***** Sezatoarea canadiana (192) *****
Raspunsuri - Pagina 14
inacanada2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iselin LA MULTI ANI copiilor vostri, David, Sanziana Nici nu cunosc copiii, dar nici nu intru in timp util pe DC ca sa zic LMA. Ina, Anca, eu ador artistii, viata lor, dedicatia pe care o au pentru proiecte, sper sa nu para snob..., utila realizarea copilului tau. As avea si eu nevoie, se poate? Pictura e facuta cu spray oare? Delphin, noi mergem la teatru, opera, balet, spectacole in limita timpului disponibil, acum de ex cautam doar spectacole de duminica, pentru ca sambata suntem la scoala toata ziua. Si da, stagiunea a inceput. De fapt acum e momentul sa iei abonamente sau bilete pentru urmatoarea perioada. Anii trecuti am luat pentru toata stagiunea la inceputul ei bilete cu loc si reducere buna. Anul acesta nu cred ca luam abonamente pentru ca ne e programul mult prea incarcat, o sa luam bilete separate pentru fiecare spectacol nou si interesant. |
Iselin...imi pare rau dar...ne-ai incurcat. Nu fata mea e talentata cu desenul ci fata lui mqqm
inacanada2005 spune:
Puku, merci de urari si de intrebare. Thea e chiar ok la JK. A plans cateva zile raaaaaaaaaaaaaaau, dar acum e ok. Cu mancarea acum e bine. Nu-ti imagina ca mananca 3 feluri de mancare la o masa si...3 mese pe zi. Nuuuuuuuuuuu...dar fata de ce am trait acum vreo 2 ani (cand nu manca DECAT lapte) acum zic, ca...sunt in paradis . E la o scoala care are deja implementat noul program de "full day kindergarten", asa ca sta acolo, zi de zi, de la 8:40 la 3:10. Are pachet in lunch bag dar...frunzareste din ce-i dau acolo. Dar...nu ma vait...e bine dezvoltata (nici slaba nici grasa).
Acum suntem la faza de ...invatat poezii. Beeeeeey, ma ia cu rau...ce poezii/serbari avea Sinzi in Ro (la 4 ani) si ce fac astia. Poezie data pe hartie, acasa, de la gradi de la Thea: " I am not a crocodile. I am not a bee. I am not a monkey. I am me!" ...
Bine...nu c-ar invata ea poezii mai lungi si mai "simandicoase" ca o apuca plictisu' repede dar...asa...ca idee...
iselin spune:
Folie & vieillesse = Rosa
Old & folly = Rosy
Dupa cum ai observat am recunoscut singura intr-un post precedent, e tot impreuna...
Ica, copilul tau nu e artist? Ea ce face Sanziana? Daca i-am incurcat si numele te raportezi anterior, mai sus.
Mqqm, Imi pare rau, am incurcat adrisantul, fara suparare Reiau:
Imi plac artistii artistii, viata lor, dedicatia pe care o au pentru proiecte, sper sa nu para snob..., utila realizarea copilului tau. As avea si eu nevoie, se poate? Pictura e facuta cu spray oare?
Voi parintii sunteti in domeniu?
iselin spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ana Stroe
vorbesti serios ? in ce parte de Laval locuiesti, vest sau est? daca esti in jumatatea vestica iti trimit plodu'la usa; de ani de zile ma roaga, si eu n-am "servit" Halloween niciodata, din motive...personale, iar el singur nu iese pe strada; Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana S., da e serioasa invitatia, chiar daca a fost facuta in urma impulsului de moment si pentru ca o iubesc pe Anka.
Noi am fost in fiecare an la cules de bomboane, dar trebuie sa recunosc, copilul ajunge acasa cu caldarusa ei dovleac, se aseaza pe covor si incepe sa numere, ea numara 99,100, 101...108. Punct. Ii dam cateva ciocolatele seara sa manance, caci e prea enuziasmata, apoi doarme, timp in care noi adultii dam iama in captura ei. Si astfel se face selectia, a doua zi daca cauta ceva ce i-a atras atentia si nu gaseste ne facem ca ploua.
Nu stau in Laval Ouest, ci in Laval Est, lucru care nu va impiedica cu nimic sa luati 440
Stau in Val-des-Brises.
Si in plus nu poti depune copilul la usa, ajungi, suni, intri si-l acompaniezi tot drumul, daca se poate sa fie si adultul deghizat e super , acolo o mustata, o palarie, etc.
Deci va astept
inacanada2005 spune:
Iselin....fara sa ma raportez la "rosa'......Sinziana e fata mea. Numele meu (real) e Anca, dar de la nick-ul meu de pe Sezatoare, fetele imi mai zic Ina. Sinziana mea nu le are deloc cu desenul (din pacate)... ea e studenta anul 2 la UofT (si vrea sa faca medical school...asta pentruu ca m-ai intrebat ce face Sinziana...)
Artista ( la propriu) e fata lui mqqm, care pe langa faptul ca e talentata e o dulce si-o cuminte.
Sper ca te-am lamurit...cat de cat...pentru ca mi-ai "zis" Ica...si avem si o Ica pe sezatoare
mimitete spune:
Lipseste omu’ citeva luni si da peste al treilea razboi mondial desi nu se stie care sint ai nostri si ai vostri . Nu trage Domn’ Semanca, vorba lui Sergiu Nicolaescu.
La multi ani sarbatoritilor din ultimele 3 luni si pt ca pe astia de luna asta ii tin minte (inca) ii pot si nominaliza .
La multi ani Nelia, ankalaura si Sanziana ca déjà intri si tu la senioare .
La multi ani frumoasa Sonia, Andre si of course my special Addison ca nu m-am ramolit in halul asta sa o uit pe ea.
Multumesc de urari pt David, a facut 10 ani.
Sofronica, multa sanatate mamei si putere tie sa treci cu bine prin incercarea asta.
Pitilache, felicitari pt expozitie, vreau si eu margele please!!
Eu imi cer scuze anticipat celor pe care le-am uitat sau carora in trecut li s-a parut ca le-am ignorat mesajele, pur si simplu nu le-am vazut caci atunci cind nu am timp sar pagini la citit. Raspund numai cind cred eu ca am ceva de zis care nu s-a mai zis sau aduce un punct de vedere diferit si cum nu sint foarte originala de felul meu, asta nu se intimpla foarte des. De exemplu, habar nu am de ce pomeneste Nelia ca i-as fii zis cindva
Dana, nu mai scriu din lipsa de timp sau sa va spun si eu ca nu ma bagati in seama ?
Nu e nici o tabara Qc si On, afinitatile se fac intre cele care s-au intilnit si care evident sint in aceeasi zona. Mie mi se zbirleste parul pe ceafa la gindul ca as putea gindi ca X si Y numai ca locuim in acelasi loc, ca doar nu ne-a brainwashed nimeni.
Intii iti faci imaginea cuiva in functie de cum scrie, pe urma o intilnesti si uneori imaginea reala se suprapune cu virtuala, alteori nu. Eu chiar sint curioasa sa le intreb pe cele care m-au cunoscut personal daca comportamentul meu real seamana cu cel virtual ? Any takers?
Dar odata ce cunosc persoana, eu interpretez altfel mesajele, prin prisma imaginii reale pe care o am despre ea si fac mai putin analiza pe text.
Mie imi pare tare rau ca nu mai scriu asa de mult fetele din Ontario caci diversitatea de opinie face forumul asta o adevarata sezatoare. E adevarat ca sar pagini si ca nu sint punct de referinta dar as dori si eu un exemplu concret unde fetele din Qc « le-au alungat /suparat » pe cele din ON ca mie imi sta pe suflet acuza si daca e vina mea eu imi cer scuze anticipat ca poate asa se ingroapa secerea?
Intr-o nota mai optimista, Nelia cum a fost in vacanta? Te-ai odihnit?
Ione, superba vacanta. Hai spune ce ti-a placut in Venetia si va spun si eu ce nu mi-a placut in Milano cind am fost in august. La schimb, ca tot vreau sa schimb macazul discutiei.
Superbe pozele de pe contul comun, nu-mi vine sa cred ce au crescut copiii.
Mqqm, eu te iubesc chiar daca esti din ON, hi hi, este incredibil de frumos ce a facut Denisa. Este super talentata si mai e si frumoasa.
Succes la scoala celor mari si mici. Tinem pumnii la examenul pt secondaire.
Ankalaura, tu la ce te-ai inscris la facultate?
DanaPodeanu, cum e la noua scoala a copiilor?
Noi cind ne mai vedem? Roxana, nu faci tu organizarea, please…. E un restaurant pe Decarie, Tiffany ii zice si are si parcare, cam vis-a-vis de Marathonul traditional.
Doloress, cum te simti?
Zavalita, cum e cu adaptarea? Mai stai sau pleci in Australia ?
M-am apucat sa-mi planific vacanta pt la vara, orice om prevazator are’n casa un tractor, asa si eu, bon, deci am nevoie de sfaturi (a se citi case/hoteluri/statiuni) pt Spania, mai precis Catalonia si Andaluzia. Stiu unde sa caut, vreau adrese incercate daca aveti.
Mona_B, felicitari pt post si l amai mare. Mai povesteste si tu cum e ca profesor, mai ales la inceput.
Khristin, tie ti se pare mai usor cu clasele mai mari sau mai mici?
Maru, tu ce faci, mai slabesti sau esti déjà transparenta (si eu livida de invidie)?
Donia, ce mai fac copiii?
Pucku, mult succes cu Stephanie, sa fie voioasa si fericita indiferent de diagnostic si sa va linistiti si voi.
AnaStroe, mult succes la scoala lui Tudor. Efectele descrise de tine la Concerta sint clasice si va trebui sa pui in balanta punctele pozitive cu cele negative si asa cum zicea si Oana, asta n-o s-o faca doctorul ci tot tu.
cge, cum s-a adaptat Ancuta la maternelle?
simi, ce-ti mai face frumosul de baiat, la ce universitate s-a hotarit? Intreb si eu ca bebele... Pe Alice cind o mai vedem in carne si oase? Cum a fost in vacanta?
O zi buna si sa auzim numai de bine,
maru spune:
pucku, laptopul acasa e al lui, isi ia temele pe usb key. la scoala stiu ca are un comp pentru el cand are periodul ala de invatare.
Cand era intr-a 8-a stiu ca scoala l-a inscris intr-un program care dona copilului un laptop pentru teme. Nefacand si a 7-a in scoala aia, time wise nu a fost posibil sa fie obtinut pana la finalul clasei a 8-a. Noi am retinut ideea, pus copilul in job de vara, facut bani si cumparat laptop.
dizabilitatea organizatorica nu se poate corecta. Casca gura, ii ia mult pana se apuca de ceva, si atunci si-a format o rutina (rutinele is esentialu vietii lui, iesi din rutina si e complet pe dinafara, nu stie ce sa faca, in ultimul timp a reusit sa nu mai panicheze si sa caute alternative): are teme, vine si le lucreaza langa mine. Nu are nevoie de ajutorul meu, ci doar si le lucreaza langa mine ca sa nu fie distracted de nimic. Isi termina repede si e tare incantat.
Liste, e ceea ce a recomandat psihologul. Sa isi faca liste cu taskurile pe care le are de indeplinit. Isi face liste cu ce ar vrea sa aprofundeze la matematica, ori cu filme pe care ar vrea sa le faca, ori carti pe care sa le citeasca (mai rar, dar se mai intampla). Apoi vine si ma piseaza pe mine pana isi termina listele de bifat!
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacanada2005 Iselin....fara sa ma raportez la "rosa'......Sinziana e fata mea. Numele meu (real) e Anca, dar de la nick-ul meu de pe Sezatoare, fetele imi mai zic Ina. Sinziana mea nu le are deloc cu desenul (din pacate)... ea e studenta anul 2 la UofT (si vrea sa faca medical school...asta pentruu ca m-ai intrebat ce face Sinziana...) Artista ( la propriu) e fata lui mqqm, care pe langa faptul ca e talentata e o dulce si-o cuminte. Sper ca te-am lamurit...cat de cat...pentru ca mi-ai "zis" Ica...si avem si o Ica pe sezatoare |
Ica nu e Ica, e Ina
Anca = Anca
Sanziana e Sanziana
Dar copilul tau cel mare nu are nici o inclinare spre arte?
sigur nu o sa mai existe confuzie de nume, numai pentru faptul ca ai muncit atat ca sa inteleg ce si cui scriu
Laura B spune:
Ina, La multi ani Sanzianei
Pitilache, noi am schimbat salteaua acum cateva luni, cand am avut prima criza cu spatele, in paralel si sotul incepuse sa aiba dureri de umar/spate. Dupa ce am facut un tur al magazinelor care vind saltele, am ales in final un Kingsdown de la Sleep Country, am mers cu una medium firm cu arcuri independente (sotul meu se suceste si rasuceste de nenumarate ori in somn, cu salteaua veche ma trezea si pe mine la fiecare miscare; mare diferenta in bine cu arcurile independente!), are in partea de sus un strat subtire de memory foam, si o margine mai tare, sa nu mai senzatia nasoala ca daca ma asez prea la margine acusica alunec pe jos Am cumparat salteaua cu o reducere ok- pe langa promotia care era la magazin, am mai "negociat" o protectie de pat in plus, charge-free. Una peste alta, pana acum suntem multumiti de salteaua noua. Doar ca nu m-a ajutat prea mult cu durerea mea de spate: cand stau in pat e ok, problema e ca nu am cum sa stau prea mult intinsa in timpul zilei, fetele nu ma lasa
Anka, anul asta ar fi primul in care am merge si noi prin cartier de Halloween. Diana isi doreste, probabil pentru ca aude la prietenii ei. O sa incerc sa ne "lipim" la un grup. An de an pana acum noi am tot primit copii, si am observat ca vedeau mereu in grupuri maricele. Nu stiu prea multe despre cum se procedeaza in seara respectiva, decat ca suni sau bati la o usa numai daca e luminata- aste e un semn ca cei care vin cu "trick-or-treat" sunt bineveniti. Si mai stiu ca trebuie sa verifici bine ceea ce primeste copilul, pe aici in fiecare an apare la tv cate o stire cu ace sau mai stiu eu ce lucruri periculoase gasite in/printre ciocolatile primite de cei mici
_
Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi
Doloress spune:
Si eu abia astept sa mai creasca copilul sa mergem la trick or treat, desi ma cam enerveaza traditia asta cu dulciuri. De ce oare nu se dau mere si nuci? cum era odata...
Mimitete welcome back! Ma simt bine, multumesc de intrebare, desi in ultima vreme am cam avut contractii, si ma cam sperie iar gandul ca nasc prematur. Aseara de exemplu mi-a fost tare rau, nu puteam sta in pcioare. In rest, toate bune, fara greturi, fara sensibilitati, cand n-am contractii as muta si muntii din loc.
La multi ani sarbatoritilor, Sanzaiana, Anka, David, Andre!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!