Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Mai, voi ma innebuniti cu gatitul! Auzi: gemuri, magiunuri, zacusca, muraturi. N-am facut in viata mea asa ceva! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ai tot timpul, de acum inainte!
![](pupic.gif)
Ana
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
AMR 27 de zile(sper eu)
Madanic spune:
citat din mesajul lui danaint Lorin, felicitari!!! Am intrat si noi in s34 azi. ![]() ![]() Voua cum v-au zis drii, acum ca ne apropiem de ziua Z. Care e planul de consulturi? ![]() ![]() |
La mine de saptamana viitoare merg la fiecare 7 zile la consult si teoretic ar trebui sa-mi masoare colul dar e la alegerea mea
![](icon_smile_big.gif)
Daca depasesc termenul din nou la 41 de saptamani ma pune la testul de stress. Inca nu mi-a dat verdictul cu tipul nasterii.
Madalina
mami de
![](zana.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ral_eli spune:
maitineti minet fetelor cand aveam toate pofta de bere sau de salata de vinete??
eu si acum poftesc la bere si mai beau cateodata fara alcool30+
anya2010 spune:
citat din mesajul lui simona-maris![]() De unde v-ati facut rost de manuale scolare? Imi trebuie pentru un proiect la agentie, si nu vreau sa umblu tot orasul,ca nu mai pot cu spatele meu ![]() Plsss care stie unde pot gasi manuale....si mai ales in zona de est( Titan), dar e bine oriunde...sa ma ajute si pe mine Multumesc muult! ![]() |
In principiu in mai toate librariile se gasesc si manuale scolare. N-as putea sa-ti spun care e mai dotata. Eu pt fratele meu de clasa a 11 a am gasit pe w w w. manuale-scolare. ro. Inca nu am comandat pt ca astept lista completa cu ce-i trebuie. Eu le-am gasit pe toate pe site-ul asta. Sper sa gasesti si tu ca e mai comod.
![](pupic.gif)
Ana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](majoreta.gif)
![](batetoba.gif)
![](majoreta.gif)
![](rugaciune.gif)
Minunea mea
poze
Madanic spune:
citat din mesajul lui ana_o Madanic, frumoasa semnatura cu AMR-ul. ![]() Miruna, mi-ai facut pofta de bere... ![]() ![]() Ana ![]() ![]() AMR 27 de zile(sper eu) |
Multumesc frumos
![](pupic.gif)
Madalina
mami de
![](zana.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 4 saptamani dar mai sigur 6
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ana_o spune:
Anya, frumoasa si semnatura ta!
Ana33+, viitoare mami de
, David Ciprian
AMR 27 de zile(sper eu)
letzy81 spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi m-am saturat de filme, uitat la tv ![]() ![]() fetele care au mai avut probleme cu contractiile voi ce faceti ca sa scapati de ele? ![]() PS: este cumplit sa stai doar in pat,toata admiratia ![]() ![]() Doamne ai grija si de noi ![]() ![]() |
La mine au inceput contractiile foarte devreme,de la 20 de sapt.Este adevarat ca erau nedureroase dar eram tare panicata.Apoi dupa ce am trecut de 30 de sapt nu ma mai sperie.M-am obisnuit cu ele desi am zilnic minim 10.Stau linistita ca se pare ca nu mi-au afectat lungimea colului prea mult.Am renuntat sa mai iau no spa.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
33+
![](fetita.gif)
ana_o spune:
Salata de vinete a fost declarata mancarea preferata a odiseei. Si pepenele rosu, fructul preferat. Cat despre alcoolizare, am baut la bere sarcina asta...
citat din mesajul lui ral_eli maitineti minet fetelor cand aveam toate pofta de bere sau de salata de vinete?? ![]() eu si acum poftesc la bere si mai beau cateodata fara alcool ![]() ![]() |
Ana
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
AMR 27 de zile(sper eu)