Praline belgiene 47

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bonjourica praline,

Mey, sa va fie de bine concertul, sa inteleg ca a fost misto? Ca dupa cel de la Buc nu am citit de bine.

Ardeiash, sa-ti traiasca sotul si sa fiti sanatosi cu totii.

Am si eu o rugaminte, fetele noi care ma petesc pe FB, spuneti-mi care sunteti aici sau pe pm, ca sunt in ceata, mersic.

In rest muncim, mucim si tusim. Sper sa fie totul ok sa venim maine.

Pupici si pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, am tot scris pe FB, nu o sa mai reiau aici decat pe scurt : Andrei e bine acum, dupa accidentul de bicicleta de joi seara.
L-au mutat de la terapie intensiva intr-o camera normala si speram sa ajungem curand acasa!
Va pupam pe toate cu drag!
Gandurile noastre bune si dragostea noastra catre Tania, sper ca e bine si-i dorim insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

deci nimeni nu are vesti de la tania?

Nora: unde pozitive va trimit ... sa va intoarceti repede repede acasa.. da, Doamne

nina: raportez:

cumparat
- 2 tarte cu freze si sampanie fara alcool pt copii
- 2 sampanii normale si 2 sampanii fara alcool .. asa ca la spargerea doapelor pozitionati-va dupa gradul de alcool

abia astept sa va vaz maine .. luati-va adidasi sa urcam pe ''munte''
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salutare: mi-a lasat tania mesaj (eu eram in de) ca e bine, mult mai bine decat data trecuta si ca incepe sa se simta bine. a scapat de fire si tuburi si a mancat putina supa cu gurita ei. deci e de bine:)

nora, si acum sunt muta. m-am gandit mult la voi, cu precadere in trezirile nocturne pentru jeremy (foarte agitat, ca niciodata) si v-am trimis ganduri pozitive, sa va refaceti repede si fara amintiri neplacute..

io luat de la drum de jermania doo checuletse mici - n-apuc s amai fac, si neshte muffini pt copii, asa d erontsaiala. nu mai stiu insa, ducem si cola sau ce-o mai fi cu noi sau doar spiritoasele? cine ma lumineaza? ca am pakistanezul langa mine...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

anto: scuze, acum am vazut, multam fain de urari.. ziua lui cristi e pe 5 ... insa concertul a fost inainte.. asta e. n-am avut ce face

miri: adu tot ceea ce beti voi.. inclusiv cola daca asta doriti.. doar eu am luat sampania pt toti, in rest fiecare vine cu ce vrea ..

Mergi la inceput

super super veste cu tania. bravo tania.. cred ca ajungi si la bbq maine , dupa cat de optimista te cunosc ...

merci miri..

joi - ziua incercarilor .... bine ca si andrei e mai bine .. ma bucur pentru el, micutul.. cred ca tras o sperietura ... ioi..

ne vedem maine ,ok fete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Sara buna!
Mirik,da,fiecare aduce spirtoase plus racoritoare pt copii;io am fost azi la cumparaturi,am luat bere si vin si m-am trezit acasa ca nu am luat nimic pt copiinici macar apa...maine dimineata tre sa fug sa iau sucuri ca n-am mai apucat azi...

Taniuca,multa sanatate si refacere cat mai rapida...pup fata curajoasa!

Nora,ma bucur ca Andrei se simte bine si poate cu voia Domnului plecati acasa ...sanatate multa ai doresc si sa ne mai ti la curent cu evolutia lui.Va imbratisaz cu drag!

Fete,ne vedem maine,da??Abia astept!Eu incerc sa ajung prima,pe la 11 fara ceva dar in caz ca nu sunt acolo mergeti la casutele D si E,langa parculet.Parcare este in incinta domeniului,parca 1 euro sau 2 pt toata ziua daca nu ma insel,dar se poate parca si pe alee,inainte de intrarea in domeniu.Va orientati si voi la fata locului.
Va pupicesc pe toate si ne vedem maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

seara buna pralinute dragutee
Prixi,Ema multam mult de pm,o sa incerc sa ma descurc si pe acolo
dar ce faceti SCUMPE PRALINUTE???cum a fost astazi???la ce vreme frumoasa a fostastept sa povestiti,v-ati gandit la noi,cele noi?......cum a fost tortul si sper sa nu gresesc,ati facut azi 5 ani de pralinute???
ne bucuram pt Taniainsanatosire cat mai grabnica
Nora,sanatate cat mai multa va dorim
noi suntem tare incantati cu mutatul si cine stie ,poate ne vizitati intr-o zi,e micut dar e caldura mare in apart.

va imbratisam cu drag
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna
carmen te descurci, stai linistita...se descurca atata lume
sunteti mahmure pralinute????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

MULTUMIM!

tare de tot si mult celor care au fost la carma si gratarul bbqu-ului! am avut o trupa organizatoare jos cu palaria, prin urmare, mi s-ar parea o lipsa de respect si admiratie sa nu ii numesc pe cei care au asigurat munca din culise!

aplauze deci pentru NINA, in primul si primul rand! pentru comitetul de BUNICI (doi de-ai ninei, una bucata bunica de-a denisei)!, pentru MIHA si DORU,- incredibil ce sufletisti sunteti, si desi stiu ca te strambi la mine draga miha.... stiu ca numai invarteala din jurul senseo-ului nu-ti lipsea..., PRIETEN DE LUCICA pe care l-am zarit la gratare, ARDEIASH la episodul sampanie si VIRGINIA pentru deliciosul tort aniversar! si nu in ultimul rand MONICA! pentru partea organizatorica din mini-club:)

ps. nu va mutati cu toatele de-a totului pe facebook, mie-mi place aici, unde am inceput de fapt sa fim pralinutse!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput