Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 8
SVETLANA_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Svetlana , nu ar trebui sa despaseasca suma asta...500 eu stiu ca se pot face masuratorile in 2d si e mai ieftin..... si eu am fost tare nelamurita si am intrebat si fetele si pe la clinici si mi s-a spus ca deobicei in 2d se masoara.... tu la ce clinica ai gasit asa scumpa? ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+ |
Sunt la Medical City, la dl Rotaru Octavian.
Waiting for a miracle !!! 13+
strumphitza spune:
Deea, deci asa... eu care ma gandeam ca esti in curatenii si numai eu frec menta ca deja miroase numai a menstosane pe aici si da , de aia spuneam de clatite ca ai primit tigaie noua de ziua ta dar anyway, glumeam si eu , ce sa fac ? Ma ierti ?
scrish, uh ohh... eu nu am mai auzit de testele astea pana la tine la mine pe foaia care am primit-o ieri cu rezultatul de la DT scrie ca nu imi mai recomanda alte teste de aici inainte. O sa mai intreb miercuri cand ajung la eco pe dna. doctor. Abia astept ziua de duminica sa zbor in Ro dar si mai mult astept ziua de miercuri sa ajung la eco
Ally, eu care ma gandeam ca esti tot intr-un masaj pentru sot si voi va plimbati Hai sa va fie de bine si sa petreceti frumos
Mie mi-e putin rau si nu stiu de ce sau de la ce... ma simt tare slabita , desi am mancat si baut ... cred ca de la noaptea alba de am avut-o azi noapte dar nici nu ma duc sa dorm ca iar ma chinui sa dorm la noapte daca acum dorm un pic dupa amiaza.. nu nu... mai bine stau asa si dorm toata noaptea intreaga
BB on board!!! 14+
Deea99 spune:
Svetlana , vad ca ai deja 13s+....testele ce le-a facut Scrish sunt pt tim 1 dar se fac pana la 13+6zile...majoritatea am facut decat DT...euu una cum am zis de celalate nu stiam si nici doctora nu mi-a vb despre ele...mi-a zis de DT si mi-a siugerat sa-l fac avand in vedere varsta 35ani....
acum fiecare medic cu ale lui
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+
cami_antonia spune:
fetelor
maine sunt nasica de cununie
sa-mi tineti pumnii
sa ma descurc
nu ca ar fi prima data
dar e prima data cand sunt si graviduta
am emotiuni
ca este si local
si ma cunosc oamenii
si tre sa fiu la inaltimea asteptarilor
stefy condoleante
si eu l-am avut pe tata in spital cat pe ce sa ne faca o surpriza urata
sper sa il mai tina Doamne Doamne
in alta ordine
mie inca mi-e rau
si astept sa ma programez
la eco morfo
sapt viitoare
sa vedem ce si cum
pup toate burticoasele
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 10+
stefyapost spune:
multumesc din suflet la toate!!..eu sunt bine(cat se poate in acest caz). cat despre emotii asta e si motivul pt care u m-am dus acasa,nici parintii nu au vrut sa ma duc...stiti bunicii sunt de la sat si acolo obiceiurile de imormantare sunt mult mai diferite si fac despartiriile mult mai grele si mama si tatal meu nu au vrut ca eu sa trec acum prin asa ceva...cu toate ca tare as fi vrut sa fiu langa ei in momentele alea,dar asta e.
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+
strumphitza spune:
Stefy, condoleante si ai grija de tine ... si eu mai am numai o bunica, aia de m-a crescut pe mine si surori, si sper sa o tina Dzeu in viata cat mai mult de aici inainte sa apuc sa ma duc si eu acasa cu stranepotu sa il vada .
Deea, baga sosetele la spalat nu la microunde hai ca tac si nu mai spun nimic ca s-ar putea sa mi-o fur
Pe mine ma dor tare ale mele de vreo 2 zile, aseara la dus nici nu puteam sa le spal, erau rosii si umflate si sfarcurile stau mai mereu tari si ma dor si deja sunt maronii, desi eu le aveam inainte rozalii Mai e cineva ca mine? Nu mai spun de sot ca i-am dat peste mana aseara ca a pus mana si parca luasem foc, nu am suportat sa il las sa se joace un pic cu ele
BB on board!!! 14+
Deea99 spune:
Strumphitza pai nu inteleg de ce sa te iert...eu tot te invit...
am zis ca m-am prins, ca ma tot gandeam...mai da am spus eu ca fac clatie pe aici, ca mai facusem intr-o seara...dar sincer nu-i punctul meu forte ca trebuie sa fac multe , caci sotul papa vreo 10....si daca nu i-as atrage atentia si mai multe ar manca o data si asa ca , cuvantul clatite il rosesc cam rar
dar pt tine fac ...am si dulceatza de cirese facuta de mine si gem de prume...cumpar si dulceata de visine
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 15+
miki1979 spune:
citat din mesajul lui scrish miki nu stiu daca e dublu sau triplu test. mie mi-au luat sange si dupa pe o hartie sugativa au umplut diferite casute pana s-au acoperit complet cu sange. chiar nu stiu ce sa zic. doctorita mea mi-a spus ca trebuie sa imi apara la rezultat risc scazut si daca doamne fereste e vreo problema care sa apara din analizele astea de sange, de abia atunci se recomanda amniocenteza care e considerata o procedura foarte invaziva si relativ periculoasa. habar n-am. cu sindromul down stau linistita ca e exclus, de celelate teste nici nu auzisem pana azi si acum am tot citit pe net sa vad exact ce sunt. stau cu sufletul foarte linistit pentru ca in sinea mea stiu ca bebe e ok, noi doi suntem foarte sanatosi, toate analizele pana acum au iesit impecabil si stiu ca oarecum treaba asta e ca sa faca si ei un ban cinstit. puteam sa nu il fac, nu era obligatoriu, dar daca tot exista tehnologia care sa spuna asa ceva am zis ca pierd doar 550 ron dar macar exclud orice risc la care nici nu m-as fi gandit. voi nu ati facut testele astea? sunt singura? 12+ |
pai eu zic ca e dublu sau triplu test, insa cum spuneam indica un risc probabil, nu o certitudine. deci nu exclude un risc, ci iti spune cat e de fapt riscul.
si e bine ca esti optimista si gandesti pozitiv
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu
Deea99 spune:
si eu la fel sunt cu sanii...si cresc incontinuare de ma sperii...nu mai imi intra in nimic...sfarcurile sunt maro inchis cu niste brobonele pe ele...si ce am constatat , dar au vb si fetele si nu m-am speriat, imi iese colostru din ei ...ca am o chestie alba uscata in jurul sfarcurilor dupa ce ma dezbrac
a, ieri mi-am facut dus sus in cada si m-am vazut in oglinda...sa lesin..sunt asa de mari de ma uitam si nu imi venea sa cred ca sunt eu...eu facandu-mi dus numai la parter de mult nu ma mai admirasem in toata spendoarea
miki1979 spune:
citat din mesajul lui stefyapost buna fete frumoase!!am lipsit ceva zile pt ca am avut un necaz in fam....mi-a murit bunica materna...si nu am fost in stare sa mai intru sa vb. sper ca sunteti bine toate. am sa incerc sa recuperez cu cititul ce am pierdut. va pupacesc cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+ |
condoleante
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu