Aspirante optimiste > 20 ani (582)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

sorina
cum merge cu "mutatul"? ai obtinut ATP?

pai eu ma vaitam ca tine mult si vii si tu sa lungesti perioada
plus ca aici e greu ca sa fac Fiv si altele

dar sa nu ne pierdem speranta

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Gabi, am inceput cu legalizarea documentelor. plus ca acum ne cer si apostilarea lor! dureaza o gramada cu astea!

Mergi la inceput

dar de ce cer apostila? in Franta nu se mai cere de ceva vreme, ani buni chiar. Nu cumva e din cauza traducerilor facute in Ro? Nu mai bine ai fi tradus acolo de cine acreditat de ei?
si tu astepti in Ro cat timp iti fac actele?
Eu prea stiu cum functioneaza acolo legile, aici te prezinti in persoana ca sa depui dosarul.

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

bella hai sa ne luam de mana ziua 1 aman2 . Fata daca te stresezi si luna asta cu tb si teste de ovulatie s-ar putea sa o pierzi , eu sper din inima sa ma insel

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

bella hai sa ne luam de mana ziua 1 aman2 . Fata daca te stresezi si luna asta cu tb si teste de ovulatie s-ar putea sa o pierzi , eu sper din inima sa ma insel

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

deci tu ma sfatuiesti sa stau calma cu testele de ovulatie?
nu mai inteleg ce sa fac

mama imi zice sa stau linistita ca acum si eu ma asteptam sa faca polidinul minuni din prima...ca sa mai stau sa vad si luna asta ce si cum. ca nici ea nu a ramas din prima luna in care a facut polidin

fetle am ajuns la performanta de a scrie mesaj fara sa ma uit pe tastatura
sunt dusa stiu

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Gaby, in Lux, astea sunt conditiile pentru romani si bulgari. Traducerile le fac eu, dar aspostila e conditie obligatorie pentru noi si bulgari...din pacate!

Mergi la inceput

e chiar pacat, o sa cred ca au birocratie pt ca sunt putini si vor sa ramana asa...astfel nu s-ar explica...
oricum succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata optimistelor, mai e careva la butoi?
Lore draga, ce sa-ti zic, eu asa muncesc zilnic si asa munceam si inainte de criza, asa ca... deocamdata n-avem de ales si rabdam. Eu una nu-mi permit sa raman fara job ca am o gramada de rate Capu' sus draga mea si mergem inainte, da?
Andreea, super printesele tale! In primele poze Mara parea asa micuta si fragila, dar cand am vazut bulanasele alea grasute imi venea s-o mananc Sa va traiasca si sa va bucurati de ele, sunteti o familie f frumoasa!
Sorina, n-ai facut tu un test sapt trecuta si intrebai de el? Cum a ramas?
ici tuturor fara exceptie! Am furat vorba lu' Cosmi

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

A plecat toata lumea?

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

eu sunt aici....

aspiranta la bebik

Mergi la inceput