Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 8
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute,
ma bucur ff mult va v-ati distrat duminica ,cum era si normal,laude multe pt domnita(ninia) care a facut torturilee,iar cum va stiu din descrieri sunteti niste scumpe pralinuteee
Miri,chiar e trist ce povestesti acolo,esti o persoana tare bunaaaa si sufletista si zic si eu la fel,sa incerci sa nu mai pui la suflet si poate poti vb cu doamna respectiva
Ingrid,felicitari
o zi frumoasa va doresc,copii sunt liberi azi la scoli si camine asa ca pôate iesim pe undeva
va imbratisam
carmen si stefi
morgane spune:
Praline, Tania e acasa!
Mai, nu mai stiu cine a propus sa se faca BBQ anual, insa eu sunt de acord .. parca Ardeiash. A fost o zi superba, calda si organisata cu suflet de comitetul Nina-san. Adânca stima si pretuire !!!
Of, Miri, esti in Belgia, draga mea! Faptul ca pui suflet in activitati, aici poate trece nevazut, pentru belgianul modal, care sta in fata clasei. Ca si pe mine m-au facut sa-mi pierd bruma de admiratie (nu ca as avea cine stie câta rabdare), penca instruirea lor este una de foarte joasa calitate, in invatamântul tehnic... (al 2lea ca importanta in programa scolara, dupa ASO - invatamant general, TSO = adica tot acolo unde se invata sa se stranga si sa se desfaca surubul...). Eu am cazut pe jos ... apoi m-am ridicat, m-am scuturat si am înghitit un nod mare de tot.
Important este ca Sacha si Bruno (care sunt niste copii super-educati, au simtit bucuria confectionarii coifurilor alaturi de mama lor, care ii invata valorile morale si respectul fata de semeni ...nu te astepta ca scoala sa faca asta !!! :) realitatea este cruda. Te îmbratisez strâns si ii pup pe micii tai, muah !
Pupici la toata cutia,
Bepii spune:
Helau, helau, intr-adevar sunt acasa!
E bine sa fi acasa dar tot nu m-am stapanit si am pus putin mana pe treaba si acu m-au apucat durerile asa ca m-am linistit.
Vreau sa va multumesc din toata inima pt gandurile bune, pt urarile voastre, pt telefoane si sms-uri. Mi-au facut tare bine si cred ca intr-un fel au avut efect pozitiv asupra refacerii mele pt ca de data asta mi-am revenit foarte repede desi operatia a fost mult mai grea decat cea de asta vara. Acum trebuie sa ma inarmez cu rabdare, sa inchid ochii la treburile din casa si mai ales la cele din gradina.
M-am bucurat enorm pt vremea de duminica la bbq, a fost ideala pt o intalnire la un asemenea nivel si judecand dupa poze si comentariile voastre se pare ca v-ati simtit excelent.
Evident ca mi-a parut rau ca nu am fost de fata dar pe de alta parte m-am bucurat ca v-ati intalnit pt ca numai asa vom ramane impreuna, prieteniile se vor intari, altele noi se vor lega si in felul asta "pralinele" vor dainui peste ani.
Si asa cum propunea Ardeiash, hai sa facem din aceasta intalnire anuala o traditie.
Gata, ma cheama Swa la masa, ma duc sa mananc.
Va pup pe toate si poate ma repet... va iubesc !
Mihaela1171 spune:
'naseara dragi pralinutze
BBQ: nu putea iesi mai bine de atat; Nina ma alatur si eu miilor de multumiri si iti transmit pupicii adecvati, tie si mamei tale, pentru rezervare, cumparaturi, pregatiri si sufletul pus in organizare .
Ma bucur ca am reusit sa cunosc noi pralinutze, va urez inca odata bine ati venit printre noi si sper sa va vedem cat mai des la toate aciunile si pe aici pe forum.
Taniuca BINE AI REVENIT ACASA!!!! Iti doresc din tot sufletul recuperare rapida, si cat mai multa rabdate! Te rog ai grija si odihneste-te cat mai mult!
Mirikutz imi pare asa de rau....dar totusi, sunt convinsa ca ati avut parte de clipe minunate cand ati fabricat impreuna minunatele coifuri, sunt convinsa ca Bruno si Sacha au savurat din plin atat participarea la fabricare cat si activitatea din curtea scolii, unde sigur le-au fost admirate micile capodopere; deci, munca nu a fost in van, iar Sacha si Bruno cu siguranta au fost foarte mandri.
Prettysunshine - ma bucur ca ti-am descoperit identitatea ; Monica mi-a spus astzi ca a stat mult de vorba cu Cosmin si este foarte incantata ; am intrebat-o daca nu a ras Cosmin de modul ei de scriere in RO, si mi-a spus ca se mai mira din cand in cand ....deh...noi nu am prins scoala in RO...si orice "C" este "K"..etc, ca in flamanda ; inca o data casa de piatra si multa fericire! si succes cu pregatirile !!!
Va pup pe toate,si va doresc o saptama minunata! M
dia_tm spune:
Nora (Andrei), Tania... ma bucur ca sunteti din nou acasa. Recuperare rapida si sa fiti cat mai curand in forma maxima.
Pralinute dragi, sunt in pana de idei sid e inspiratie:
1 noiembrie e liber si e luni...deci se anunta un week-end lung, care ar fi pacat sa-l petrecem acasa;
pe de alta parte e toamna, si-am mai fost noi in Koln si n-am putut soate nasul din hotel si respectiv masina ca a plouat ingrozitor si continuu si era si foarte frig.
Vreo idee de destinatie - relativ aproape, si udne sa poti sa faci ceva distractiv si daca e vremea nasoala?
Voi pe unde mergeti toamna cand aveti chef de o iesire scurta, de 2-3 zile?
Si ar mai fi capitolul "flamanda" ... cum se poate invata limba asta, la modul placut si distractiv?
Concret, pe mine m-ar tenta foarte tare ceva variante de invatare a limbii prin "imersiune", si deschise pentru familii, unde sa putem merge toti odata. De exemplu ceva de discutat, eventual de citit cate ceva, intr-o seara sau in week-end ...poate la vreo biblioteca, sau vreun centru cultural...
Stiti cumva daca exista astfel de activitati? Sau orice fel de cursuri la care sa se poata merge in familie (adica inclusiv cu copil de 4 ani)?
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
ninia spune:
Am incercat saptamana asta de vreo 3 ori sa scriu .. si mi-a disparuut tot..brr Sper sa mearga de data asta.
Multe multumiri pentru frumuoasele complimente.Ma bucura faptul ca torturile au fost apreciate si pe placul tuturor.Multumesc mult si pentru aplauze cand aparusem cu tortul, super momentul!!!
A fost o zi de neuitat , si cine a crezut ca o sa avem o vreme aa de superba.
Eu de-abia am apucat sa schimb 2 vorbe cu fiecare in parte, cred ca data viitoare am sa va iau pe rand!
Nina , jos palaria pentru organizare! Norocoasa mai esti ca ii ai pe parintii tai!Si copii tai vb atat de bine romana, cum ai reusit fata? Eu ma tot chinui cu Mathias insa nu-mi prea iese..
La un moment dat vin copii de la plimbare cu unul dintre catelusi, eu eram la portita si ma intreaba unul dintre ei daca au voie sa mai plimbe alt catel.. eu le zic: din partea mea aveti voie dar eu nu am catel! A bufnit Alex intr-un ras!
Ingrid multumesc ca ai plimbarit fetita, nu stiam ce sa-i mai fac la un moment dat, numai la mine nu vroia!Sa faca si ea cunostinta cu toata lumea! Mi-a scapat mie partea asta: chiar esti insarcinata!?! Parca saptamana asta aveati cununia civila..Felicitari si sa fie cu noroc!
Mirik imi pare rau si mie de ce s-a intamplat, imi inchipui ce suparata erai.. , si eu am avut niste patanii cu Mathias la gradinita .. pff .cateodata chiar nu e usor sa discuti cu ele.
Gata, nu ma mai intind de teama ca imi dispare iar tot textul..
Va pup pe toate!
POZE ELENA 1 AN
ardeiash spune:
taniuuuucaaa: bine-ai venit acasa pt curajul tau.. te pup dulce si apasat
ingrid: chiar asa, si mie mi-au scapat noutatile
diana uite aici o lista mare de tot pentru urmatorii 5 ani http://rombel.com/forums/viewtopic.php?f=27&t=6214 enjoy
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinutee,
am vazut pozici cu voi!!!!!!superbeee,copiii tare scumpisori si numai zic de tortulete!!!toata stimaa,jos palaria
Diana,la cap flamanda si noi stam greu dar deja s-a inceput scoala,adica sotul si ma preg si eu din ian. ca de altfel nu meree,e greleeesi eu cum sunt glumeata asa le mai stalcesc de se uita lumeaa ciudat la mine dar trece
va imbratisam
carmen si stefii
crislex spune:
Ziua de azi m-a deprimat complet. Da maine ma voi bucura din nou de tot ce voi intalni. Acum v-am intalnit pe voi din acest topik de bombonici si mi se pare seara mai...pralinata!
O noapte de puff tuturor si mai ales bebelusilor si bebeluselor.
adina236 spune:
buna fetelor! nu am timp sa intru des pe forum.
povestea mea e asa. am plecat in viteza din tara cu degetul in gura si nu mi-am luat cazierul iar certificatul meu de nastere e model vechi si din cate stiu trebuie preschimbat.
intrebarea mea e: pot sa-i trimit cuiva imputernicire sa mi le ridice, sau trebuie sa ma duc personal? iar daca fac imputernicirea, imi puteti spune de ce date am nevoie de la persoana imputernicita, cam cat m-ar costa si daca stiti vreun notar roman in bruxelles?
sper ca macar una din voi stie ca am intrat in criza de timp si nervi.
va multumesc anticipat si va imbratisez cu drag!