***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

As veni si eu la intalnire. Nu am apucat sa citesc tot ce s-a scris, doar pe sarite. Deci, cand e intalnirea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia, eu vin la teatru Am fost si simbata cu Antonia la o piesa de Goldoni in italiana jucata de Picolo Teatro din Milano, a durat 3.5 ore si am ajuns la 23h30 acasa. Copila mea a rezistat fara probleme si chiar i-a placut. La primavara vine o trupa de balet din Cuba cu Giselle, cred ca voi incerca sa o duc. Cu scoala au avut deja un atelier de teatru in engleza si saptamina viitoare ii duc la Maison Theatre. De dupa cum vezi ne straduim sa dam stafeta mai departe

Inacanada, f.frumoase pozele, locurile si protagonistii. Norocos sotul tau cu trei fete asa de frumoase in jurul lui

Ica, ce mai faci? Nu mai scrii deloc?

Mai intreba cineva de Monicutza. Pe urma mai era si Bebitzu...Ce mai faceti? Mai dati si voi un semn de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, Agata mea s-a inscris la teatru la scoala, abia asteapta sa inceapa cursul. Si baletul a inceput sa-i placa, anul asta o inscrisesem la pre-jaz si ea m-a rugat sa o inscriu si la balet... si, spre suprinderea mea, ii place foarte mult. Vine acasa, se imbraca, isi pune muzica clasica in camera ei si danseaza... repeta cica. Bine, ca ea ar face orice decit lectii, asta e alta problema...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Rox la prima intilnire te rog sa cari si bijuurile dupa tine Am ochit si eu ceva pe acolo care seamana cu ala de l-ai avut ultima oara la git.(cind am fost la film)

Mihaela
, ce cool e schimbul ala de experienta. Asa s-a maritat o fosta colega de facultate , si acum locuieste in Touluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

oanagabriela interesant cartier, il stiu. Dar eu ma refeream la cumparat ceva. Suntem bine acum, aproape de metrou si la 30 minute de servici.... Dar de cumparat aici n-am sanse.... Mai e pana o sa facem pasul. Cel putin vreo doi ani....

Noi am fost pana la urma la ste-Justine. Am plecat pe la 3 si ceva, la 6 jumate eram inapoi acasa. S-au miscat super spre surprinderea mea. Era pustiu pe acolo oricum. Data trecuta era mult mai plin, cand am mai fost la ei. In timpul asta ne-au facut radiografie, ne-au consultat ne-au dat si antibiotic.... In timpul asta 3.30 -6.30 intra si drumul de vreo 40 minute dus si intors..... E sinistru Mtl noaptea , noi si taximetristii....
Avem iar inceput de pneumonie.... A doua in 12 luni .... Incep sa ma ingrijorez deja. E o gripa transformata in pneumonie....
Am reusit sa ajungem chiar si la ortofonist azi.....

Mai spun ca maine iar plec la Quebec pt o zi , dus intors... Va spun cat de obosita sunt deja

Mai discutati de intalnire..... am vazut ca e totusi acceptabil de aproape de metrou. Poate reusesc si eu sa vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ina ce frumosi sunt Sinzi cu daniel, ce bine le sta impreuna Se vede cit de mult se iubesc.Cred ca esti tare fericita (si linistita)

Oana ziceai ca ai trimis ceva pe mailul comun de Spania sau pe pm lui Mihaela? M-ar fi interesat si pe mine ceva info ptr nu se stie cind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Mikiion, sanatate lui Marc . Cu pneumoniile nu este de glumit, bine ca v-ati dus totusi la urgenta. Despre Mont Royal, da, este intangibil acum ca preturi la case. A fost o vreme, acum 10 ani si mai mult, cind inca mai puteai gasi cite ceva...O prietena a cumparat cu 250 000, cu 2 nivele si gradina mare. A fost super inspirata, eu nu . Eu am avut biroul 10 ani in MR si il cunosc f.bine

Mihaela, si la Antonia la scoala se fac schimburi de elevi. Antonia ar fii trebuit sa mearga anul asta la Vancouver, dar pina la urma s-a anulat. Mie nu imi pare rau, ca mi se parea cam mica la 10 ani sa plece 10 zile cu avionul si sa stea la persoane particulare acasa. In clasele mai mari merg in Franta, Italia etc. In lipsa de plecat, va coresponda cu o fetita din Texas, in cadrul programului de imersie in engleza.

Dana, iti trimit jurnalul nostru de calatorie pe email.

Roxana, si eu am ochit cel putin un colier

Nelia, Antonia este in al 5 lea an de balet si adora aceasta activitate. Acum abia asteapta sa invete sa mearga pe poante Sigur ca nu face la nivel profesionist, ci doar amator, dar pentru ea si pentru noi este de ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mikiion, sanatate lui Marc. Of, credeam ca e doar o raceala, dar voi trebuie a aflati de ce face pneumonie des, sint tare pacatoase.

Oana, te superi daca iti cer si eu jurnalul? Eu nu am bani sa plec, dar imi place atit de mult sa citesc ce au facut altii! Nici Agata nu face la nivel profesionist, de fapt, nimic din ce face. Dar ii place si asta conteaza. E munca multa la balet, am vazut-o miercurea trecuta, pai, eu una nu ma mai ridicam de jos dupa atitea exercitii la bara si pe jos.

Laura, ce costume faci fetelor? Eu nu am nici o idee, iar fetele vad ca inca nu mi-au cerut sa fie nimic.

Dana, sa stii ca pe mine ma intereseaza in continuare parerea copiilor tai despre scoala privata, asta dupa ce au fost la publica. Cum vad ei, ca tu stiu cum vezi... portofelul. Si ai tai le stiu pe toate!?!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Sa stiti ca sunt rau in dubii. Abia scapasem de infectiile repetate la urechi si acum reluam firul cu pneumonii. Incep si eu sa ma gandesc la ce spunea cineva mai demult, cu alergia la lapte....
Nelia ne-am dat seama ca nu e in regula cand in loc sa-i treaca raceala si febra se adaugau simptome( tusit mai ales). Macar de data asta a tusit, ca anul trecut nu a tusitnici macar o data. Se plangea de dureri de burta.De fapt de piept..... poate vorbim zilele astea sa iti povestesc cum a fost cu ortofonistul....

Sa ma duc si eu pe contul comun sa vad ce poze frumoase mai sunt pe acolo.

Mi-am salvat capitolele de inceput ale sezatorii si am ce citi pe drum in autobuz. Ca garce au « Musiu Charet» care ne-a taiat din buget nu mai am dreptul sa merg cu trenul.... Partea buna ca ne maifiind bani de deplasare la Quebec( ca ne-au taiat din buget) nu mai am deplasari de astea obositoare de facut pana la urmatorul buget
Noapte Buna( ca eu am nevoie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiion

Sa stiti ca sunt rau in dubii. Abia scapasem de infectiile repetate la urechi si acum reluam firul cu pneumonii. Incep si eu sa ma gandesc la ce spunea cineva mai demult, cu alergia la lapte....
Nelia ne-am dat seama ca nu e in regula cand in loc sa-i treaca raceala si febra se adaugau simptome( tusit mai ales). Macar de data asta a tusit, ca anul trecut nu a tusitnici macar o data. Se plangea de dureri de burta.De fapt de piept..... poate vorbim zilele astea sa iti povestesc cum a fost cu ortofonistul....

Sa ma duc si eu pe contul comun sa vad ce poze frumoase mai sunt pe acolo.

Mi-am salvat capitolele de inceput ale sezatorii si am ce citi pe drum in autobuz. Ca garce au « Musiu Charet» care ne-a taiat din buget nu mai am dreptul sa merg cu trenul.... Partea buna ca ne maifiind bani de deplasare la Quebec( ca ne-au taiat din buget) nu mai am deplasari de astea obositoare de facut pana la urmatorul buget
Noapte Buna( ca eu am nevoie)

Mihaela, eu sint cu spusul despre alergia la lapte, pe foarte bune, dupa ce a trecut pe dieta, copilul prietenei mele a terminat brusc cu toate bolile de tratat cu antibiotic pe care le avea toata-ziua-buna-ziua. Stiu ca la vremea aia imi povestea ce bine ii merge si cum, pe la aniversari, nu se putea sa nu gaseasca un parinte care sa nu-i dea macar o felie de pizza (iar in aluat sint componenti din lapte) si ala micu' iar se umplea de muci... Eu nu zic ca asta e, dar ar merita un check up. Spre parerea mea de rau am pierdut legatura cu ea, asa ca nu pot sa te ajut cu mai mult decit amintiri despre ce-mi spunea ea.

Mesdames, eu mi-am luat laptop si atita-s de activa pe DC cum n-am fost in ultimii cinci ani Imi crapa capul de somn, ca in loc sa dorm ma frunzaresc pe internet, dom'le. Am o noua deviza: I hate my laptop.:)))))

Simonna

Mergi la inceput