Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (407)
Raspunsuri - Pagina 11
crishtina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us It's a girl! Deci am semnatura noua! ![]() Mamica fluturasului Andrei si 19+ ![]() |
Felicitari!!!!! Ce tare ma bucur pt voi!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Gabriela77 spune:
Nana, felicitari pentru printesa! Mi-au dat lacrimile de emotie. Imi imaginez fericirea voastra. Ce-oi mai da la soricei cand o sa nasti
Babylina, nu e puternic Augmentin, e printre cele mai light. Sanatate puiului!Noi am luat Augmentin si a fost ok, sa ii dai Biotics neaparat. Si Actimel daca ii place. Noi luam acum Klacid, ala e horror
Zi buna tuturor. Azi noapte am visat ca o programez pe Sara la operatie. Ma cam streseaza, abia astept sa scapam. Acum am vazut ca mi-am pierdut ieri portmoneul cu bani, macar bine ca nu a fost si actele
Clar, nu sunt cele mai bune zile ale mele![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Nana felicitari pentru fetita! 

Gabriela, sanatate Sarei. Klacidul e oribil la gust!!!
Faceti si aerosoli?
Bine ca nu au fost si actele.
Si eu am inhatat din greseala alte chei si cind am ajuns la ai mei nu am putut intra sa iau caruciorul si m-am dus dupa Daria cu David in brate...dificil a fost, ce ma faceam daca era el mai greu?!
Pup sa treaca toate relele astea mici!
Babylina, daca e rosu in git nu trebuia sa faceti mai bine exudat sau o analiza de singe din care sa reiasa daca e virala sau nu? Intreb si eu, noi am luat Augmentin ES si a mers.
Greyerash si Daria a mucit dar discret. A mers la gardi dar din prima a fost pe aerosoli si mucolitic. Exudatul a iesit OK.
Cica copilasii vor face pina la 300 de imbolnaviri in timpul scolarizarii
.
Cecilia, super istet Cristi!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Piciulika, parca o descrii pe Daria cind il descrii pe Micha in relatia cu bebe. E o relatie de love and hate (asta mascata). Intr-o zi pe fondul oboselii si a faptului ca am certat-o e de ceva in timp ce bebe era in brate la mine si nu am luat-o sa o consolez a spus: Mie nu ma place de bebe!!! Bineinteles ca nu incetez sa subliniez cit e de norocoasa sa aiba un fratior, cum nu toti copiii au si cum va creste si se vor juca impreuna...Acum nu are nici o satisfactie pentru ca bebe nu merge si nu interactioneaza cu ea cum si-ar dori...
In rest il dragaleste si se joaca cu el, nu l-ar lasa in urma pentru nimic in lume dar Doamne fereste sa ii spun ceva frumos lui bebe si ei nu sau sa il dragaleasca bichi sau bui intii pe el ca imediat se intristeaza si vad ca sufera.
Deasemeni daca alt copil se apropie de David nu il lasa, se mindreste cu el si vrea doar ea sa se joace , sa il atinga in momentul aceal.
O sa incerc si eu sa petrec mai mult timp numai cu ea. Tare i-an fost bine in vacanta si sa- vazut si din felul cum s-a comportat.
Sunt sigura ca vom gasi echilibrul perfect si mai ales sa nu uiatm ca si aceste trairi fac parte din cresterea lor.
mamica Dariei
si a lui David
Roxana_G spune:
Buna si bine v-am regasit. Gata si concediul meu departe departe care mi-a adus o aniversare superba si mi-a redat ceva din energia si optimismul pe care le pierdusem de cand a inceput anul acesta. Copiii au fost si ei la Bran cu bunicii, si totul pare la locul lui.
MUltumesc din suflet pentru urarile voastre si gandurile bune. 
Am primit si sms-urile, dar ciudat, multe si cu 3 zile intarziere, si am aflat ca nici raspunsurile mele nu au ajuns toate la destinatari.
tuturor sarbatoritilor mari si mici din perioada asta
, sanatate si bucurii cat cuprinde!
tare pentru Bernixa, lasa ca o sa chefuim noi la anul.
Nana,
felicitari pentru caruciorul roz!
Piciulika,
draga mea draga, astept cu mare emotie raspunsul tau. Si daca reusesc azi am atatea altele sa iti spun.
Sabina, cum esti tu? Dar copiii? Multa sanatate. Eu m-am intors cam cobza, ma tratarisesc sa nu molipsesc piticii.
alinkav spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Buna si bine v-am regasit. Gata si concediul meu departe departe care mi-a adus o aniversare superba si mi-a redat ceva din energia si optimismul pe care le pierdusem de cand a inceput anul acesta. Copiii au fost si ei la Bran cu bunicii, si totul pare la locul lui. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Bine ai revenit pe meleagurile mioritice!
Ai aterizat direct in ghearile sefului?
Bravo pentru optimism!!!!

Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui Erina Nana felicitari pentru fetita! ![]() ![]() Gabriela, sanatate Sarei. Klacidul e oribil la gust!!! Faceti si aerosoli?Bine ca nu au fost si actele. Si eu am inhatat din greseala alte chei si cind am ajuns la ai mei nu am putut intra sa iau caruciorul si m-am dus dupa Daria cu David in brate...dificil a fost, ce ma faceam daca era el mai greu?! Pup sa treaca toate relele astea mici! ![]() Babylina, daca e rosu in git nu trebuia sa faceti mai bine exudat sau o analiza de singe din care sa reiasa daca e virala sau nu? Intreb si eu, noi am luat Augmentin ES si a mers. Greyerash si Daria a mucit dar discret. A mers la gardi dar din prima a fost pe aerosoli si mucolitic. Exudatul a iesit OK. Cica copilasii vor face pina la 300 de imbolnaviri in timpul scolarizarii . Cecilia, super istet Cristi!!! ------------------------------- mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Si aerosoli, Erina! Suntem pe drumul cel bun, a inceput sa expectoreze, pana la urma a fost bronsita

Cam asa e si la noi cu fetele, detaliez cand prind putin timp. Am invatat si noi poezioara de la voi, e asa frumoasa

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
cecilia L spune:
Erina
Roxana, bine ai revenit si sanatate multa.
Nana, felicitari pentru caruciorul roz, perechea ideala.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Gabriela eu apreciez f mult inventia asta cu nebulizarea de aia tot intreb... Aerosolii au cel mai rapid efect!!! Sanatate printesei. Abia astept sa povestesti despre fetite!
Roxana, bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca toate sunt bune!!!
Acum sa facem concurs. Cine ghiceste unde a fost Roxana?![]()
![]()
![]()
Eu zic asa:
departe-departe...hmmm
Japonia nu se poate ca poate imi spuneai...![]()
Australia, Noua Zeelanda ar fi zis ceva Adi...
State...poate...dar mai degraba o destinatie calda...deci...
Seychelles, Republica Dominicana sau Tailanda?![]()
![]()
![]()
mamica Dariei
si a lui David
babylina spune:
Noi tot cu mucii si tusea.
Acum are ochisorii rosii . pediatra mi-a zis sa ii dau augumentinul" ca daca iese ceva si in urina , ii dam alt antibiotic dupa aceia" si m-a chemat dupa amiaza la cabinet si a fost de d

19+