Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am rectificat! AMR 5zile! Valeuuuuuuuuuuuu!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 5z

vom fi aici langa tine

36+ bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Am rectificat! AMR 5zile! Valeuuuuuuuuuuuu!

Da-mi mie AMR-ul tau
Gata,am inteles,aduc sfecla rosie si ceapa iute

Eu basculez ceai din frunze de zmeur.Daca ma apuca toate cele si nu ajung la timp la Bucuresti?! Ar fi o treaba sa nasc natural 100%,in masina,pe A1[:-)))]

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

nu cred ca e nevoie de ceapa ca bocesc la comanda! Asta nu-i pb! Nu nasti domnule pe a1! Am stabilit o data ca vine bebelina doar la spital si doar programata si invitata! Eeei comedie!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

"neata! ma simt bine, tocmai mi-a facut putina anestezie pt dureri. nu mi-au adus-o pe Maia inca mi-e foame tare. pupici"

ea si ieri se plangea de foame ca nu mancase mai nic in travaliu...no, acu o umfla cu glucoza si poate a tine de foame nitel.

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

prin asta trec si eu acum mi-e o foame de lup,si avem voie doar ceai si supa strecurata si ne baga glucoza la greu...

la 3 l-am alaptat pe bb e un puturosel mic dar cand a dat de laptic a papat un pic

in rest la fel,durere crunta la operatie astept ziua de maine poate va fi mai bine

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Gata,chichi,am memorat:doar la spital,doar invitata.Doar la spital,doar invitata! Doar..

Nusha,dar te-ai dat jos din pat? Sonda o mai ai? Hai,fi barbata!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Zozela, ! Nu ma deranjeaza mesajul tau, dimpotriva, ma bucur ca avem posibilitatea de a schimba pareri, de a ne spune ce avem pe suflet sau ce credem! Acum, sa te linistesc putin: nu sunt nici trista, nici suparata si nici obosita. Am dormit foarte bine de ieri incoace, chiar simt ca am recuperat ceea ce pierdusem inainte. Bebe evolueaza bine din cate vad eu, a luat in greutate foarte bine (luni avea 3050g, acum pare ceva mai greu), se joaca in legea lui de multe ori si eu stau si il privesc sau ii vorbesc, ii place la nebunie baita si de dormit, de ii este somn cu adevarat, doarme in patutul lui, infasat si invelit bine, mai ales noaptea, sa nu ii fie frig. Dimineata il iau langa mine si mai tragem un pui de somn amandoi, ca atunci pleaca tati la munca si avem mai mult loc. Acum, de exemplu, doarme in bratele mele pentru ca a mancat si nu imi vine sa il pun in pat, ma uit la falcutele lui dolofane.

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

bai am uitat sa va zic fazele tari dinainte de a merge spre spital - fazele din filme-like

medicul meu se ducea in service cu masina, tati se barbierea ca sa vada bebe cum trebuie sa arate un barbat ingrijit, mama mea care trebuia sa stea cu baby isi bea cafeaua iar eu printre cronometrari hraneam fata si toti ma intrebau de ce nu ma imbrac pt ca oricum nu mai am timp de dus

n-am sa-i uit niciodata ce ocupati erau toti

cand s-a nascut sora mea ne-a sunat de la maternitate ca la 9 intra in operatie si tatal meu pleca la spital in pijama agatat de borcanul cu cafea

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am intrebat-o pe ana daca si-au vazut comoara.

"da, e superba! acum o tine tati."

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

LA MULTI ANI CAMY!!!

2ingerasi, ce dulce e Antonia! Sa fie sanatoasa si fericita!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

da zoze azi dim m-am dat jos am facut cativa pasi si de la ora 1 nu mai am nici sonda,dar e groaznic cand trebuie sa ma dau jos din pat

acum am fost iar la alaptat si ma durea operatia ingrozitor,asistenta mi l-a luat pe bb a zis sa mai stau in pat pana maine si mai vedem...sper din suflet sa fiu maine mai bine...oricum ma duc si la alaptatul de la 9 mai incerc

de David si 38+

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Nushulica, ce a fost mai greu a trecut. O sa treaca si starile astea, o sa te recuperezi repede si n-o sa te mai saturi sa te uiti la bebe cum creste pe zi ce trece. Asteptam poze cu bebe (normal, dupa ce-ti revii si te acomodezi acasa cu bebe). Multi si multe

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput