Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 10
moldoveanca spune:
Multumim pt urari fetili mele dragi si uram si noi multi ani fericiti si sanatosi tuturor sarbatoritilor

Noi am petrecut de minune cu mai multe ture de musafiri care au adus muulte jucarii si carticele lui Vladut.L-am transferat deja la cealalta gradinita si suntem super multumiti sper sa ramana asa.
Yaia nu mai e un urias sau asa mi se pare mie are 16 kg si 1m la ultima revizie de 3 ani.
Eu ma lupta cu o raceala de aia urata pe care sper sa o tin numai pt mine
.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori

Piciulika spune:

La multi ani dragelor mele Mamici mult indragite si multilor 'nostri' pui sarbatoriti zilele astea!

Am febra, sunt bocna, nu dorm, si am doua dinamite pe cap care dorm peste zi in contra-timp... deci nu apuc sa pup Trandafirasi si Fluturasi iubiti asa cum as vrea...
Am vazut doar o Printesa Daria extrem de eleganta si sarmanta la ziua ei si un Fafan maaare si zambaret si pus pe sotii. As vrea sa apuc la mai multe poze, dar Alex are o fixatie pe prize / cabluri si alerg dupa el...
Multumim tuturor pentru cuvintele magulitoare la adresa ursuletilor nostri! 
Incerc sa ma ocup cat mai mult de baieti, mai ales de Micha, care are o gelozie mascata (si fata de el insusi) si doarme agitat, cu cosmaruri, ne tot trezeste... Acum incerc sa-l inmplic cat mai mult in baie/cremuit/spalat pe dinti/samd pe Alex, ca sa ii dau ocazia sa-l giugiuleasca in mod constructiv
, nu doar sa-l sacaie... Am sa incerc sa ies mai des doar cu el, desi el tot pe Tati il vrea, intre noi 2.
Asta e la noi. Va pup cu capul cat o banita.
(P.S. Rox, pitrocesc de multa vreme un raspuns demn de tine - dar se dovedeste greeeeu! Sper sa apuc azi-maine...)
cecilia L spune:
Piciulika, moldoveanca sanatate multa.
Greyeras, superbe "datele tehnice", ma bucur ca ati revenit la gradi.
Erina, mi-a placut poezioara...o si vad pe Daria cum o spune.
Alinkav, poate stia d-na de la pasapoarte rusa![]()
Nici eu nu sunt prea Ok, sunt super racita, sper ca, Cristi sa nu o culeaga iar de la noi( si tati este racit).
Vad ca voi nu mai spuneti nimic de gradinari, asa ca eu tot va spun cum am fost primita azi la gradi...a venit Cristi repede la mine in brate, cand am ajuns:
mami, mami azi am lut zece cu felicitari
eu surprinsa: pentru ce ai primit zece?
am fost fff cuminte, am stiut poezia( eu nu stiu care), am papat si am dormit, iar D-na a zis ca primesc zece cu felicitari
sta el putin.....dar nu mi-a dat nimic, ce este ala zece?
am inceput sa zambesc si i-am spus ca ii explic in drum spre casa.....
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Salutare!!
Si eu racita si aseara am avut o criza de stomac de am zis ca mor.
Cris la gradi de 2 saptamani, inca neadaptat in totalitate. In general dimineata se lasa cu show, insa la 16 cand il iau este ok.
Cam multi in grupa - 37, insa sunt multumita.
La servici zapaceala, iar cu teza inca ma amana.
Sanatate bolnaviorilor si bolnavioarelor si LA MULTI ANI pentru papanashi ca nu am mai intrat de un car de ani!!!
Va pup pe toate si am sa va citesc!!!
babylina spune:
Am si eu o intrebare.
Ati dat , augumentin la copii si daca da pentru ce simtomatologie.
pediatra a zis ca e putin rosu in gat si ne-a dat eurospal, picaturi de nas, augumentin si trimitere pentru urocultura suspectand ca sa eliminam suspiciunea de infectie urinara.
Mi-a zis sa ii dau augumentinul cand am rezultatul de la urocultura. rezultatul este gata luni.
Intre timp i-am dat eurospalul tusea a ramas, mai nou a inceput sa rupa si reactioneaza foarte urat cand ii vine in gat.febra nu a mai facut de ieri seara.
Si nu stiu ce sa fac, raman doar pe eurospal sau incep sa ii dau si antibiotic. El nu a luat augumentin niciodata. Nu trebuie sa ii fac intai o analiza sa vad daca e nevoie?
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us It's a girl! Deci am semnatura noua! ![]() Mamica fluturasului Andrei si 19+ ![]() |
FELICITARIIII!!!!!

iti doresc tot binele din lume,sarcina usoara

La multi ani pt Andrei,fratiorul mai mare
(scuze pt intarziere)
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Nana super vestile, felicitari pt fetita.
Bikmaria eu nu i-am dat niciodata augumentin Adelinei, de fapt nu stiu dc i-am dat de doua ori pana acum antibiotic. Stiu ca augumentinul este mai puternic, eu cel putin l-am luat dupa operatia de cezariana si cand aveam amigdalitele cu puroi, deci super inflamate. Parerea mea este ca ar trebui sa mai astepti sa nu te grabesti, mai ales ca nu mai face febra. Eu am noroc de o super dr care e impotriva antibioticelor. Multa sanatate va doresc.
Cecilia bv pt Cristi. Eu ieri m-am "suparat" pe ea pt ca mai toti copii aveau in piept bulinute rosii, ea nu avea. Asta inseamna ca au mancat si asa incearca doamna sa-i stimuleze. In schimb mi-a povestit ca ieri au facut niste jocuri pe o tabla, ea a prins un mar mi-a zis ca i-a placut. Si apropo de raceala o mamica venise sa-si ia baietelul la pranz si doamna i-a zis ca-i curge nasul rau, la care ea "da stiu", ce sa zic mi-au venit spumele, pai eu imi tin copilul acasa sa o pun pe picioare si altii nu au nici o treaba, azi fac scandal mare. Sanatate si voua!
Andreea sanatate si tie iti doresc si acomodare usoara lui Cris in continuare.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 

19+