Ce facem cu puiutii dupa scoala?Bone,after school?
Raspunsuri - Pagina 2
Selena_Ianis spune:
Da,pana la urma este solutia cea mai buna un after school.Tocmai am primit la posta un fluturas de la "Penita fermecata" after school.Am intrat la ei pe site www.penitafermecata.wordpress.com si am vazut ca au tarife ok,sunt in zona si imi place prezentarea.Astept insa sa vina ziua de luni sa le telefonez sa aflu si alte detalii.Voi ati auzit de ei?
Selena_Ianis spune:
Mi-am inscris fetita la Penita Fermecata After school.Am fost placut impresionata de mediul tanar,energic,entuziast de acolo sper sa ii placa si copilului meu.Ma incanta faptul ca au multe activitati,astfel nu se vor plictisi si sunt asezati pe grupe de varsta cu invatatoare separata,de curand am fost la after school in cateva gradinite din zona si am vazut ca stau la gramada amestecati cu o singura invatatoare.Cred ca un copil in cls 1 are nevoie de o alta atentie in supravegherea temelor fata de unul de cls a 3a.Pe baietel il voi inscrie la meditatii la engleza si la optional'micii jurnalisti''.Sper sa fie o alegere mai buna after school dc bona!numai bine
liviuz spune:
Intradevar, consider ca cea mai buna solutie este un "after". Am gasit pentru baietii mei un after school chiar aproape de noi, in Pipera (After The School Bell). Chiar daca zona este renumita pentru preturile practicate la astfel de servicii, am fost surprins sa gasesc aici after school la doar 550/luna, cu masa inclusa, gustare si program de la 12la 18. Ba mai mult, acum in vacanta (1-7 Nov.) copii se duc in vizita la muzee si la teatru. Rezultatele se vad deja: invatatoarea celui mic mi-a spus ca am facut cea mai buna solutie sa-l inscriu la acest "after". Adica a devenit mai atent, constiincios si si-a indreptat scrisul. Recomand tuturor parintilor inscrierea copiilor la "after". Sunt oameni pregatiti pt. a avea grije de copii nostri. Iar pretul lor incepe sa fie accesibil tuturor.
Anka74 spune:
Noi nu ne-am hotarat inca, mergem la anul la scoala, ma gandeam sa il ia bunicii la inceput, apoi, daca vrea el, poata sa ramana la after school. Daca ii vede pe ceilalti ca raman ma gandesc ca poate va dori si el. Daca nu...venit acasa, papat, somnic, iar la 17 si un pic cand vine mami trece la lectii. Asta e! Sa inceapa scoala si vedem cum se va adapta, pentru mine conteaza si parerile si dorintele lui. Insa intre bona si after, as alege sa mearga la after! In viitor isi va face temele si singurel, nu e musai sa ma astepte zilnic pe mine! Poate doar sa lamuresc una alta!
maria.amana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Selena_Ianis Mi-am inscris fetita la Penita Fermecata After school.Am fost placut impresionata de mediul tanar,energic,entuziast de acolo sper sa ii placa si copilului meu.Ma incanta faptul ca au multe activitati,astfel nu se vor plictisi si sunt asezati pe grupe de varsta cu invatatoare separata,de curand am fost la after school in cateva gradinite din zona si am vazut ca stau la gramada amestecati cu o singura invatatoare.Cred ca un copil in cls 1 are nevoie de o alta atentie in supravegherea temelor fata de unul de cls a 3a.Pe baietel il voi inscrie la meditatii la engleza si la optional'micii jurnalisti''.Sper sa fie o alegere mai buna after school dc bona!numai bine |
am intrat la ei pe site
prezentarea este la nivel de gradinita, pentru copiii care sunt la scoala parca este total inadecvata
trecand peste asta, tot pareri bune ai?
Selena_Ianis spune:
Penita Fermecata nu a vrut sa vanda o eticheta,un ambalaj...In plus,prezentarea mi se pare ok,nu exceptionala,la urma urmei este doar un blog-pentru a putea fi gasiti pe google(eu asa i-am gasit).Sa nu uitam ca se adreseaza copiilor I-IV nu V-VIII.Fetita mea este f multumita si eu deasemenea,prima saptamana a fost gratuita si atat asteptam sa imi spuna ca nu ii place ca imediat o mutam la alt after school fara a mai sta pe ganduri.Activitatile sunt foarte bune,personalul la fel,lucreaza pe grupe de varsta,iar un plus reprezinte faptul ca sambata au cursuri pentru scolari si prescolari:eu am inscris ambii copii la creativitate si teatru.Si ce poate face un parinte mai fericit de cat sa isi vada odrasla entuziasmata de locul in care isi petrece cea mai mare parte din zi?!
filofteia spune:
Eu am fost pentru bona, mai ales in clasa I, cand se mai imbolnaveste si asa a avut cine sta cu el.
Desi in clasa a IV-a acum, zilele trecute mi s-a confirmat iar alegerea bonei ca indiscutabila, in cazul nostru... si eu si tati plecati in alt oras, ma suna invatatoarea ca a lesinat copilul, sa vin urgent sa-l iau de la scoala
... faceam cel putin doua ore de unde eram, asa ca am sunat bona, s-a dus si l-a luat, am tinut legatura prin telefon si am constatat ca a fost ceva trecator.
Este adevarat ca bona noastra l-a crescut de mic, il cunoaste foarte bine, ne intelegem foarte bine si nu se pune problema sa ne paraseasca. Episodul de mai sus chiar m-a convins ca voi mai avea nevoie de ea cel putin inca 2 ani, daca nu mai mult.