Sept-Oct '10 !! Bravo Ana! Bun venit Maia!! (172)
Raspunsuri - Pagina 10
fulguta28 spune:
Felicitari, 2ingerasi!
Wow, emotionante foto! 
uta28 este
37+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
zozela spune:
Aoleu,Kris,ai dreptate
Rectific imediat! Daca mai observati erori,sa ma urecheati,pt.ca eu am avut o lista mai veche pe care am editat..Altfel..chiar nu reuseam sa-i dau de capat,de dimi![]()
Bubante,ti-au jucat feste hormoneii?![]()

Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
chichiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui zozela
Hei,suna foarte frumos,are rezonanta!! Felicitari pentru alegere!![]() Mariuk,ma bucur ca esti mai bine acum! Simt o oarecare umbra de tristete/oboseala,in mesajul tau si tare as vrea sa-ti trimit o imbratisare virtuala,stransa,stransa! ![]() Sa fi mamica de prematuras nu-i usor,dar ai incredere ca va fi bine!!Esti o mama minunata,nu ai gresit cu nimic,numai ca unii bebelus sunt mai..delicati,sa zic.Incearca sa-l porti cat poti cu tine-un ham/sling/wrap,cred ca te-ar ajuta.Nu incerca sa-ti/sa-i impui reguli.Culca-l langa tine,daca asa ii place,dormi si tu odata cu el,sa nu incerci acum sa fii superfemeie,supersotie,supermama,supergospodina,ca nu-i cazul.Esti proaspata mamica,ai nevoie de odihna si rasfat! Daca am simtit eu gresit,imi cer mii de scuze! Sau daca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala ![]()
![]() ![]() Ceauneala placuta,cu pofta pe masura!! ![]() chichi,rozul e pentru optimism!! Cum ochelari dintr-aia mari roz,nu posedez,am zis ca o privire printre genele roz ar fi numai buna in momentele alea Esti cri-mi-na-la!!![]() 2ingerasi,felicitari pentru tonus!! Ai o energiee ![]() Bravo!! Abia astept sa vad pozicile!!![]() ![]() Siluan trebuie sa traiasca!! Mamica lui Mihai si cu Maria Sa! |
Pai tre sa arat ca o victima nu? Si sa starnesc mila si compasiune sa aiba lumea grija de mine si sa ma rasfete!

Cristina
Toma Andrei 38+AMR 6z
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Am rectificat! AMR 5zile! Valeuuuuuuuuuuuu! ![]() Cristina Toma Andrei 38+AMR 5z |
vom fi aici langa tine

36+
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze

zozela spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Am rectificat! AMR 5zile! Valeuuuuuuuuuuuu! ![]() |
Da-mi mie AMR-ul tau
Gata,am inteles,aduc sfecla rosie si ceapa iute

Eu basculez ceai din frunze de zmeur.Daca ma apuca toate cele si nu ajung la timp la Bucuresti?! Ar fi o treaba sa nasc natural 100%,in masina,pe A1[:-)))
]Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
office spune:
| citat din mesajul lui tanamera Nushulica felicitari ![]() ![]() !la multi ani baietilor tai !Office sunteti niste frumosi . 35+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Multumim!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Felicitari Ana!
Felicitari Nushulica!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)