***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
Rox, Diana, am vazut pozele, sa creasca mare si sanatoasa Sonia, ca frumoasa e deja!
imi pare rau ca n-am ajuns la expozitie, am vazut pozele si mi-a fost si mai ciuda, dar asa e mereu cind ne dorim ceva apare mereu neasteptatul; am vazut insa la gitul Dianei un colier frumos, frumos, e marca Roxana cumva?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Ana multumesc!!!

Of, Laura, te inteleg asa de bine cu durerea asta... Am avut doua-trei zile saptamana trecuta cand a trebuit sa iau pastilele la 6 ore in timpul zilei ca nu mai puteam. Si ma trezeam noaptea pe la 4-5 dimineata si ma plimbam prin casa ca nu mai stiam cum sa ma invart in pat... De vineri am rezistat doar cu o pastila pe zi! Asta dupa ce am schimbat patul, dorm in patul Isei care are o saltea ferma si asa am inceput sa reusesc sa dorm fara dureri. Urmatoarea investitie va fi intr-o saltea buna, am inceput sa fac deja cercetari pe internet.

Asa ca iata va propun si voua spre dezbatere: ce saltea considerati ca-si merita cu adevarat banii?

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Nelia.

Eu nu pot recomanda o saltea anume, dar mi-am adus aminte de vanzatorul de saltele din Bratinau ce frumos mi-a explicat ce si cum. Ca exemplu personal mie imi amortea tare mana stanga,din umar chiar uneori. Ma trezeam uneori asa dimineata sau ma furnica mai tarziu. Tipul ala mi-a explicat ca e din cauza saltelei,eu dorm pe o parte iar salteaua era nepotrivita...era prea moale. Acum am o saltea tare tare, m-am mai obisnuit cu ea si saraca s-a mai inmuiat. Cand am inceput sa dorm pe ea simteam cu mi se lungesc vertebrele si aveam o durere la mijlocul coloanei. acum dorm bine pe ea, ma odihnesc fantastic...din cand in cand mai adorm pe canapeua extensibila-moale si simt diferenta. dorm mult mai bine in patul meu tare.m-am obisnuit cam in 2 saptamani cu ea.acum nu-mi mai amorteste mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

intru si eu scurt ca pic de somn, Yann s-a facut bine, dar nu stiu ce are de cateva zile plange in somn tare cam o ora pe seara...ma termina..ca nu stiu cum sa-l linistesc

si e exact la ora de somn al lui Steph, asa ca fata se culca tarziu, azi trecuse de 9.30

Voi la cat culcati copii de scoala? ca mie multa lume in jur -quebecosi, imi zice ca-i culca pe picii la 7, 7.30 , dar toti romanii ii culca dupa 8, 8.30, d'apai eu nu reusesc performanta asta, cel mai devreme la 8.15 e in pat si la fara un sfert adoarme

Yann a luat-o la picior, tinandu-se de canapea e tare independent nu vrea sa-l tzin de manutza, vrea singur...dar asta la costat 2 cazaturi zdravene, una ieri pe burta, alta azi, nasol ca se loveste la cap....cum sa-l apar? am zis ca-i pun casca de bicicleta in cap, ca prea da cu capul peste tot si de tot

Anka, La MULTI Ani, sa ai parte numai de bucurii in viata si multe impliniri
Cum s-a acomodat Erika la gradi? dar Eliza la scoala?

Casandra La MULTI Ani lui Andre, sa cresca mare si sa-tzi aduca numai bucurii

Mimitete La MULTI Ani lui David sa cresca mare si sa-tzi aduca numai bucurii

Diana, aha deci tu cresti acolo o handbalista in devenire, pupa mama obrijorii aia bucalati si frumosi.
Sanatate Sofiei
tu arati minunat, mi-as dori sa am si eu vointa ta, m-am apucat si eu de inot si dans, dar ce folos ca tot ingurgitez la biscuiti, ciocolata, ce prind

Roxana pune te rog poze si pe contul comun pt astea ca mine care nu avem cont FB. Sa-tzi traiasca finutza

Ione ce vacanta frumoasa ai petrecut tu, si in tara si in canton estr...vrem poze

Cristina..mqqm, ce talentata e fetita ta, i-am arata poza stephicului si i-am dat idei, vrea sa-mi picteze camera...nu stiu insa daca sa rad sa ma bucur, sau sa plang

Pe cand un drum la Quebec?

Nelia, deci Lisandru a facut gastro...of puisorul...eu am rezerva de bio-ka in casa, ajuta bine stomacelul
Tudora e tare profunda,

mei noi ne combinam de mers pe munte, nu avem inca planuri pt anul viitor, totul depinde daca in conge d'allaitment ma duc la munca in program scurt sau stau acasa, asa ca abea in ianuarie o sa stim

Delphin, pana la urma numai la Montreal veniti? treceti si pe la Quebec?

Iselin, carnea e tot timpul proaspata, cea de la ferma? eu am o problema, nu prea imi place carnea congelata, parca are alt gust, asa ca nu congelez decat in situatii extreme ....eu aici nu am gasit decat congelata, dar daca la voi e proaspata o sa mai forez si eu pe aici dupa ferme, poate gasesc

Dolores ce face burtica? fetita sau baiat? scuze daca ai scris, poate ca am sarit peste

Dragaica ce fac leutii? le-au trecut mucisorii?

