**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 20
getik1 spune:
http://picasaweb.google.ro/102347085797853723665/ArySeptembrie#5523095503267540226 am mai pus poze cu ary
si aici filmulet cu zuza http://www.youtube.com/watch?v=PS0SsOSjxfY
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
gagici ce faceti???
getik fata,dar nu are nici un stres fata de aspirator
picky pai nu stiu daca l-am folosit de 3-4 ori si atunci asa,mai mult ca sa vedem cum mergede lucrurile mirunei scap incet si sigurnu a mai ramas nefolositor decat premergatorul,dar deoamdata il tin ca mai vine finutzul si ii face rodajul..nu e vorba de darul la nunta,ci de cat castiga cei care le organizeaza..cei care canta la nunti,pai hai sa fim seriosi,1500 euro formatie din 2 insi??din pacate tot pe tinerii casatoriti ii va afecta ca vor urca preturile la lautari,clar..pai alic va mai da o data exam ca acuma nenea instructoril a binevoit sa-i schimbe masina in ajun de exam si clar nu e la fel ca cea cu care esti obisnuit,mai ales ca e si incepatoare..dar sunt sigura ca data viitoare va lua si va da de baute
ana te astept maine la o cafeluta
lavi nici unul singur nu e ok sa merga la nunta,dara daca se cere prezenta voastra si banii sunt putini,faceti si voi cum o sa fac si eu la anul..eu o trimit pe mama cu tata la nunta ca si asa sunt rudele de ale lor si le mai dau si eu,adica facem darul pe din doua si gataam impacat si varza si caprapai e bine si saptaman viitoare FETELORRRRRRRR,PAZAE DE VA ANCORATI CA LAVI ARE DE TREABA..pai azi am spart pusculita sectoriciului si am luat un scaunel pentru ea din acela care piuie cand te asezi pe el(si e frumos colorat si pe structura metalica ca sa reziste suncilor ei)un puzzle cu 12 piese(din acela cuburi pentru 2+ )adidasi..si mai avem inca la pusculita ceva pe acolo si mai vin si banii pe carutdar,nu mai cheltui pana la sfarsitul lunii cand iarasi dam spargere la seiful de rbit(asta e pusculita ei,cutia nostra de orbit care o aveam in masina )ce face miru???numai dracii..uite,in seara asta s-a aruncat de pe scaun si are o vanataie urata la spate,dar tot ca ea face si nu vrea sa priceapa decat probabil cu vreo 2 la bucile alea grase si nepampersoasedistractie placuta maine si goneste musafirii repede acasa ca sa sarbatoriti si voi in doi
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
fetelor ary are ceva cu data de 1 a fiecarei luni.
azi sa ridicat singura pe patut daca pana acu a avut tentative esuate in seara asta a reusit si a sta in picioruse o multime de timp
plec la nani ca ma asteapta cez, el crede ca mia trecut supararea dar teapa, il mai fierb nitel
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
LA MULTI ANI LAVI!!!!SA FI FERICITA SI IUBITA ALATURI DE CEI DRAGI
haideti la o ,perfuzabile ,trabuca si vougue
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, LAVI!!!! SA AI TOT CE-I MAI BUN PE LUME, SA FII FERICITA SI SANATOASA SI SA AI SUCCES IN TOT CE-TI PROPUI!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Neata
La multi ani Lavi, sa fi fericita, iubita si implinita alaturi de familia ta Fi ca dorintele pe care le ai sa se indeplineasca.
Cris nu stiu unde ai vazut tu stirile dar vor impozita darul de nunta, in functie de servetele de la masa, fetele de masa si husele (ca respectivul deputat stie din surse sigure ca aceste lucruri se inchiriaza si apoi sunt trimise la spalatorie) vor stii cati invitati au fost, ptr ca dupa restaurante nu se pot lua ptr ca ei ca sa scape de plati mai mari trec un nr de meniu mai mic de cat nr invitatilor...si pe viitor vor impozita si inmormantarile (dar acolo nu se scot bani). Un deputat a venit cu ideea asta, lui Boc si fiscului ii surade..Asa ca pe viitor cum zicea o mireasa vor impozita is aerul pe care-l respiram. Da unii au trimis comentarii la aceasta stire si au zis ca intai sa-i impoziteze pe lautari, cameramani, fotografi si apoi darul de nunta.
Au venit copii, voi schimba capitolul mai tarziu.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
LA MULTI ANI LAVINIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot de ce e frumos siiiii un mic mesaj de la noi
http://www.youtube.com/watch?v=itfTbNQiRJI&feature=fvw
iti bag si un PM asa, "ca cadou" de ziua ta
lasa alic, dam impreuna si il mai si batem pe nenea politai
am cumparat culoriiiiii....cris, acoarele acrilice cauta, is la tuburi de 75 ml si nici nu is scumpe...vezi in librarii
va deocamdata
getik1 spune:
LA MULTI ANI LAVI SA FI SANATOASA, VOIOAVA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI
piky nu avem ce sa la facem daca sunt dobitocii sunt nu ai cum sa schimbi nik.
alic stai linistita ca nci eu nu am luat permisu din pria
fetelor sunt varza pana acu am baut 3 cafele la propriu. cez are spectacol diseara cu copii lui si eu am picat cu organizarea ca el tre sa repare masina asa ca deja sunt obosita si mai am multe de facut.
barbatii astia
poop pe maine dimineata la cafea
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar