***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Eu o sa devin folle, daca nu sunt deja, caci la cate excentricitati mi se imputa, nu mai stiu..
Am scris un mesaj lung, pe furate sigur, si am facut o combinatie de taste CTRL cu ceva, acel ceva fiind eroare, intentia era alta, si s-a dus tot mesagiul. Asa imi vine sa fac

De la capat, ce-mi mai amintesc:

Anka, pentru Holloween putem merge impreuna de ex., mi-ar face placere, dar trebuie sa mergi intr-un cartier de case, pentru ornamente, pentru cadouri, pentru spatiu, apoi un cartier mai de Doamne-ajuta e mai bine impodobit, are bomboane mai multe, asta zic eu din experienta.
Noi am fost si am dat in fiecare an, e pacat sa nu mearga copiii, mai ales ca a doua zi la scoala toti povestesc despre eveniment. Daca o sa ramana copilul acasa, ce o sa povesteasca?

Deci, daca suntem sanatosi, invitatie deschisa in Laval, cartierul e bun, deci bomboane pe masura Astept inscrieri doamnelor, domisoarelor si domnilor! Si pentru ca o sa fie frig, dam un vin fiert si o cafea inainte si dupa!

Mergi la inceput

Roxana, m-am tot gandit la tine si la expozitie sambata, a fost vreme buna Iti trimit contul meu de Fb ca sa pot vedea si eu creatiile? Mi-ar face mare placere, macar sa stiu ce am ratat

Nelia, imi pare rau pentru mititelul tau mic Lisandru. A dat bacteria peste voi sau este o dezordine a intestinelor? Noi pe vrumuri dintr-astea rele trecem pe o ligura de orez crud de cateva ori pe zi, apa de orez, ceai de menta cu biscuiti sarati de orez. Macar copilul a stiut sa se exprime logic, spunandu-ti exact ce-l deranjeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ISELIN - it's a deal!

Mergi la inceput

V-am spus ca le iau pe rand, din ce-mi amintesc, e randul Dianei.

Diana,superba minunea vostra mica si blonda. Sa va traiasca Sonia, va mai zic o data! Turta pare a fi tare buna sper ca ati mancat-o toata, se spune ca e de norocul ei, d-aia trebuie mancata.

Alina, eu nu stiu daca se pune un diagnostic adultilor pentru dizabilitati de organizare, nu stiu nici cum se trateaza, dar stiu sigur ca exista.
Nu imi blamez familia,o iubesc, este viata mea,... dar obosesc cateodata sa fac sugestii de liste si listute si indici. Deci pe mine m-ar interesa un tratament concret, diagnosticul l-am pus eu deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

ANKA, daca fetele sunt invitate cu grup de prieteni e bine sa le lasi, sa nu se simta diferite. Dar daca in cartier la voi nu se practica, poate mergeti pe la prieteni
Cu hainele am si eu mari probleme de stocare, doar ca eu nu m-as simti confortabil cu 5 tricouri si 2 jeans .

Haina e un moft, un capriciu daca e sa-i zicem asa. Sotul imi zice sa o iau, am dat peste ea cautand o capa, caci pe 12 nov. trebuie sa mergem la bal. Rochia e cam cu umerii goi si ar trebui ceva pe umeri pt. timpul respectiv, iar o esarfa nu-mi surade, ca numai cald nu-mi tine.

Eu in Bucuresti am vazut, cand stateam acolo, ce-i drept au cam trecut ceva ani.
Nu stiu ce voi face, mai ma gandesc...parca as vrea-o, parca nu!

Siropele de imunitate le-as da si eu, insa aici nu sunt, i-am dat o data din ro celui mare si sincer nu prea am vazut vreo diferenta. Cred ca fac bine la moralul mamelor

La teatru va mai duceti? A inceput sezonul artistic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

[quote]citat din mesajul lui inacanada2005

Multumesc muuuuuuuuuult pentru urarile adresate Sinzianei!!!!

ceva poze cu fetele tale frumoase a caror mama arata tinara si faina ca sora lor mai curind?

Ana, am pus, de curand, poze pe contul comun.

Am trimis mesajele voastre Sinzianei...s-a emotionat...mai ales avand in vedere "aprecierile"
Multumesc, inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Bey, la fiecare mesaj uit sa urez si eu sarbataritilor cate ceva:

Deci sa va fie de bine motul, turta sau ce o mai fi, buclata sa fie sanatoasa!

Sanatate, fericire si numai bine sarbatoritelor delicate si cavalerilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Maru merci ....deci se mai fac si de-a lungul anilor evaluari....este fain...

laptopul pt teme il foseste toata lumea, sau doar el? are si la scoala?

Criss Yann are imediat 9 luni, are 6 dinti iesiti, saptamana trecuta ne-am chinuit cu o tura, ma gansesc ca nu o fii tot asta...stiu ca a fost traumatizant pt el sa-i dam antibioticul, dar inca nu stiu de ce plange

Doloress interesant Sambucolul ala, o sa-l caut si eu..eu i-am dat echinaceea saptamana trecuta si i-au trecut mult mai repede mucii

Anka fain linkul cu Bach, trebuie musai sa comand de la ei, nu as gasi si pe aici?

Inacanada, La Multi Ani lui Sanzi, sa-tzi aduca numai impliniri
Cum e Thea la JK? cum stati cu mancarea?

Sofronica multa putere itzi doresc

Steph si-a ales iar un costum de dinozaur anul asta, voia de dragon, dar nu am gasit, si nici nu ma mai agit, ca nu-l mai pot intoarce pe celalt ca am pierdut factura asa ca ramane asta....si noi mergem prin cartier, e tare frumos, sper sa nu ploua ca anul trecut

gata ma duc sa ma intind langa yann si apoi sa fac niste chiftelute

Steph s-a inscris la chineza lunea seara, ca-i place mult cultura chineza, asa ca trebuie sa-i duc sa manance inainte ca nu o sa reziste atata timp....uff ce zi lunga, de la 8 la 6 la scoala, sper sa reziste, as putea si sa o i-au acasa la 3.15 si sa o duc la 5 inapoi, nici nu stiu cum e mai bine

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

LA MULTI ANI copiilor vostri, David, Sanziana
Nici nu cunosc copiii, dar nici nu intru in timp util pe DC ca sa zic LMA.

Ina, Anca, eu ador artistii, viata lor, dedicatia pe care o au pentru proiecte, sper sa nu para snob..., utila realizarea copilului tau. As avea si eu nevoie, se poate? Pictura e facuta cu spray oare?

Delphin, noi mergem la teatru, opera, balet, spectacole in limita timpului disponibil, acum de ex cautam doar spectacole de duminica, pentru ca sambata suntem la scoala toata ziua. Si da, stagiunea a inceput. De fapt acum e momentul sa iei abonamente sau bilete pentru urmatoarea perioada. Anii trecuti am luat pentru toata stagiunea la inceputul ei bilete cu loc si reducere buna. Anul acesta nu cred ca luam abonamente pentru ca ne e programul mult prea incarcat, o sa luam bilete separate pentru fiecare spectacol nou si interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Eu o sa devin folle, daca nu sunt deja, caci la cate excentricitati mi se imputa, nu mai stiu..
Am scris un mesaj lung, pe furate sigur, si am facut o combinatie de taste CTRL cu ceva, acel ceva fiind eroare, intentia era alta, si s-a dus tot mesagiul. Asa imi vine sa fac

De la capat, ce-mi mai amintesc:

Anka, pentru Holloween putem merge impreuna de ex., mi-ar face placere, dar trebuie sa mergi intr-un cartier de case, pentru ornamente, pentru cadouri, pentru spatiu, apoi un cartier mai de Doamne-ajuta e mai bine impodobit, are bomboane mai multe, asta zic eu din experienta.
Noi am fost si am dat in fiecare an, e pacat sa nu mearga copiii, mai ales ca a doua zi la scoala toti povestesc despre eveniment. Daca o sa ramana copilul acasa, ce o sa povesteasca?

Deci, daca suntem sanatosi, invitatie deschisa in Laval, cartierul e bun, deci bomboane pe masura Astept inscrieri doamnelor, domisoarelor si domnilor! Si pentru ca o sa fie frig, dam un vin fiert si o cafea inainte si dupa!

vorbesti serios ? in ce parte de Laval locuiesti, vest sau est? daca esti in jumatatea vestica iti trimit plodu'la usa; de ani de zile ma roaga, si eu n-am "servit" Halloween niciodata, din motive...personale, iar el singur nu iese pe strada;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput