***** Sezatoarea canadiana (192) *****

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

...culoarea doar M.Jackson saracul a incercat s-o schimbe, si uite unde a ajuns...

Mey, ca uitai data trecuta... te rog eu, sa nu te iei de M. Jackson, da?

haha, pacatele mele, io nu ma iau de nimeni, pe cuvint de pionier:)), si-mi si place MJ; ce spuneai de concursul ala de masculi faini, unde, cind ?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cha'mon, era vorba despre urmatorul subiect pe care sa ne contrazicem: al meu e mai sexy, ba al meu... dar daca te gindeai cumva la M., atunci treaca de la mine... mai ales in era 'black'!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Apropo de natii, eu vad ca am afinitati cu rusii, ucrainienii, kazahii...e adevarat ca pisica mea are nume rus,dar ma mira si pe mine cum leg legaturi imediat cu ei. Si am intalnit si iranieni f. destepti si placuti. Mie aici nu-mi plac colegele mele din america de sud, am 2 fete la curs care vb non stop...au vreo 21-22 de ani si mama cate pareri si idei au! bravo lor, dar dupa ce treci de amuzament devine la un moment dat agasant.Ah tinerete, tinerete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Auziti, pai cum sa nu ma supar ca acum doo capitole v-am pus-o pe Capucine si nime n-a zis nimik. Pai se poate????
Hai ca v-o pun din nou, poate va distreaza si asa nu va mai certati!

http://www.youtube.com/watch?v=miv-ZEmwtVg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Acum incarc niste poze, pun link-ul mai jos.

In zona noastra (Muntenia) se rupe turta la fete si se taie motzul la baieti. Dar ca sa nu fie fetele mai prejos li se taie si lor un motz mic, asa ca sa mie mai cu motz

Cum v-am scris, bombonica noastra a fost bolnavioara astazi, asa ca nu a prea interesat-o ce i-am pus noi pe tava, a ales totusi papiota de ata si mingea de basket

Poze aici http://family.webshots.com/album/578651550mYIUwG?vhost=family

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Zavalita, acum nu profita si tu de faptul ca nu te pot opri ca abia ai cerut cuvintul, da?

Simi, asa este, uite, vezi, un exemplu ca n-am nimic cu tine. Eu o stiam pe dulcica aia mica de mult tare, cind ai pus tu link-ul m-am uitat cu copiii la filmulet, dar uite, luata de val, pur si simplu am uitat sa-ti spun. E a-do-ra-bi-la!!!

Diana, am vazut pozele, se vede dupa ochi ca era bolnavioara micuta! Sa fie sanatoasa, ca vede ea ce face cu ce a ales, cine stie... Roxana, sa va traiasca finuta!

Tudora, in seara asta: mami, mi-am dat seama ca apa e mai tare decit focul! Si cum ti-ai dat seama? Pai, apa poate stinge focul, dar focul nu poate sa-i faca nimic apei. Propozitie din caietul de teme al Agatei: Mama mea nu ma crede cit este de obositor sa string mereu in camera. Am scris varianta romaneasca, ca pe cea in franceza am trimis-o sa o corecteze... Lisandru are diaree de vreo 4 zile, mititelu', si in seara asta a venit si mi-a spus: mami, io doale culu mieu!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia multumesc de urari! A fost o finuta exemplara chiar si bolnavioara

Dana ma intrebai de expo. A fost foarte frumos, vremea ok, mai ales de dimineata apoi s-a cam inorat, chiar a picurat un pic dar am stat la adapost si una peste alta a fost bine! Am pus cateva poze ieri pe FB.

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Roxana, multumesc pentru informatia referitoare la medicament. Am sa-l caut maine la farmacii, ca zau ca nu stiu ce sa ma mai fac
Foarte frumoase bijuteriile , mi-ai deschis apetitul sa mai insir si eu la margele. Doar ca zilele astea am de terminat costumele fetelor pentru Haloween, am comanda speciala de la fata mea cea mare

Diana, Sonia e o scumpa si o frumoasa chiar si asa, bolnavioara. Iar tu.... mai treci te rog pe la subiectul cu "canadezele in forma" si zi-mi si mie secretul. Arati suuuper!

Nelia, pupam baiatul sa sa faca bine. Offf, offf, offf, bietul lui culishor...

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Nelia multumesc de urari! A fost o finuta exemplara chiar si bolnavioara

Dana ma intrebai de expo. A fost foarte frumos, vremea ok, mai ales de dimineata apoi s-a cam inorat, chiar a picurat un pic dar am stat la adapost si una peste alta a fost bine! Am pus cateva poze ieri pe FB.

Bijoux by Mitziad

Rox, Diana, am vazut pozele, sa creasca mare si sanatoasa Sonia, ca frumoasa e deja!
imi pare rau ca n-am ajuns la expozitie, am vazut pozele si mi-a fost si mai ciuda, dar asa e mereu cind ne dorim ceva apare mereu neasteptatul; am vazut insa la gitul Dianei un colier frumos, frumos, e marca Roxana cumva?
Nelia, sanatate lui Lisandru.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

In general, imi place sa ma tin departe de astfel de dispute ale orgoliilor pentru ca poate fiecare din noi are nevoie de refulare din cand in cand dar discutiile din ultima vreme au cam degenerat cu toata luna plina iar unele aluzii mai mult sau mai putin voalate au jignit si pe altii care nu erau implicati direct si cred eu ca in mod gratuit.

Prin intermediul Sezatorii eu am cunoscut oameni extraordinari. Pe unii personal, pe alti doar virtual. Si numai pentru asta si am sa continui sa scriu, mult, putin, atat cat pot, cat ma pricep. Iar daca cuiva o sa-i si foloseasca pe ici pe colo cu atat mai bine. Poate ca unele discutii ce par puerile unora poate ca sunt de un real folos altora.

Un lucru insa mi-a dat de gandit enorm, reactia extraordinara atunci s-a facut un cat de mic apel, nu numai a unora dintre cei ce scriu in mod regulat dar si acelor care doar citesc sau scriu mai rar. Ar fi pacat ca aceasta atmosfera asa cat de imperfecta este ea, sa dispara...

O saptamana excelenta va doresc!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput