Mamici si Gravidute Italia ***(82)***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

neatza fetelor,bentrovate la capitol nou.
azi sunt acasa doar cu piticelul,papi e la munca pana la pranz.apoi i las singuri si eu dau o fuga la estetista.avem maine un compleanno al unui prichindel care implineste un an,asa ca tre sa ma aranjez putin.nimik nou la noi,davide la cresa in fiecare zi dar el nu plange cand il duc,numai cand il iau akas.mi-e si rusine cateodata,sembra ca cine stie ca-i fac de nu vrea sa vina niciodata.
si aici ploua de rupe,a inceput de aseara.sper sa se opreasca avem un po di spesa da fare.
cand aveti un po di tempo,sa-mi dati si mie ceva siteuri cu vacante,bilete de avion etc.noi valutam turcia ptr la anul,sau egitto,boh.eu m-am uitat putin,dar nu ma prea descurc.
asa,si daca tot vin cu cereri di prima mattina,va rog sa-mi sugerati o melodie frumoasa,italiana,ptr primul dans la nunta.eu ascult mult biagio,dar are toate melodiile lente,si alta care ar fi e A TE di giovanotti.poate ati auzit voi ceva pe undeva si ma ajutati,pls.
gata acum,merg sa schimb un panolin ca sento uno strano odore.
sa aveti o zi....cu cat mai putina ploaie.
va am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit fetelor!

Scuze ptr disparitia temporara! am fost prinsa cu multe chestii si am stat f putin pe net.

La categoria bune incadrez faptul ca sotul a fost acasa (doar ce-a plecat ptr 4 zile) si am profitat de ocazie si-am fost la fitness doua zile la rand. am cam facut febra musculara dar asta e, sufera baba la frumusete

Mai putin placut a fost ca i-am facut al doilea vaccin lui Riccardo si l-a asta a facut febra care l-a tinut 2 zile. o noapte am facut-o alba ca se trezea din ora in ora plangand. adormea gemand de-ti rupea sufletul! Era ca o mica sobita , desi mai mult de 39 nu a urcat febra. i-am dat cate 24 picaturi de tachipirina la 5-6 ore si asa de ieri seara am scapat de febra.

Am mai fost pe la apartament si-am facut curat in garaj si soffita unde vom incepe sa caram din lucrurile pe care le avem aici in garaj.miercuri seara ne intalnim cu zugravii sa vedem mo(n)strele ca sa alegem culorile. parca v-am zis ca bucataria am comnadat-o deja la Maistri (are fabrica aici la 2 pasi) , ne-au facut discount de la 6300 la 5000 de euro ( bucataria 2.70 m plus coloana cu , cuptorul , electrodomesticele de la Rex, chiuveta si piano cottura in granit, mai putin frigiderul ca pe ala il cumparam noi separat). canapeaua va fi in 2 nuante de maro si e lunga de 3.06 m cu sezlonul de 1.60m si se face si pat , asa putem caza cat mai multi musafiri.

In rest nimic nou. Astept cu nerabdare ziua de 7 octombrie ca sa plec in RO. ajung pe otopeni la 8.10 seara dar ma asteapta fratele meu cu masina si plecam direct spre Braila. o sa fie cam obositor ptr Ricky dar pe urma are 12 zile sa-si revina si o sa fie cocolosit de toata lumea in frunte cu bunica si strabunica!

Am vazut rapid si niste pozici ( buna ideea cu schimbatul parolei)

ABRAMBURIKA - chiar ca jale mare prima zi la gradi! off off ce mai plangea ea! e asa de dulce si frumoasa! Si burtica intr-adevar nu e f mare dar e numa' bine. nu vad de ce ar trebui sa fie ditai balonul! bebe e bine cu siguranta!si tu arati f bine!

SLIMATEI - f frumoase pozele de la Marmore. v-ati distrat pe cinste , se vede! Eu ma tot minunez , ce par lung si frumos ai! Iar de domnisorica ta, nu mai zic! e o frumoasa si jumatate!

RALUK - sunteti o familie de frumosi!

ALEXANDRA - superbe florile si poza de la piramide f reusita!
Alessa creste bine vad! nu il compar cu Ricky care cred ca a juns la 8.5 kg si 72 cm ca el e iesit din tipare, dar cred ca o sa intre la categoria lui de varsta in cateva luni. nu cred ca va mentine ritmul asta de crestere prea mult (sper!)

YOANAG - merci ca te preocupasi de mine. acum sper sa reusesc sa mai recuperez din urma si sa pun pozele alea de cand am fost si eu la Marmore si poze noi cu Ricky.

Laptopul meu n-a mai putut fi reparat asa ca , trebuie sa luam altul cat de curand.

Fug sa pap ceva ca acum se trezeste veve si il scot la plimbare.

Ah..de o saptamana am inceput sa-i dau lui Ricky pireutz de mere.deja papa un borcanas de 80 gr la ora 16 ca si gustarica intre lapticul de la 13.30 si cel de la 18.00. de luni as vrea sa-i bag si omogenizat de pui dar nu stiu cam pe la ce ora e mai bine sa-i dau? ALEXANDRA , tu cum faci?

Gata ca am scris ditai polologhia...
V-am pupacit, sper ca sunteti toate bine!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao!
Am intrat ca sa va spun ca nu am timp de scris
Azi am fost la cumparaturi, nu de mult am ajuns acasa, iar sotul acum e la meci de fotbal cu baietii. Maine, da mai asa pe dupa masa va scriu mai in detaliu.

Ali, o sa iti scriu piesa noastra de inceput, noua ne-a placut, e in italiana, dar maine....Si tot maine, iti zic si de siteuri si de Egipt, ca si noi vrem sa mergem la anul..

Elisa, ma bucur ca e bine acum Ricky. O sa iti scriu maine schema mea cu mancarea, dar sa stii ca ne-a dat-o pediatra, si poate mai bine o intrebi si pe ea, ca sa vezi daca e bine....
Noua ne-a dat sa ii dam papica, ca sa rarim mesele, ca cerea la 2 ore. Nu mananca, dar macar si-a rarit mesele, deci scopul a fost atins, si se vede ca nici nu-l mai doare burtica acum.

Va las, maine dupa ce vine sotul de la pescuit, ca cica merge sa dea o tura, va raspund.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

scriu mesajul, ca am vazut acum ca erau 13 si ma enerva numarul

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
scriu mesajul, ca am vazut acum ca erau 13 si ma enerva numarul...

Mergi la inceput

neata si'o

Mergi la inceput

ce comice sunteti..cui ia venit ideea cu numele parolei?
..se vede ca sunt bine dispusa..ma distreaza

revin mai tarziu sa raspund si eu mai serios..

va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slimatei

ce comice sunteti..cui ia venit ideea cu numele parolei?
..se vede ca sunt bine dispusa..ma distreaza

revin mai tarziu sa raspund si eu mai serios..

va pup!

Propun urmatoarea sa fie " sex on the beach"

Neata' si de la mine!

doarme de vreo juma de ora. intre timp mi-am facut manichiura (a se citi ..mi-am taiat ghiarele...) ca lac de unghii inca n-am dat. acum astept sa se trezeasca motanelul sa-i dau sa pape si sa-l scot la aer.

ALEXANDRA - pediatra mea e o babatie cam batuta'n cap din cate vad. mi-a zis sa fac asa experimente cu pireul de mere si abia dupa 6 luni ne diversificam cu schema. se vede ca nu este ea cea cu lupu flamand la usa! Asa ca pana la 6 luni sau pana schimb pediatra , fac de capul meu diversificarea asta ca doar nu o sa-l las pe fomila sa sufere!

O duminica linistita tuturor1

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

DAVIDUCA - cu muzica italiana sunt cam in pom, deci nu te pot ajuta.

Cat despre oferte bune, poti gasi pe lastminute.it . gasesti oferte f convenabile mai ales daca le iei last minute. noi am luat de pe site-ul asta pachetul ptr mauritius acum 3 ani si au fost f seriosi, totul a fost super. si pretul deasemenea. ne-au trimis contractul pe mail. am platit online. in ziua plecarii de la biroul lor din aeroport am primit cate o gentuta cu toate biletele si hartzoagele necesare.

Daca te decizi ptr Egipt o sa-ti pot da cateva indicatii la momentul respectiv.

Bafta cu pregatirile

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daviduca spune:

salutari si de la noi.
daviducul a papat si doarme deja ca azi tre sa mergem la o festa asa ca am anticipat un pic totul,masa nani...
ALEXANDRA-cand ai timp,vb cu calm despre toate,m-ai facut curioasa cu melodia.
ELISA-ms de sfat,intru cand am timp sa vad ce e pe acolo.noi asa vrem,dar sa vedem ce iese pana la anu si mai ales daca o sa mai avem timp,daca nu ne papam tot concediul cu pregatiri.sper ca nu.
cu pediatra nu stiu ce sa-ti spun,eu am facut mereu cum am crezut si daca am avut nevoie m.-am dus in farmacie si am intrebat8ptr medicine sau mai stiu eu ce).nici a noastra nu e granche dar pana la 6 ani tre sa le tinem.daca copilul cere,da-i acolo sa pape,el sa creasca si sa fie sanatos.
gata,merg sa prega masa,vb dupa.

Mergi la inceput