Aspirante optimiste > 20 ani (582)
Raspunsuri - Pagina 8
andr@ spune:
mititica de ea la cap lene si eu stau bine, si ce ploua aici, asa ma indispune.....
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
bebelu86 spune:
aici e fff innorat. nu stiu dc incepe ploaia..
eu sper sa nu. k azi luam carutu si patutu
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria
andr@ spune:
super fain; si-l luati roz?????
bebelu86 spune:
nuu
patutu e galben cu buburuze si carucioru rosu.
mi le-a dat cineva care nu le-a folosit deloc. k bb nu a vrut sub nici o forma sa stea asa k le-am luat noi
o sa va arat poze diseara cand ma intorc
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 25+ cu Natalia Maria
andr@ spune:
abia astept sa-mi clatesc ochisorii dar nu mai e nimeni pe aici? daca tu pleci, eu cu cine raman?
bebelu86 spune:
eu mai stau cam o ora jumate p aici
restu ori lenevesc, ori au treaba
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
andr@ spune:
bebeluu tu in luna in care ai ramas ai avut grafic de tb? daca da, pot sa-l vad?
bebelu86 spune:
eu nu am tinut asa ceva
am avut o tentativa acu un an. dar nu am inteles nimic din el, nici nu reuseam sa o iau la aceeasi ora, asa k am lasat-o balta
nu am tinut cont de secretii, temp si alte nebunii. imediat cum au plecat uratii,ne-am pus pe treaba
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
andr@ spune:
incercati de mult? sau s-a intamplat ff repede?
bebelu86 spune:
pai ne-am apucat anu trecut in mai.
dar exact atunci m-am dereglat urat de tot si mentruatia imi venea si la 2 luni.
in sept am luat duphaston sa imi declanseze menstra, si imediat am ramas garvida. numai k s-a eliminat singura la 10 zile.
mi-a venit regulat pana in ianuarie -februarie,dupa care iar a luat-o pe aratura si am inceput iar cu duphaston z15-24. doctoru mi-a dat 3 luni.dar dupa ce am terminat a 2-a luna, am ramas gravida. asta in aprilie..
deci un an fara o luna
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker