**Buburuze de 2009 in actiune (28)**
Raspunsuri - Pagina 19
getik1 spune:
ema vreau si eu pm cu situ pls
crisule mai molipsit cu bazaruitu
piky dap am luat centrala
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
eu am tampit cautand cutie mareeeee ,dar mare nu gluma si nimiccel mai tare e ca trebuie sa ajung si in oras sa alimentez ca de ieri imi piuie alarma de la rezervor,semn ca daca mai circul prea mult o sa mana in pana prostuluimai trist e ca nu o sa am decat una bucata ajutor sectoricesc cu mine care sa impinga masina
simina fata,tu esti curajoasa numai ca te gandesti la kinder cu no. 2 ..eu zic doar un mare PASSSSSS
ema cine as ma dea fata afara??vai de el si nici pe pres la usa nu-l culc pai ma impiedicam fata de el prin casa la propriu si l-am dat cu 100 ron..haaaaaaa,categoric saptamana asta care vine incep sa ma copacesc ciresi in casa..asa dariusicaaadistruge totttttt..
adina stai sa vezi ca eu ma incuscresc,dar sa vedem ce or zice gagii lu' fi-mea cand s-or intalnii
getik bravos si cand va apucati de montat??stii ca dureaza ceva pana vin cei de la gaze sa va faca racordul..
picky nu am facut eu businesul lu peste cu carutul,cu toata ca era ca si nou,dar ma bucur ca am scapat de el ca ma impiedicam mereu pe unde il parca fi-mea,ca deh...isi plimba sorecele,dar tu cum te simti???
getik fi serioasa,ca eu n-am facut nimica
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
cris cu spaga la gaze merge cam intr-o luna pana atunci focula lemne si centrala o monteaza tati pana vin gazele are timp
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Cris e bine ca ai scapat de el..oricum nu prea l-ai folosit din cate stiu si eu. Ai scapat de toate lucrurile nefolositare de-a lui bebe? Multumesc de intrebare...la fel, cu intepaturi, dureri de burta si spate...si azi au aparut si niste stari de greata si ameteli, cred ca de la magneziu ca e tare oribil la gust.. As vrea sa stau linisitita dar nu prea am cum, nu ma lasa Stefi, ca atunci vrea cate una si alta, ba vrea sa o iau in brate, ba vrea sa ma joc cu ea, ba vrea sa faca pipi la toaleta si nu la olita si uite asa o tin de azi dimineata. Noroc ca am culcat-o si am reusit sa-i pregatesc si papica de pranz ptr mai tarziu, iar acum am putin timp ptr mine sa mai ma documentez de pe net si apoi sa ma intind pe canapea.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 14+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
piky stai cat mai mult linistita ca asa nu stiu cat o mai rezisti
sa trezit aricyka de o juma de ora cu o super stare de joaca ca ma obosit deja sa vad cat rezist in ritmul ei
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Pupici si de la noi, sa nu credeti ca am disparut
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Salutare, nu prea m-am odihnit ca sa trezit fiica mea repede, si dupa ce i-am dat sa pape piureu asa putin ca mai mult nu a vrut si musli, ca m-a vazut pe mine ca mananc, si-a luat orga si butoneaza la ea cu volumul la maxim...eu incerc sa ascult si stirile ca am mai auzit o bomba si vreau sa vad daca e pe bune..ca sa aduca bani la stat vor sa impoziteze darul de nunta .. si chiar usnt curioasa daca se va intampla asta.
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Getik hai nu ma mai baga si tu in sperieti ..ca deja ma ingorzeste ce citesc pe net...eu sper sa fie bine ...de abia astept sa vina 13 sa merg la doctor.
Anna deci stai "ascunsa" ca nu te lasa Vladut, nu?
Apropo fetelor Alic nu a intrat sa ne dea nici o veste...ce a facut oare la examen?
Si mai stie cineva ceva de Dana? ca era in odisee cu mine si vad ca nu a mai intrat sa ne dea nici o veste...oare nu are timp?
Dar oare de fetele celalate mai stiti ceva...nici pe mess nu le vad..
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Picky, sunt pe aici, ma pregatesc sa ies cu Vladut afara care s-a trezit si urla ca vrea la uuutaaaaaa. Dar nu pot sa scriu la fiecare cu el pe cap, sper sa recuperez in wkd! va trimit multi multi pupici si ma rog sa va simtiti bine
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lavinia.p spune:
Buna fetele!
Multumim si noi ne bucuram de analize si ca piciu e bineEu dardai de frig in casa, brrr.RAres inca doarme si ma bag repede sa citesc ca azi am avut de lucru, am facut curatenie, ceva papica si niste cumparaturi!Voi? Vad ca ati scris ceva sa vedem si ce
Getikvazut printesa cu aspiratorul tare dulcica.
Adina distractie placuta la nunta iti doresc de pe acuma, moama da ce de bani...si noi avem nunta in 17 si la noi a fost doar o singura persoana si acum ma gandesc cu soata sa mergem amandoi sau numai unul din noi ca stam f prost cu banii si ne gandeam sa ne achitam doar datoria si sa mergem doar unul.Voi ce ziceti?
Crisfelicitari ca ai reusit sa vinzi carutul ce cumparati pe el?multam de cavie, e delicioasa...daaaaa azi sunt in pregateli dar maine mai mult.Nu mergem nicaieri doar eu si soata ca s-au anuntat ca vin pe noi gramada sa-mi lungeasca urechile...deci eu cu soata vom iesi probabil pe data de 6 oct cand facem 3 ani de casnicie si 8 de cand suntem impreuna, mi-a promis ca ma duce atunci in oras si vom fi doar noi doiMiru ce mai face? multi.
Emaai dreptate nu acceptam nici o motivare....ce tare e fi`tu, al meu a mancat 2 taste de la un telefon de jucariebucura-te ca nu le-a mancat ci doar le-a scos...si eu vreau site-ul pls pls.Multumesc
Getiksa folositi sanatosi centrala
Pickysanatate multa...chiar vor sa impoziteze darul de nunta? n-am auzit, sincer nici nu ma prea uit la Tv ca numai ma enervez si la puca!..
Pickyam citit dincolo ca Alic a picat la examen din pacate probabil e prea suparata sa intre sa ne zica.Lasa Alic ca data viitoare sigur iei, au fost emotiile de vina si geamurile aburite, bata-le vina!
Fetele merg sa-mi trezesc odrasla ca doarme de la 14.30 si nush cand are de gand sa se trezeasca!
Va pup si va doresc un weekend placut daca nu mai reusesc sa intru!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009