***** Sezatoarea canadiana (192) *****
Raspunsuri - Pagina 15
sofronica spune:
Va multumesc mult fetelor de raspunsuri si sustinere.
Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar sambata m-a prins harnicia si am copt toata ziua vinete si ardei iar ieri am bolit cu o gripa tare urata care e prin zona pe la noi.
Ina si Mamaana, sanatate le doresc la parintii vostri.
Ana imi pare rau de tatal tau. Tu ai avut multa putere sa stai langa el in ultimele clipe.
Reactia mea a fost cea care ai scris-o tu, mi-am luat primul bilet si m-am dus acasa, doar pentru doua saptamani pentru ca nu am avut cum sa merg mai mult acum si in asa timp scurt. Si cred ca a fost cea mai buna decizie care am luat-o vreodata. Cge, am citit de cumnata ta. Nu am auzit de asa ceva pana acum,e ingrozitor. Ii tin pumnii sa se refaca repede si cat mai bine. Mai strangeti bani pentru ea? As vrea sa trimit si eu ceva. Daca da, imi dai te rog detaliile sau unde le gasesc.
Nelia am postat aici pentru ca nu stiam unde si cu cine sa vorbesc. Cu cine am povestit mi-a zis ca trebuie sa trec peste astea si sa merg mai departe, sa ma detasez de problema.E foarte usor de spus dar nu prea stiu cum sa fac toate astea.
mQQm foarte fain shedul lui Denisa, daca-si extinde businessul da de stire :)
La Multi Ani tuturor celor care isi sarbatoresc zilele acum in septembrie. Oameni faini :) am si eu doi sarbatoriti dragi in familia mea in septembrie.
Daca imi scapa ceva ma scuzati, am intrat in pauza doar sa citesc si incerc sa raspund acum cat mai am un pic de timp. Dar revin si recuperez.
Va trimit un email pe contul comun.
O zi buna sa aveti.
iselin spune:
Pucku, o vorba pentru tine:
1.Cum a fost evaluarea? Ce a simtit copilul? Tu ai fost inauntru cu ea sau nu?
2.Foarte interesanta mobila aceea segmentata! Mi-a placut video!
3.Da, produsele luate d ela aceasta ferma sunt proaspete, au si congelate, dar le prefer pe cele proaspete si eu. Sigur sunt ferme bio si in zona Qc, sigur, sigur. Daca gasesc o informatie, ti-o transmit.
4.
Fetelor ati vazut videoul dat de Corina cu mobila? Sigur da.
Ei, uitati-va la urmatorul, cu locul de joaca al copilului.
Pe mine m-a ingrozit inconstienta acelor parinti.
pitilache spune:
iselin ai fost absolut dementiala cu Rosa/Rosy si mai ales cum ai reusit s-o invarti pe inacanada/Anca/mama Sanzianei!!! Ref la FB sigur ca poti sa vezi daca ai pierdut ceva sau nu . Da-mi pe pm numele tau si te caut.
Cristina mQQm este extraordinar ce a facut fata ta!!! Un adevarat talent!
Mihaela mimitete buna ideea cu Tiffany's. Ultima saptamana din octombrie va convine, doamnelor????
sofronica multa sanatate mamei tale!
Anka nu prea se merge in blocuri de Halloween. Sau cel putin, eu nu prea am vazut. Si ca-i cartier de evrei nu prea cred sa conteze... Dar nu mai conteaza cartierul tau ca oricum mergi in Laval!
zavalita spune:
Roxana, eu nu ti-as recomanda salteaua mea, sunt mult mai bune pe piata. Euam luat-o pe nv si la bani mai putini.Vibreaza prea mult cand te rasucesti de pe o parte pe alta si e cam tare.plus daca o returnezi esti penalizat cu 20%.Eu cand dau de bani o schimb. Dar mi-a rezolvat probemele cu amortirea, ma gandeam si eu la tot felul de prostii...scleroza in placi de ex.
http://www.sears.ca/product/oxford-euro-top-mix-match-mattress-queen-king/0147465S?ptag=3
Mi-a facut placere Nelia sa te cunosc. Sper sa ne vedem mai des.
zavalita spune:
Sofronica, multa sanatate mamei tale! Eu zic sa gandesti enorm de pozitiv si sa incerci sa-i transmiti asta mamei tale!Cand mama mea a avut un AVC acum 2 ani, am refuzat sa ma gandesc la ceva rau, am fost extrem de convinsa ca va fi bine si am incercat sa nu o las sa-si faca ganduri negre. Sa nu anticipeze prea mult ce va fi, sa se concentreze pe vindecare si atat. Si ancorare in lucruri practice de-ale casei pt activitate.
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zavalita Roxana, eu nu ti-as recomanda salteaua mea, sunt mult mai bune pe piata. Euam luat-o pe nv si la bani mai putini.Vibreaza prea mult cand te rasucesti de pe o parte pe alta si e cam tare.plus daca o returnezi esti penalizat cu 20%.Eu cand dau de bani o schimb. Dar mi-a rezolvat probemele cu amortirea, ma gandeam si eu la tot felul de prostii...scleroza in placi de ex. http://www.sears.ca/product/oxford-euro-top-mix-match-mattress-queen-king/0147465S?ptag=3 |
Merci oricum, Andreea!
mikiion spune:
Revin si eu la sfarsitul celui de-al treilea razboi mondial. Acum sper sa nu ridicati un zid al Berlinului si sa declansati razboiul rece.....
Sa spun si eu La Multi Ani sarbatoritilor din septembrie ( acum am avut o revelatie ca e maine ziua mamei mele, uf ce trece timpul, cred ca ma credeam inca in august )
Nelia vreau si eu intalnire.....cand, nu stiu, ca pana joi nu dau pe la servici.... Eu acum stau pe picior de plecare la Ste- Justine. Doar faptul ca ma ingrozeste asteptarea de acolo ma retine( si speranta ca va scadea febra). Un motiv sa regret Quebecul ville unde urgentele nu erau asa pline.....
Intalnire, si eu si eu vreau. Dar sa fie accesibil pt. cei ca mine, care nu depasesc 1000 m pe luna de condus masina.... adica accesibil in metrou
Halloween - cel mai frumos e in zona cu case. Eu am fost acum 2 ani , cand a fost o vreme superba, in zona de case unde sta finuta lui Kristin. Si cred ca o sa repetam experienta. De fapt puteam sa merg si in zona mea care era de duplexuri, dar e cel mai simpatic sa mergem in grup. Iar copiii care aveau atunci doi ani au savurat experienta( asta nu inseamna ca s-au indopat de bomboane, Marc pana la acea data nu mai mancase ciocolata si nici acum nu se omoara dupa bomboane). Iar cele proaste s-au ciudate nu i le-am dat, i-am zis ca nu sunt bune, sau le-am pus in frigider si le-am dat pana la Craciun.....
Anka: Oricum ii trebuie costum la gradinita. Si unul mare, ca sa mearga peste costumul de iarna... Ca sunt sanse mici sa fie cald. Sunt mai ieftine si noi la Village de Valeurs
Anul trecut a plouat. De fapt e rar cand nu ploua.....
Pucku uita-te si la asta, l-am vazut la americance: http://kidshealth.org/parent/medical/ears/central_auditory.html
Sa revin la Marc, vi se pare normal ca unui copil de 4 ani sa nu-i placa zgomotul( gen am mers la circ nu i-a placut ca era prea mult zgomot.....a trebuit sa plecam, cand fac cu un robot sau cu aspiratorul il trimit la el in camera.......
La inceput o puneam pe seama otitelor si a lichidului in urechi, dar acum nu stiu pe seama cui sa o mai pun, ca e operat la urechi, are tuburi.... Maru la ce varsta un copil invata ca exista si gri?
Plec ca al meu vrea sa doarma semn rau
khristin spune:
mQQm, sa-ti traiasca artista si la mai mare. N-o intereseaza artele pt. mai tarziu daca tot este talentata? Cine stie ce Matisse/Picasso latent o zace in ea…
Diana, frumusica tare fetita ta, iar tu esti total schimbata…in bine, se subintelege ! Super transformarea !
Nelia, sanatate lui Lisandru, si noi am avut aceeasi problema nu demult, s-a rezolvat cu o bacterie buna dizolvata in apa/suc numita Florastore, care restaura flora stomacala.
Ankalaura, la noi Halloweenul e sarbatorit de cam toti pe aici, fiind interpretata mai mult ca o sarbatoare a locului. Noi ne impartim, unul pleaca la trick and treat in grup cu copiii pe strada la strans de candy si celalalt ramane acasa sa primeasca copiii din vecini. Anul asta cred ca-l trimit si pe junior sa prinda gustul colindatului . Pt. copii cica e the best part of the year, they are actually after candies !!!! Fiimea de-abia asteapta sa scoatem la lumina panzele de paianjen, o cioara impaiata cu oki rosii si un scarecrow. Creepy tare…
Pitilache, scuza-ma ca n-am inteles, deduc doar…expozitia e a ta ? Cu ce ?
Mimitete, ce bine-mi pare sa te revad, sper sa dai mai des pe aici. Am predat in trecut si la clasele mai mari, nu generalizez deci, dar din experienta avuta cand le-am vazut atitudinea blazata de know-it-all , plus starea hormonala afisata, am zis urgent pas anul urmator. Imi plac elevii motivatzi, nu doar sa zaca ca furniture acolo . Copiii tai ce fac la scoala ?
Ina, eram curioasa daca mai dorm la full-day kindergarten acum sau au suspendat somnul de dupa-amiaza ?
Simi, si eu o stiam pe Capucine de mult, o admiram impreuna cu fiimea acum vrun an. Tare dulce fetita !
Mikiion, sa le pupi pe finute din partea mea !
Doloress, sarcina usoara sa ai pana la capat!
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
maru spune:
mai, mie mi-i dor de monicutza, e ok? mai stiti ceva de ea?
mikiion, nu stiu, dar ii e greu sa accepte compromisul, pentru el e bine sau rau, alb sau negru, cald sau rece. Din cauza asta nu e acceptat in grupuri de colegi. Nu intelege ce e aia sa te duci cu teme nefacute la scoala, ori facute pe jumate. Nu ca l-am trimite noi asa, dar l-a mai apucat miezul noptii lucrand la un eseu care nu era pe gustul lui si ceea ce ii sugeram noi iesea din guidelines date de prof
mikiion spune:
Revin, am cedat psihic si i-am dat Advil, temperatura a revenit normala. Dar asta e un cerc vicios deja......
Iselin, am cautat unde e Val-des-Brises. Eu sunt in cautarea cartierului ideal( care nu exista la finantele mele : 30 minute pana la servici, scoala buna, servicii municipale bune si activitati pt. copii, case de cumparat pe care sa mi le permit si eventual nici un pod sau tunel de trecut)....Cat se face de acolo pana in Centre-ville.....E vreun tren?
Maru intrebam ca nici Marc nu se prea prinde cand e gri..... Zilele trecute a luat la cearta o mamica cu un copil mic, ca intrase in zona rezervata copiilor mai mari si se urcase cu el sus pe tobogan( nu comentez , ca nici mamica nu era normala sa intre prin tuburile alea....).....cum era scris interzis peste 12 ani, pe semnul de la intrare, a luat-o la rost...... Uf e obsedat de semne acum.....ii cearta pe cei care intra cu bicicleta in Gradina Botanica unde e interzis( asa cum a vazut el semnul la intrare). Dar in schimb face glume si e centrul gastii de copii la gradinita......sa vedem cum o fi la anul la scoala....
kristin, le transmit. Ne-am vazut acum doua duminici cu Irina in parc. Inca stam relativ aproape( nu ca inainte sa merg pe jos, insa)Am fost impreuna la mere( ai poze pe FB)
Editez aici ca imi face figuri forumul:
« Numai mie imi face figuri forumul, ba sunt logata , ba nu sunt logata ( atunci cand trimit mesajul)?
Oanagabriela Merci. Stiam ca e superb carierul. In plus daca as sta acolo l-as fi dus la Colege Stanislas( unde vroiam sa-l dau la Quebec, ca eu sunt adepta scolii franceze laice si republicane), de unde stau eu e mult prea departe.
Dar daca e sa stau cu chirie pe bani cam multi, sunt multumita unde stau. Scoala e peste medie ( cea publica)si e la 200 metri , la nevoie e si o scoala privata aproape( Notre Dame des Anges). Imi comvine si apropierea de Gradina Botanica..... Dar nu cred ca imi permit nici macar un condo in zona asta. Case individuale sunt putine, majoritatea sunt duplexuri.......Si nu ma vad proprietara de duplex( mai bine zic nu-l vad pe barbatu-miu )
Ar mai fi ideea cu Anjou sa luam un condo acolo.....
Apoi ar fi Rive sud, Rive nord( asta daca as lucra pana la pensie unde sunt acum...) ca sunt cu jobul aproape de Gara Centrala. Sau Vestul insulei aproape de o gara.....
Oricum inca caut cartierul ideal, noi ne-am zis asa ca plan de perspectiva.. Analizam situatia, dar nu ne grabim. Am inca datoriile de la scoala de platit
»