Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

sugubina dar tu la tensiunea ta ai voie cola???

Geniusambimi pare rau ca toate s-au abatut pe tine..dar este o vorba " tot raul spre bine"

miruna..cum merg treburile?? la mine este debandada...im8i vine sa plang cand ma uit in jur...

Am un somn de pic, dar tocmai am pus sa fac ceva de mancare...aseara m-am certat si cu domnul sot...motivul fiind ca el petrece prea mult timp la firma si eu stau singura in casa...el mi-a zis ca trebuie sa stea dacaa vreau sa am tot ce imi doresc..dar parca ma apuca toate cand ma vad singura in casa...azi dimineata cand a plecat nici nu m-a pupat pe mine ci doar pe fisa pe burtica...a zis ca eu nu merit...apoi la cateva ore m-a sunat si mi-a zis ca-i pare rau..

Am inceput sa nu ma mai uit la stiri pt ca sunt scarbita..astia chiar nu gandesc...cum se vor descurca mamicile care nu au venituri mari???

cu ulei de masline imi dau si eu pe burtica...insa aseara am vazut o vergetura....La greutate nici nu ma mai gandesc...am inceput sa dorm in tricourile si pantalonii de pijama ai sotului...sunt tare deprimata cand vad ca nu mai am cu ce ma imbraca..

mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rala, eu nu vreu mobila sau alte alea deci poate sa fie si o taraba showromm-ul. vreu o aparatoare ingusta de patut. Symo a zis ca si-a luat de la ei de la targ si de aia tot bat eu campii pe aici. Cred ca pana la urma il trimit pe sot sa vada dc gaseste ceva, ca noi avem frima la piata Floreasca. Sa faca si el putina miscare pt un scop nobil

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Rala, ce frumos... felicitari, sa fie intr-un ceas bun!
Sugubina, eu as zice sa iei doua magne B6 inainte sa pleci ca demineralizarea asta duce la cate o criza de inima. Iti spun pe testate.:)
Ukume, zau asa e si la noi... adev de la HR, apoi 2 stampile de la medicul de fam si dr de medicina muncii, adica Sos Nordului, Victoriei si Lujerului (in dr taberei) . Si a trebuit sa fac asta odata si cu Maria bolnavioara, de-mi venea sa plang(era si sotul plecat o sapt din Bucuresti). Bine ca m-au inteles dr si mi-au zis sa aduc adev la cateva zile dupa.

Eu beau cola in fiecare zi de job, atunci parca-mi scade tensiunea si mai mult. Well, mult a fost si putin a ramas. La munca ma refer. In cel mai rau caz merg pana pe 4 oct.

Mie mi-a iesit glicemia 50 si colesterolul mare de tot, peste 250. Nu mai tin minte ca era cam cu virgula. Erau niste analize sumare pt job, asa ca nu am facut si trigliceridele. Dar la M in trim 3 am avut la fel colesterolul si trigliceridele, enorme. Eu de obicei am colesterolul sub limita, iar in sarcina asta am mancat multe salate fara ulei si dietetic pt ca ce mancam noi papa si Maria... Oare sunt cauze hormonale?

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 30s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, de unde v-ati cumparat camasa pt alaptat?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Sunset, ai grija sa te faci bine! Incearca si lamaia cu miere sau fagurele cu miere... dai in diabet dar merge

mersi de sfat

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

beatrice eu camasi de alaptat am primit doua bucati dar nu sunt scumpe si am vazut prin oras

Astia cu indemnizatia sunt chiar criminali nu stiu cine zicea pe aici ca ar fi bine sa cada guvernu asta mai repede ca vad ca astia s-au pus pe capul nostru sa ne distruga ca sa nu mai zic ca incurajeaza si ajuta natalitatea fff mult RUSINEEE

Doamne ai grija si de noi 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

32+

Daca nu reusesti sa iei ceva din afara, astea pe care le gasesti la noi sunt mai toate "moartea pasiunii". Pe mine una ma deprima cand le vad. Daca vrei sa te lamuresti la fata locului gasesti sigur in magazinul Obor

Oricum, te sfatuiesc sa improvizezi tu ceva. Camasi mai sexy cu multi nasturi in fata, tricouri cu nasturi/siret, camasi cu bretele reglabile unde poti da jos cu usurinta o bretea...

Victoria, mami de Anna Sofia, 32+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Cine-a zis ca si-a cumparat?
Beatrice, draga mea, eu in afara de hainele lui bebe, NU AM CUMPARAT NIMIC! Nu am nimic pentru bagajul de spital, nici pentru mine si nici pentru bebe. Dar mai am timp. Sper!!

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

32+

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

sugubina dar tu la tensiunea ta ai voie cola???

Geniusambimi pare rau ca toate s-au abatut pe tine..dar este o vorba " tot raul spre bine"

miruna..cum merg treburile?? la mine este debandada...im8i vine sa plang cand ma uit in jur...

Am un somn de pic, dar tocmai am pus sa fac ceva de mancare...aseara m-am certat si cu domnul sot...motivul fiind ca el petrece prea mult timp la firma si eu stau singura in casa...el mi-a zis ca trebuie sa stea dacaa vreau sa am tot ce imi doresc..dar parca ma apuca toate cand ma vad singura in casa...azi dimineata cand a plecat nici nu m-a pupat pe mine ci doar pe fisa pe burtica...a zis ca eu nu merit...apoi la cateva ore m-a sunat si mi-a zis ca-i pare rau..

Am inceput sa nu ma mai uit la stiri pt ca sunt scarbita..astia chiar nu gandesc...cum se vor descurca mamicile care nu au venituri mari???

cu ulei de masline imi dau si eu pe burtica...insa aseara am vazut o vergetura....La greutate nici nu ma mai gandesc...am inceput sa dorm in tricourile si pantalonii de pijama ai sotului...sunt tare deprimata cand vad ca nu mai am cu ce ma imbraca..

mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat

31+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 6 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)

stiu ca sunt rautacioasa dar daca imi spunea mie sotul asa ceva jar manca si dormea si pe pres in fata usii

Mami Andreea 31sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu ma vad "mui sexi" in maternitate. Exclus tinute "moartea pasiunii", deja am pus-o pe mama in tema, joi pleaca tata cu fratele la Viena si-mi aduc darurile de la mama... inclusiv tinuta mea "mui sexi".

Ana
33+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 28 de zile(sper eu)

Mergi la inceput