Fulgusorii de nov.dec2009 se bucura de toamna(83*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Camy - reactia : ...i-a placut ( de fapt asa eram cand m-a cunoscut,nu avea cum sa nu-i placa ,am zis eu...si am avut dreptate

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna fetelor

Allexa, pai, poze cu suvite ?... Bravo pentru condus! Eu zic ca e bine sa exersezi cand ai ocazia, sa devii confortabila la volan, ca nu e un moft.

Cami, tu cum se mai simti? Ce mai face Flavius? Nu ai mai povestit, banuiesc ca i-a trecut roseata de la fundulet... Acum suntem noi destul de rau la capitolul asta. O spal des in cadita, o las cat pot cu fara diaper, am o crema speciala. Sa speram ca scapam de necaz repede.

Lady, voi ce mai faceti? Cum se mai simte Becca?

Ce vaccinuri faceti voi la 1 an? Mie deja mi-a spus medicul de familie ca noi o sa facem 4 (patru!) in noiembrie.

M-am apucat de facut cateva conserve pentru iarna, prima data de cand sunt aici. Acum lucrez la o zacusca. Mai vreau sa pun ardei copti cu otet, cateva borcane cu muraturi si vinete la congelator.
Intrebare (am deschis si la sectiunea de bucatarie un subiect): voi cum sterilizati/inchideti borcanele cu conserve pentru iarna? Caut acum, pana termin zacusca, o idee cat mai usoara, rapisa, comoda, eficienta...

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Salutare !E liniste pe aici...Noi astazi am stat acasa ,ne-am odihnit un pic...

Laura B - pai,inca nu mi-am facut poze ,dar cand fac,am sa pun
Camy - dar ce-ati facut voi in oras pana la 2 noaptea ?Singurele sau a venit si sotul cu voi ?

Pupici la toate fetele si la toti bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna seara gagici

am venit mai tarziu asa...dar nu cu mana goala...ci cu clatite...da...stiu....iar clatite...cu finetti, dulceata.... de care va place voua

Betty bine ai revenit, legat de faptul ca inca nu merge bebe, eu zic ca este si din cauza greutatii lui, e un dolofanel scump..ca am admirat pozele voastre!

LauraB eu cand sterilizez...le bag la cuptor, le las 20 de minute..si le las sa se si raceasca in cuptor...conservele! ..sper ca ai inteles...

Flavius este bine, creste, merge singurel, nesustinut, e un curios si jumatate, rastoarna tot, mananca foarte bine, se joaca toata ziua, rade, pleaca singur prin casa...din camera in cameara...de multe ori il astept sa se intoarca singur inapoi in camera lui ...habar nu am ce greutate are, dar e greu ...si lung si dulce...
Ce nu-mi place la el, este ca se sperie foarte repede...si plange mult...e cam smiorcait asa

Eu ma simt si bine si rau...sunt zile si zile, cel mai rau este ca nu stiu de la ce imi este asa rau

Va pup, o seara placuta in continuare, ma duc sa mananc clatite facute de socru...

Noapte buna!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Allexa am dansat pana la 2 noaptea fara soti, doar noi singurele, ca fetele

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

???
M-ai lasat masca ! Si sotul de ce nu a venit cu tine,cu voi ? A ramas acasa sa te astepte pe tine sa vii din oras ?Inseamna ca ai un sot...sau un super sot...si mai face si clatite ...

Eu m-am apucat sa fac o zacusca de ghebe,ca sotul meu nu a avut ce face si s-a dus la padure,dupa ghebe,maine o termin,astazi doar le-am oparit...
Merg la somn ca nu mai pot Nopate buna !

Mergi la inceput

hai mai Allexa...doar m-ai cunoscut...zi ca nu-s eu mai zvapaiata asa...de felul meu .... pai cum sa-l iau pe Pustache la petrecere?????? no way... si de suparat...nu se supara...s-a bucurat ca l-am lasat sa se odihneasca ...ca mami a stat cu Flavius..

Zacusca de ghebe..ai? pai nu mai vii tu in Brasov? te astept cu un borcan..serios!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Bravo, Camy

Allexa, ghebele sunt super-bune! Dar, nu te supara ca te intreb , stii cumva de vreo metoda ca sa le testezi inainte sa le mananci, ca sa fii sigura ca nu s-au combinat cu spori de ciuperci toxice?

Numai noi suntem azi pe aici? Feteeleeee!!! ...?

Azi a fost zi mare la noi: Sophia a facut primii 4 pasi singurica (apoi... buf in funduletz )

_

Bucataria lui mami ***********************************************************Puterea din noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Buna fetelor!

Nu aruncati cu rosii ! N-am mai intrat de ceva vreme ca ne-am cam mutat din tara romania si am cam avut ceva treaba in ultima vreme. Bebe mare este bine, nu prea am insistat cu mersul pentru ca ma cam omoara de mijloc. Se ridica foarte bine singur la el in tarc, se plimba dintr-o parte in cealalta singurel se joaca, ii trebuie f putin sprijin sa stea in picioare... Probabil ca ar fi mers singurel de mult daca exersa mai mult dar am spus sa vina de la sine. In rest nu-i foarte mare, are 9 kg si vreo 72 de cm. Asteptam cu interes ziua de 28 oct sa ne facem freza ca avem par pana-n nas si sa papam primul tort. Avem 2 dinti jos pe mijloc dar nu ne place prea mult sa mestecam, doar asa la misto cateva bucatele de distractie. Uneori le inghite uneori icneste si le scuipa. Deci inca preferam mancarea pasata si mami a cam intrat in pana de idei de papa.

Bebe mic creste cred ca nu prea mi l-au masurat aici... nu e ca la noi cu atatea ecografii si atatea date...habar n-am ce face acolo, dar il simt cand si cand deci e bine. Cu sexul lu` bebe cred ca o sa astept sa aflu pana cand o sa nasc ca pe vremea bunicii ca singura sansa sa aflu era la morfo fetala de la 20 de saptamani dar n-au gasit liber sa ma programeze. Sau astept sa-mi toarne sotul sare in cap.
Si cam astea sunt vestile despre noi. Multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi.
fetele si bebeii toti

pishko +16
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B
stii cumva de vreo metoda ca sa le testezi inainte sa le mananci, ca sa fii sigura ca nu s-au combinat cu spori de ciuperci toxice?

in timp ce fierb, adaugi o ceapa in zeama lor...si o lasi sa fiarba acolo vreo juma' de ora..daca nu se innegreste..adica isi pastreaza culoarea(ceapa)...inseamna ca ciupercile(ghebele) sunt bune!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput