Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
am pus poze, si mi-a iesit un faina cu gingia de sus./.................................
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
alexutzzza spune:
Bea Multzamim frumos de urarile duble desi nemeritate eu fiinta denaturata nu prea sunt la zi mereu cu urarile de pufuleti, recunosc
de Yannis
AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Uca La multe lunite Tudor Ioan de Tomaca La multe lunite A de Dulcineea La multi ani Lorex implinirea tuturor dorintelor Mami de Ariana Motto-ul de azi: " A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success." |
subscriu!
la multe lunite pufuleti dragi!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui simplicity Si pt ca si noi facem azi 8 luni mari si late Oferim mancare traditionala:sarmalute cu smantana,fripturica de carne de porc si carnaciori ,prajitura cu mere si scortisoara,avand alaturi si un pahar de must/vin.....nu va asteptati la tortulet ca ala avem numai la un anisor iar pufuleti dragi pt voi e un platou plin cu finger foods de fructe,legume si biscuitei Iar ca auditie avem muzica pt toate gusturile Mami de Ariana Motto-ul de azi: " A fi impreuna este un inceput,a ramane impreuna este un progress,a lucre impreuna este un success." |
azi nici nu mai trebuie sa fac de mancare!!!!!!!!!!!!!!!!
mersi de tratatie!!!!!!!!!!!!!!
la multe lunite si la multi anisori!!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris_mario (am intrat special pt ziua de nastere a lui lorex) pt toate mamicile pt toti pufuletii LML puilor de azi si din toate zilele in kre nu am mai intrat multumesc mult ioanei fota de tel....si voua tuturor k inca nu ne-ati uitat si k intrebati de noi parca imi este greu sa (re)intru aici pe forum,deoarece am lipsit atata timp va doresc o duminica frumoasa in ciuda vremii... u all Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 o printesa grabita... varsta Alexandrei |
de ce sa iti fie greu???????????
aoleu ce ai zis...................
vin cu bota
hai baga mare ca ni dor de culoare si sa mai bagi un pic de viata in noi , ca de cand nu ai mai scris.....eu nu prea mai calc...................serios/................rusinica mie, dar nu am mai cumparat nici alt calcator si asa ca...........mai calc dar rar..........................
ce face alexandra?
restu; copiilor sunt bine? si tu????????????????????????
Beatrice1982 spune:
si noi papam biscuiti din mana...........si paine si altele tot ce se paote da
sotul deja ii da bucati mari de morcov fiert.eu m-am minunat cand l-am vazut
mai da nu e mare?
nu nu e mare.............
si mesteca la ele de zori
la capitolul asta slava domnului nu avem probleme..................
fructe.nu prea ii place mar feliat, dar o sa mai insist
acum ca o sa iasa si dintii de sus sper sa fie ok...........
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Bea Multzamim frumos de urarile duble desi nemeritate eu fiinta denaturata nu prea sunt la zi mereu cu urarile de pufuleti, recunosc de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
vai nu aveti de ce..................
extraordinar....de ce sa fii denaturata daca uiti..si eu lipsesc la o gramada deci macar atunci cand sunt prin zona sa scriu si eu....nu???????????????????
e bine yannis?
doarme deja?
vezi daca nu iti accepta blenduita papa, incearca pasat sau asa intreg.poate a ajuns si el la stadiul sa nu ii mai placa blenduit
nu stiu daca ai incercat...dar gustul la mancarea blenduita si la cea neblenduita difera foarte foarte mult...................
bafta!!!!!!!!!!!!!!!
nu te speria ca tuseste e normal si daca nu se obisnuieste cat de curand, o sa ai probleme mari cu el, daca nu ii vei putea da mancare pasata sau bucateel de papa..............pt ca stomacul trebuie sa se obisnuiasca sa digere, daca bine zic, sau sa prelucreze si papa mai mare, nu numai tot blenduit.................
intelegi?
incearca................insista, sa vezi nu merge??????
sper ca te supar, dar cunosc cazuri si iti dai seama ca ar fi super mnasol sa trebuiasca sa ii blenduiesti mereu tot..........
Beatrice1982 spune:
plateea???????????????????????????????????????
miremia spune:
Bea cat de simpatic e ginerelul si ce de coltisori are.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lorex spune:
am ajuns acasa
Alexutza, multumesc mult ca te ocupi
Vreau sa precizez ca spuneam ca o prietena mi i-a pus deoparte dar nu am specificat ca prin fetele de la magazinul din iasi. Ca sa nu te intrebi cumva de ce nu s-a ocupat ea
Pup puiul de grec de ziua lui!
Va multumesc pentru urari, am vazut azi in fuga cate ceva dar maine o sa recuperez mai exact
Tot maine o sa va si povestesc cum mi-am petrecut ziua, oricum neinteresant..
LML Ariana
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)