Aspirante optimiste > 20 ani (582)
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
Buna dimineata si de la mine!! (asa pe la pranz)
deci si tu, Bebelu, ai avut aproape un an de incercari... exista cineva pe aici care a incercat mai putin? gen cateva luni?
incept sa ma ingrijorez
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
buna fetele...declar azi z1 :(.
asta e acum abia astept sa imi treaca ca sa lucram intens.
nu stiu ce sa faca daca sa ma complic luna asta cu teste de ovulatie sau nu? sunt intr-o mare dilema...sincer cred ca o sa iau sa lucram exact cand sunt la ovulatie si paote o sa imi dau seama care e cauza pt care nu raman.
aspiranta la bebik
gabyv spune:
Bella, eu nu mai tin minte, de cand incerci?
si eu folosesc teste de ovulatie si am o prietena care a folosit si a ramas din prima luna (dar... a avut noroc)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Bella, eu nu mai tin minte, de cand incerci? si eu folosesc teste de ovulatie si am o prietena care a folosit si a ramas din prima luna (dar... a avut noroc) www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
pai sa zic ca de vreo 8 luni...primele 3 nu eram chiar siguri daca vrem sau mai stam, urm 5 au devenit "obsesie" pt mine
faza e ca eu am luat 4-5 ani anticonceptionale....le-am oprit anu trecut prin oct dupa nunta parca si probabil corpu meu a trecut prin n schimbari dupa ce nu a mai primit hormonii. o prietena de-a mea a ramas insarcinata dupa ce a oprit anti la fix un an. in oct le-a oprit in oct anu urm a ramas insarcinata. tare nu?
aspiranta la bebik
gabyv spune:
da, asta e cam nasol, dupa Ac-uri ti se deregleaza hormonii in organism...eu am avut perioade in care as fi mancat tot frigiderul, apoi perioade numai de dulce ...etc
eu am oprint in sept si inca mai astept o ovulatie sau macar sa-mi vina...la cat timp dupa oprire ai avut primul cm?
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui gabyv da, asta e cam nasol, dupa Ac-uri ti se deregleaza hormonii in organism...eu am avut perioade in care as fi mancat tot frigiderul, apoi perioade numai de dulce ...etc eu am oprint in sept si inca mai astept o ovulatie sau macar sa-mi vina...la cat timp dupa oprire ai avut primul cm? www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
la mine faza e ca dupa ce le-am oprit am avut menstruatia reglata,venea ceas ca si cand luam anti. mai ansol e ca in dec au aparut primele chisturi(putine si mici) iar in ian deja aveam ovarele micropolichisice. menstra a inceput sa mi se deregleze in martie cand nu mi-a venit deloc...dupa iar a fost normala acum in august trb sa imi vina pe 12-13 mi-a venit pe 30 si a fost foarte putina.azi vad ca da semne ca ar fi normal.
eu iau si de o luna si ceva vitex,hormonal blend si fertility blend si ar trb sa mi-o regleze.
de-aia vreau sa fac si teste de ovulatie luna asta sa vedem cum stam, ovulez sau nu.pana acum a ovulat aproape in toate lunile, inclusiv sept si chiar si asa nu sa prins(si am prestat suficient). eu ma suspectez de trompe infundate, sii dr la fel da o sa descoperim abia in oct ca dr meu e plecat din atra exact cands mi-a venit mi-e
aspiranta la bebik
gabyv spune:
pai daca ai Cm inseamna ca ovulezi, asta e clar, dar poate nu ai prins tu perioada buna...
eu iau numai acid folic, deocamdata
si eu am fost pe ac-uri 6 ani fara pauze, desi in ultimele 6 luni am fost pe mini-pill, nu am resit sa reiau repede ciclul.
bellasamoyed spune:
citat din mesajul lui gabyv pai daca ai Cm inseamna ca ovulezi, asta e clar, dar poate nu ai prins tu perioada buna... eu iau numai acid folic, deocamdata si eu am fost pe ac-uri 6 ani fara pauze, desi in ultimele 6 luni am fost pe mini-pill, nu am resit sa reiau repede ciclul. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
e incurcata treaba rau la noi femeile. ori cred ca ne stresam noi prea mult, teste,non stop la medic...etc.
ca doar or mai avea si alte femei probleme ca ale noastra si raman intr-un sf gravide si fara sa se mai streseze ca noi.
aspiranta la bebik
gabyv spune:
bella, eu cu doctorul mai putin, am fost la "giné" in iunie si el mi-a dat intalnire in decembrie. Plus ca nu face nici provocari, nici instalatii, nici monitorizari, deci nu avea ce sa-mi faca, daca ma duc mai tarziu.
El imi zicea ca daca ma apuc in sept, in dec o sa raman sigur , eu cred ca el e optimist...