Praline belgiene 47
Raspunsuri - Pagina 7
dia_tm spune:
A fost super ieri;
Ma bucur ca ne-am cunoscut si-n realitate; a fost super organizat (multumim), vremea superba (asa cum se cuvenea sa fie de fapt pentru asa o intalnire), iar voi sunteti un grup de exceptie .
Ema, cum sa fim mahmure? ...dar e luni ... si era asa de bine in week-end (maia les la domeniul );
La pranz discutam cu sotul daca a luat copilul al gradinita tot ce-i trebuia; eram si eu de fata azi-dimineata, teoretic treaza...dar practic la ora 6 si ceva nu pot sa fiu treaza...cred ca nici o perfuzie continua cu cafea n-ar reusi sa ma trezeaza la ora respectiva.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
prettysunshine spune:
Ziua de ieri a fost superba,vreau sa multumesc tuturor celor care au facut sa fie posibila.Iar Nina a comandat si o vreme minunata:)
Ma bucur ca v-am (re)vazut,sunteti asa vesele si calde,mi-a facut tare bine sa fiu printre voi,m-ati "uns la inima" cum se zice pe la noi.Acum inteleg de ce spuneati ca va reincarcati bateriile de fiecare data cand va vedeti.
dia_tm,sa stii ca pana ai scris acum nu mi-am dat seama ca tu erai la barbecue,abia acum am putut asocia nick-ul de pe DC cu persoana,ma bucur ca te-am cunoscut.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
miri_mik spune:
neatsa...
O ZI FRUMOASA PENTRU PROFESOARELE SI EDUCATOARELE mamici de clopotei! azi e ziua mondiala a cadrului didactic...
in acest context sunt suparata si cu greu imi stapanesc lacrimile.... e atat de frustrant sa vezi niste oameni marunti care reduc in fum un entuziasm de-un weekend! JUR , fetelor, JUR, cat traiesc, n-am sa imi mai dezamagesc copiii tacand si facand frumos si politicos...
azi e ziua cadrului didactic. acu o saptamana baietii au venit acasa cu mesaj sigilat de la consiliul de parinti ca se va sarbatori in curtea scolii: o zi secreta... copiii sa-si confectioneze un coif, sa-l decoreze si sa scrie pe el: jos palaria, meriti din plin! urmau sa-si puna toti coifurile cand suna clopotelul si apoi sa-l dea jos in clasa....
am muncit ieri seara toti 4 cot la cot sa facem niste coifuri frumoase, sa le decoram, lipim, coloram. am dat comanda de floricele pentru invatatoare, sa ramana in clasa, le-am pregatit si o cutiuta de cioco in geanta lui bruno si sacha. pe drum spre scoala m-am oprit sa iau florile. am ajuns exact, dar exact in mom in care se auzea primul clopotel. "duamna" care pazeste poarta a inchis-o in fata mea. ne-a vazut ca eram in fata portii si ma straduiam sa pun coifurile pe capul copiiilor, nik, a inchis poarta, sa intram pe lateral. fetelor, mi-a venit s-o ucid! bruno care alergase cu ambele genti spre scoala ca sa-l ajute pe sacha era atat de dezamagit! vroia sa mearga si el in rand cu copiii pe unde au intrat toti, sa se laude cu coiful. intrand pe lateral, inseamna ca esti pedepsit, ca ai intarziat, ca toti se uita la tine si te arata cu degetul....n-am apucat sa fac nici poze, n-am apucat nimic...
simt asa o mare prabushire in sufletul meu... e multa frustrare in mine in primul rand ca, fiind cadru didactic la baza, si neavand alta forma prin care sa-mi exprim aprecierea fata de munca lor, i-am incurajat pe copii sa fie mandri de jufele lor, sa fie fericiti ca fac ceva special... si uite cum in loc sa intre veseli pe usa scolii, bruno avea lacrimi in ochi (nici nu l-am mai vazut de fapt in curte, nici in rand, pana am apucat sa-l pun pe sacha, si nu m-ar mira sa fi fugit in clasa sa planga) si sacha tipa necajit ca nu putea intra in curte pentru ca pe aceeasi laterala se intra in clase de fapt....
e a nu stiu cata oara cand am episoade cu preaminunata duamna (aceeasi care mi-a zis sa-i dau senvish lui bruno cand era micut ca se saturase sa-id ea in gura dupa 2 sapt si m-a trimis si la pediatru ca copilul nu mananca, tot ea s-a avantat sa-mi puna mana spre burta fara sa ma intrbe ceva cand eram gravida cu jeremy, tot ea a spus tare si clar: aaaa, sacha mananca foaaaaaaaaaaaaarte bine, pe cand brunoooooooo, el nu e cuminte! - si stiti ce discutii se pot isca si complexe din comparatiile astea de doi bani, -care, la 8.31 a iesit pe usa cladirii si s-a dus in treaba ei. fara sa se uite in urma!!!! iar eu am iesit, dupa ce l-am trimis pe silvian cu aranjamentele florale (eu nu eram in stare ca as fi izbucnit in plansul de acum de fata cu jufele) si am zis ca-mi vine sa-i sparg capul! in plus, daca eram niste "obisnuiti ai casei" cu intarzierile, as fi zis, dar suntem mereu la timp si e foarte important pt noi sa fie copiii punctuali.
trist, am un gust atat de amar in gura...
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ardeiash spune:
mirule... nu mai fii suparata, te rog... e foarte trist ceea ce pove tu acolo si esti atat de afectata incat parca simt si eu o durere in piept pentru voi
dama e insensibila , vezi? nu mai pune la suflet, caci nu merita... important este mesajul transmis lui sasha si lui bruno... si faptul ca ei au muncit cu drag pentru coifurile lor... cu siguranta vor fi apreciate si florile si coifurile .. sa treaca si pentru ceea ce ai facut, e super. admirabil
eu intrasem sa va multumesc tuturor pt ziua de duminica insa dupa ce ti-am citit istoria nu-mi mai gasesc cuvintele , am un nod in gat ,pe bune
insa pun o poza http://i27.servimg.com/u/f27/14/77/95/10/34726_10.jpg cu grase multumiri la ninia.... esti mai dulce decat tortul
multumiri speciale pt nina pt tot ce a facut pt noi, pt bunici, miha si doru, catalin etc. organizare impecabila
sa dea Domnul sa facem si nunta de argint, macar .. si in bastoane sa ne vedem tot la bois de reves.. ar fi super daca am inscauna party-ul asta an de an.
m-a uns la inima sa vad cat de mare e grupul pralinelor , m-am gandit cu drag la cele care au lipsit, cu absenta prea motivata
va iubesc
ror spune:
Nina, ce pot sa-ti spun decat ca a fost minunat! Esti o organizatoare perfecta, vremea a fost minunata si un numar atat de mare de praline. Eh, bravo! O sa am la ce ma gandi si dupa ce ofta.
Miha si Doru, si voua felicitari pentru suport si pentru o mie si una de sacosute aduse cu voi. Senseo ala zau ca mi-a facut rau cu ochiul, eu fiind cafengioaica inraita. Insa am rezistat cu stoicism tentatiei. Acum savurez cafeaua doar mirosind-o.
Ardeiash, si tie multumesc mult ca te-ai gandit sa cumperi sampanie fara alcool.
Virginia, talentul tau nu mai e un secret pentru nimeni! Felicitari pentru cele 2 torturi minunate si delicioase!
Si dragi praline, aveti niste copii minunati, frumosi toti de nu ma mai satur sa ma uit la pozele in care stau ei frumos in jurul tortuletelor sufland in lumanare. Ce poate fi mai minunat?
Oana, arati bestial. M-ai inebunit cu ochii tai albastri.
Dia_tm, ma bucur ca te-am cunoscut . Sedere placuta in Be si adaptare rapida.
Ingrid, felicitari! Anul asta se pare ca e unul plin pentru tine si cu multe vesti placute. Multa, multa fericire!
Nora, sper ca sunteti deja acasa si ca ati trecut cu bine peste necaz!
Taniuc, ma gandesc la tine. Sper ca esti bine si in curand sa te refaci complet. Multa, multa sanatate.
Miri, imi pare rau de asa patanie. Poate ar trebui sa stai de vorba cu madam, uneori functioneaza pozitiv. Imi pare rau de Bruno ca a fost dezamagit si cu lacrimi in ochi.
Pup cutia
Ror + 20
ardeiash spune:
ingrid, tu esti sunshine-ul ? ca nu ma i inteleg nik
uitai sa va spun : mi-a facut placere sa cunosc noi praline, imi pare rau ca la un moment dat v-am vazut stighere, mai apoi nu.... dar sper ca v-ati simtit bine per total
chiar asa cu cafeaua, tare buna a fost. sarumana miha
rorutzule, dar nu functioneaza la tine deca? la mine da
dia_tm spune:
Miri, imi pare rau....
sper ca in final eforturile vostre au fost apreciate!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
prettysunshine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash ingrid, tu esti sunshine-ul ? ca nu ma i inteleg nik |
Da,ardeiash,eu sunt Ingrid
ror,multumesc pentru felicitari,sper sa mearga si la mine la fel de bine ca la tine si sa arat si eu peste cateva luni la fel de radioasa cum erai tu duminica!
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
emanouela spune:
neata
recunosc ca is putin invidioaa pe voi, dar imi trece....ma bucur ca ati avut vreme frumoasa si ca v-ati simtit bine
vad ca avem noi burtici, felicitari ingrid (prettysunshine), am vz si pozici pe FB....sunteti super...ror cu burtica imi aduci aminte de cum eram eu acum un 1 si ceva....ce frumossssssss, sarcina usoara in continuare, virginia m-a innebunit cu torturile ei, mare talentttttt....in fine, se pare a a fost ultima zi frumoasa din an si a picat la tanc