Laura si fetele cu dureri eu am luat azi un spray de la mag naturist pt calmarea durerilor cu usor efect analgezic si antiinflamator pt mama, si crema de arnica, face minuni

ah, aveau si Rhodiola dar nu am voie sa iau, asa ca raman la drojdia mea fulgi complex de vit B pt tonificarea sist nervos, buna si la productia de lapte

Maru cum e Andrei la scoala? Andrei avea iesiri exuberante/ excitatie cand nu stia ce sa faca cu el? are vreo hipersensibilitate crescuta la ceva? cum a stat cu disciplina in clasele mici, si cand s-a mai calmat? calutii l-au ajutat?
ca noua la evaluare ne-a zis ca inca nu ne poate pune un diagnostic, urmeaza ceva evaluari la scoala luna asta, o sa intalneasca si un pshiholog, o sa primeasca ergotherapie, v-a trebuie sa mai facem un test auditiv ca se pare ca ar avea o hipersensibilitate auditiva si pare deranjata de sunete pe care noi nu le auzim in mod normal, un ortophonist care-i va face o evaluare, si in teorie intr-o luna jumate ar trebui sa avem un diagnostic...care se invarte intre asperger, adhd, trouble envehisant du comportement si nu mai stiu care

Simona deja in campul muncii?

nu mai stiu cum nu i-am raspuns, salut restul sezatorii

astea fiind zise ma duc sa ma arunc in pat sa fac un scrable la nintendo, si

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Zavalita interesant ce zici tu acolo, si eu ma trezesc cu mainile amortite, dar eu am zis ca-i de la tunelul carpian....astept sa fac un test
dar la mine salteaua e noua- 1 an , medium firm, luata din Sears

eu as vrea ceva mobila in conceptul asta
http://www.wimp.com/spacesaving/

dar nu stiu decat de paturi escamotabile Boomerang, mai stiti si de alte firme?

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Multumesc muuuuuuuuuult pentru urarile adresate Sinzianei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Acum incarc niste poze, pun link-ul mai jos.

In zona noastra (Muntenia) se rupe turta la fete si se taie motzul la baieti. Dar ca sa nu fie fetele mai prejos li se taie si lor un motz mic, asa ca sa mie mai cu motz

Cum v-am scris, bombonica noastra a fost bolnavioara astazi, asa ca nu a prea interesat-o ce i-am pus noi pe tava, a ales totusi papiota de ata si mingea de basket

Poze aici http://family.webshots.com/album/578651550mYIUwG?vhost=family

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Diana, sa-ti traiasca bombonica! Tare duuuulce este!! Si multa sanatate!
Voi sunteti chiar din Targoviste sau de pe langa? Parintii mei sunt dintr-un sat pe langa Targoviste (Cornatelu). Si noi am rupt turta Anei si am taiat motul lui Luca!

Pucku, geniala mobila aceea!! M-a lasat paf! Cata ingeniozitate!

Mqqm, zau ca ma uitam la creatia fetei tale si nu-mi venea sa cred!! Cati ani are? Este foarte talentata! Felicitari!

Nelia, pup micutul bolnavior Lisandru! Sper sa-i treaca repede buba la burtica! Dar 4 zile...sunt deja cam multe. Accepta mancare de regim?

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nelia, canatate la"culu' lui mic!

PUKU, nu se poate sa nu venim si la Quebec ville! Noi inca nu am luat hotararea unde anume ne vom instala, din acest motiv e voiajul acesta. In QC sigur, insa nu stim ce oras, asteptam sa fim sedusi.
Mie inima imi zice Quebec, dar pt. oportunitati de munca pt. sotul meu ar fii Montreal, dar cine stie.
Din acest motiv vrem sa vedem si daca e posibil sa nu facem pe turistii.

Fug sa-i iau de la scoala la masa,

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani tuturor,multa sanatate.

Sanatate piticilor Sonia a Dianei(o dulcica foc) si Lisandru al Neliei(sunteti o familie tare frumoasa).

sofronica multa sanatate mamei tale iar tie multa putere..acum 1 an mama mea a fost diagnosticata cu cancer de colon,a fost operata in 2 saptamani ca risca blocaj,asa de mare era tumora. Am crezut ca nu este adevarat, noi nu aveam cazuri de cancer in familie si speram din tot sufletul sa scapam, mai ales ca la sot e "epidemie de cancer" in familie. A trecut cu bine peste operatie si tratament si este ok..speram sa nu mai auda niciodata acest diagnostic. Reactia ta este normala, mai ales ca nu esti langa ea..incearca sa gandesti pozitiv,eu doar asa am reusit sa trec peste.

Ankalaura cum imi dau seama daca am nume quebecos?ca suna tare bine spus de amicul francez al sotului meu.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

http://cgi.ebay.com/BLAUFUCHS-FUR-COAT-BLUE-FOX-PELLICCIA-VOLPE-FOURRURE-/260668004595?pt=Pelze&hash=item3cb10618f3#ht_2544wt_936

Tare-mi place!

Purtati asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacanada2005

Multumesc muuuuuuuuuult pentru urarile adresate Sinzianei!!!!

ceva poze cu fetele tale frumoase a caror mama arata tinara si faina ca sora lor mai curind?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput