Fluturasi de martie-aprilie 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
strumf am mancat un crenwursti cu jumatate de iaurtel....
mamica fericita de printesa si 18 baietel
bb_yasmi spune:
ma pun si eu la tv....sa adorm ca imi e un somn....se vede ca nu am facut amiaza azi :))
noapte buna
somnic pufos
mamica fericita de printesa si 18 baietel
millie spune:
Yasmi pai atunci somn usor si vise frumoase! eu mai bantui 30 de minute sau ma pun la un remi
mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si +9
madutza_bra spune:
Am facut modificarile. Wow ce de carucioare colorate avem
Eu inca am energie. Concediul asta mi-a incarcat bateriile bine de tot, nici nu ma asteptam. Acum as fi in stare sa fac si curatenia de sarbatori
Poze cred ca pun in weekend...pana atunci mai rar pe la calc ca vreau sa pun casa la punct bine de tot, cat inca mai am putere. Inainte sa plec in concediu nu mai puteam sa fac mai nimic si am multe restante la intretinerea casei: sifonierele, podul, magazia...etc Daca nu le fac acum cred ca mai apuc sa le fac dupa ce nasc .
Tb sa va pun poze si cu burtica care s-a facut mare, mare. Inca nu m-am cantarit dupa concediu si imi e si frica sa o fac .
Cipriotii nu au mancare cine stie ce savuroasa..din c am vazut la mancaruri traditionale sunt diverse carnuri facute cu sos la cuptor.
De vizitat am fost in aproape toata partea de sud a Ciprului din peninsula Akamas pana in Protaras (unde mi-a zis si Stefi sa merg) si unde este superb, superb. Am vizitat cetatea Kurion unde sunt tempuluk lui Apollo, casa lui Ahile, baile si vechile biserici, am fost in Pafos, am vizitat Baile Afroditei( un bazin natural sapat intr-o stanca..care mirosea fff urat ..a pipi de pisica..). Noi am stat in Limassol si as vrea sa mai merg inca o data sa vizitez si restul ca nu am apucat sa vad tot.
Hai ca m-am intins cam mult..ar tb sa merg la culcare, dar nu imi place sa dorm fara sotiorul meu , maine seara e acasa.
Pupici si somn usor!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 18+ cu
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
simonacip spune:
Neata. VA pregatesc
Roxy, ca ma intrebai...de regula ii duc cu masina pe cei mici la cresa/gradi si nu mi-e greu. Doar cresa e un pic maid eparte, gradi e linga casa. Oricum am vb la gradi cu dna d ela grupa mica si mi-a promis ca mi-l ia pe Mati la ea din noiembrie, ceea ce e nemaipomenit, scap de 2 drumuri, plus ca vine frigul, poate zapada, mai greu cu masina printre blocuri unde nu prea dezapezesc imediat asa...
Madutza, abia astept pozele
BB_yasmi, nici aseara nu m-am vopsit ca avenit tz barbate-miu, pina a mincat, etc eu nici nu mai puteam sta in picioare de greturi. Asa ca sper ca ma fac azi...Abia astept, arat ingrozitor!!
Simona, mami de baieti David si Matei si 16+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
lalely07 spune:
Buna dimineata,
Alina06ststai linistita si fara efort.Nu te juca cu asta pt ca nu este de gluma.
Si eu am avut o sangerare maronie dar un firicel in saptamana 6 si mi-a recomandat 6 utrogestane luate oral si 3 no-spa pe zi.
Am stat la pat cateva zile si nu am mai avut probleme.
Daca la tine s-a dezlipit acolo..stai mai mult la pat si se va lipi din nou.
Am vazut ca ziceai de utro luat oral.Eu numai asa le iau.Este adevarat ca esti adormita si ti-e mai rau dupa ele asa..dar seara nu cred ca fac rau.Eu acum m-am obisnuit cu ele.
Hai...ai grija de tine!
Sa auzim vesti bune!
9+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
bb_yasmi spune:
buna dimi
eu mi-am pus ciorbica la facut!! am bagat la si merg sa imi pun un pahar cu lapte!! ca pe la 10-11 am "tulit-o"
mada,
simo, alina haideti la raportul de vineri incep eu prima 60 kg si ma asteapta un wk plin cu mancaruri..... am gasit un super calculator de greutate pe un site strainez care e pe saptamani http://www.calculator.net/pregnancy-weight-gain-calculator.html?ctype=metric&pstage=19&twins=0&cheightfeet=5&cheightinch=6&cpoundbefore=120&cheightmeter=169&ckgbefore=56&x=51&y=9
in josul pagini introduci greutatea/inaltimea/nr de sapt.
poop
mamica fericita de printesa si 18+ baietel
Delphinas spune:
madutza in afara de data nasterii, celelalte sunt haotice la mine. eu habar nu am cand am avut CM in iunie. il stiu pe cel din mai, ca ma mutam in perioada cu pricina, dar in iunie am fost complet aiuritica si imprastiata, eu cea care tineam o evidenta stricta. cred ca asa a vrut Cel de Sus sau ne-a priit atat de tare mutarea in noua locuinta incat m-am lasat
DN: 13.10.1982, UM: 20.06.2010, DPN: 27.03.2011
strumph frumos gestul sotului tau. si eu am observat ceva modificari in comportamentul sotului meu.
simona multumesc de cafea. chiar era nevoie. aseara am dormit cam rau.
multumim de calculator yasmi am introdus datele si sunt mai mult decat in grafic. asta nu-mi da voie sa fac abuz.
zi buna sa aveti. azi am program de calcat, mers la medic sa iau scrisoare medicala si alte multe pt dupa-amiaza
miki1979 spune:
buna dimineata!
oare ce-o fi facut scrish de nu da nici un semn de viata ? scrish, sper sa fi bine..hai la apel
mami de Vlad 09.04.2009 si 16+ cu