Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Deea99 spune:
Miki maine este sambata???ma duc sa iti trimit un pm
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+
alina06st spune:
Stefy, condoleante!
Fetelor, multumesc pentru sfaturi. Eu sunt bine. De ieri de la ora 16 de cand am venit de la spital n-am mai avut sangerari deloc. Azi am mai vazut un cheag mic maro la un moment dat cand am fost la toaleta. Sper ca va fi bine. Iau si gynipral. Nu ma doare burta, dar nici ieri cand am avut hemoragia nu m-a durut cine stie ce.
Am stat doar in pat si cam asta am de gand sa fac si in zilele urmatoare.
Va pup
8+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
Stefy, condoleante! Poate ca parintii tai au avut dreptate. E mai bine pt tine sa stai departe de emotii puternice acum.
Fetele, eu am fost in priza toata ziua. Poate e relaxarea de dupa concediu sau poate e energia care se spune ca te apuca in trim 2 . Vreau sa le fac pe toate acum cat sunt in priza. Am spalat gemurile in living, am sters mobila cu pronto (m-a ajutat si Cristi ), am facut niste acte, am calcat 5 camasi, iar acum fac niste gogosi..sa vad daca imi ies bune sau nu...nu prea le nimeresc pufoase...
A venit si sotul mai devreme acasa si sunt ffff fericita!!!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 18+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ailed_dota spune:
Alina06st, draga mea e bine ca nu mai ai sangerari, dar tb sa fi cumnitica in continuare, pana cand zice dr..
Fetelor vorbeati de nu stiu ce calc de greutatate dat de BB_yasmi cum pot sa ajung la el?
puup
mami de de 7 ani si ingeras si 13+
pisucmic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish miki uite acum am cautat, ce verifica ei la mine corespunde cu triplul test doar ca mie in plus mi-au inclus si hipoacuzia... 12+ |
Scrish, Miki, testul asta se cheama DryTest, si e un fel de amestec de Dublu si Triplu test (se face mai devreme decat TRiplu...) Rezulta tot o probabilitate statistica, cu nimic mai buna decat de la Dublu Test.
E asa de kiki
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 11+
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisucmic
Scrish, Miki, testul asta se cheama DryTest, si e un fel de amestec de Dublu si Triplu test (se face mai devreme decat TRiplu...) Rezulta tot o probabilitate statistica, cu nimic mai buna decat de la Dublu Test. E asa de kiki Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 11+ |
multumim ca ne-ai luminat
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu
wmagnolia spune:
Da Strumphita si eu patesc la fel cu sanii. Si mie mi s-a marit bustul si nu gasesc nicaieri sutiene maternity. Am fost la M&S dar nu aveau marimea mea ( port 40 si nu aveau decat maximum 38). Eu mai umblu prin casa si fara sutien acum pana gasesc ceva.
Asteptand o minune 13+ weeks
simonacip spune:
Buna fete. Intru si eu sa dau raportul.
Yasmi, Alina 60,8, deci am crescut fata d eacum 2 zile, dar am cam mincat ieri...si azi cu fiu-miu cel mic. L-am tinut acasa. Aveau zi scurta si mi-a fost lene sa-l mai duc pt citeva ore, l-am tinut acasuca, am dormit amindoi..ce bine a fost.
Stefy, condoleante...am pierdut si eu bunicul patern cind eram in 4 luni cu Matei.Sper sa te refaci repede psihic.
Ally ma bucur ca sunteti bine.
Roxy, da tu nu te ingrasi delooooc??
Cami, petrecere frumoasa, sa ne aduci poze!
Miki, ai PM.
Bun venit noilor burtici cristina si svetlana.
Despre sani acum...mie nu mi-au crescut si as fi vrut, dar mi s-au inegrit sfircurile. Asta se intimpla pt ca bb sa se orienteze unde-i sfircul si sa stie unde-i tzitzicutza...
Si mie mi-e putin rau...am mincat o salata cu rosii, castraveti si ceapa rosie...a fost superba,dar acum mi-e raud e la ceapa
Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
scrish spune:
pisucmic, multumesc pentru informatie:) nu stiu exact care e dif intre dry test si DT, am facut si eu ce mi-a recomandat doctorul. m-a surprins insa pentru ca sunt tanara, in familii nu am avut cazuri de probleme genetice, analizele iesisera ok si totul arata roz:) tocmai d-aia ziceam mai devreme ca sunt convinsa ca mi l-a dat ca sa faca si ei intre ei un ban cinstit si gata! acum nu ma mai gandesc, faptul e consumat, banii i-am dat, ramane doar sa astept sa imi vina negru pe alb rezultat negativ :) si mai astept si 10 zile!! pai in banii astia trebuiau sa imi dea rezultatul pe loc:))
12+