Sept-Oct '10 - Hai Ana! Bravo Nushulica!-171
Raspunsuri - Pagina 3
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Se pare ca eu nu voi dormi noaptea asta...si nu pentru ca ar face bebe galagie ci pentru ca nu mai pot de durere Din cauza problemelor de tranzit intestinal de dinainte de sarcina cred ca am facut hemoroizi, iar de cateva zile, desi nu am avut probleme cu constipatia, au aparut niste fisuri acolo...si dor al naibii de tare si nu trec nici cu bai calde/reci, nici cu comprese cu galbenele, nici cu bepanten nici cu supozitoare cu glicerina (care ar trebui sa inmoaie pe acolo si sa nu mai fie senzatia aia naspa rau de uscat si crapat) Daca mai e careva pe aici si stie vreun remediu, i-as fi vesnic recunoscatoare!!! |
Ohoo, sunt veterana la chestia asta! daca acum cateva capitole va spuneam cat ne norocoasa am fost cu multe altele, hemoroizii m-au rapus, si in timpul sarcinii, dar mai ales dupa ce am nascut! Doua saptamani am mers in maini, ca maimutele, ca daca stateam vertical simteam cum toata greutatea mea apasa pe fund si ies afara (imi cer scuze)
Deci, remedii: inainte de fiecare scaun un supozitor cu glicerina, sa nu fac nici un efort local; dupa fiecare mers la toaleta (orice ar fi fost), stat 15 min intr-un lighean cu ceai de galbenele amestec cu ceai de pelin. Dupa asta aplicat crema de hemoroizi proctoglivenol (are un aplicator care permite si introducerea in interior), de vreo cateva ori am aplicat si hemorzon (se absoarbe ff putin, dar e mai bun). Dupa o ora de la aplicarea cremei anti-hemor aplicam din plin crema de galbenele sau bepanthene.
Dar a durat putin ...
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!
anaalina spune:
Neata... un ceai de chimen si anaoson pt mamici cu bebici si un laptic pentru burtici. Am un sooomnnn pentru toata familia.
Am pus si eu ceva poze dar in albumul cu burticiMihai
eveline spune:
citat din mesajul lui anaalina Neata... un ceai de chimen si anaoson pt mamici cu bebici si un laptic pentru burtici. Am un sooomnnn pentru toata familia. Am pus si eu ceva poze dar in albumul cu burticiMihai Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
L-am vazut pe scumpul de Mihai, e un frumos, sa va traiasca!
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
Alina_feier spune:
Buna dimineata!
Multumesc ca m-ati trecut in listuta
HAI NUSHULICA
Anaalina Mihai este un scumpic
Alina 38+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
maitreyi spune:
"sunt la spital. facut clisma si tuseu. azi vine Maia."
asa ca:
HAI ANA!
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:
citat din mesajul lui maitreyi "sunt la spital. facut clisma si tuseu. azi vine Maia." asa ca: HAI ANA! ----- Mami de roza + fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
DOAMNE AJUTA! HAI ANA! HAI MAIA! NASTERE USOARA USOARA USOARA!
38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
Alina_feier spune:
citat din mesajul lui maitreyi "sunt la spital. facut clisma si tuseu. azi vine Maia." asa ca: HAI ANA! ----- Mami de roza + fluturas dragalas Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Wooow atunci sa scoatem niste agitate
HAI ANA
Alina 38+ cu Daria Elena
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
maitreyi spune:
acu sa zic si eu neata ca m-am precipitat cu pampersu in mana sa va transmit mesajul anei
pe noi ne-a luat parintele din pat sa imi citeasca molifta asa ca de maine iesim si noi cu bebeii afara bibi a papat tzitzi dimineata de azi m-am bagat si eu pe ceaiuri dar ii voi da si bibe chiar daca cu lapte de-al meu ca sa nu se dezobisnuiasca de el.
va tin la curent cu ana
-----
Mami de roza + fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring