Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !

Sofifi nu mai vrea sa adoarma in brate !!! Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa plang , stiu ca e mai bine asa dar la refuzul dormitului in brate parca ma refuza pe mine . Ce toanta sunt, ar trebui sa ma bucur . Pacat doar ca m-a inlocuit pe mine pentru o carpa ( nu mai adoarme cu nasul la tziti ci in paturica sau finet, neaparat folosit de ea inainte sa isi simta mirosul ).

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Rocsy, eu chiar ieri ma gandeam ce frumos era cand dormea Maria ca un gandacel la mine pe burta Acu gata, s-au terminat vremurile alea, e fata mare deja
Mai am noroc cu sling/wrap, ca adoarme in el, cu capul la mine pe piept, altfel as fi trista de tot.
A, si tzitzi inca mai e somnifer, insa numai cand e obosita si miauna in patut
In rest, doarme singura, cu mana pe fata

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Misto ideea cu intalnirea,din pacate noi nu suntem motorizati cat e tati plecat,si nu stam tocmai aproape... :(
Asaaa,nelamurire nelamuroasa:pana acum nu eram prea incantata sa-i fac baie lui Sebi bebi in cada mare...nici nu stiu de ce...poate am ramas eu cu ideea asta de cand a zis Sorana ca dupa 6 luni are voie Tudor in piscina comuna la kineto..In fine,dupa ce am vazut ca Vero si Tatyana practica deja asta,l-am bagat si eu pe Sebicu in cada cu mine,a fost tare incantat,si ce zic?hai sa dau drumu la hidromasaj...mama mama ce veselie pe el cand a vazut bulbucii,radea in hohote...acuma,nu stiu..o avea ceva?Ce parere aveti?

Am pus poze noi cu Sebi bebi aici

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cris legat de baita lui Matei in cada mare...poate nu am fost destul de explicita...in cada nu este apa! el sta la tati in brate siii fac baie cu dusul, dar asta datorita faptului ca nu avea voie sa stea cu manuta in apa
oricum nu vad nimic in neregula, atat timp cat cada este igienizata, numai un strop de atentie in plus caci este mai multa apa decat in cadita lui

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Serios acum, eu mai continui numaratoarea, sau ne multumim cu poll-ul online?
Problema pe care o vad cu votul secret este exact asta: nu stim cine voteaza si cine vine, o sa stam sa ne uitam la toate mamicile din parc, pana ametim
In plus, eu incercam sa estimez si o ora prefersta de majoritatea..
Ma rog, facem cum vreti voi.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

dar n am zis k a balonat-o
am zis k dak il dadeam simplu o balona...
eu de cand i am dat prima data , adik prima ling a fost asociata cu mar
fiecare face cum crede.......

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Corina In afara de faza cu tzitzi, parca ai descris-o pe fii-mea.
Mie mi se pare super haioasa cand o vad cum isi pune palma pe fata ca sa doarma.

Cristina nici noi nu suntem motorizati cand nu e tati acasa. Asta e un alt motiv pentru care preferam intalnirea dupa amiaza, ca ma gandeam sa vin cu un taxi, sa vina si tati la intalneala, se ocupa un pic si de cel mare, si la intoarcere venim acasa cu el.
Dar daca nu reusim asa, poatem o mai punem de o intalnire, cele care vor musai dupa amiaza sau in weekend din motive de motorizare sau orice altceva.
De cadita nu stiu ce sa zic. Eu pe Tudor l-am pus in cada mare mai tarzior. Nu stiu inca cum o sa fie la Antonia. Ea deocamdata mai face baie in cadita ei de bebe.

Mergi la inceput

sper ca nu am crat neplaceri cu acel chestionar....

legat de congelare
cine imi spune si mie daca se congeleaza bine morocovii si cum anume?
am gasit pareri pro so contra congelarii acestora si stau in balanta
deci un pic de ajutor, pls

10.05.2010

Mergi la inceput

legat de morcovi..va rog sa-mi impartasiti din experienta caci teorie am gasit multa pe net, inclusiv pe site-urile salvate din recomandari

10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Corina, nu plaaaange... e faina chestia facuta de Vero, nimic de zis, dar nu stim cine voteaza, cine la ce ora vrea.. asa ca, pana la urma "lucrul manual" s-ar putea sa se potriveasca mai bine in situatia noastra... zic si eu, nu dati...

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

corina eu zic ca ai dreptate si sa continui numaratoarea asa cum ai inceput-o. Am votat si dincolo in ideea ca daca hotarati sa folositi poll-ul online sa iasa ok numaratoarea.

alesicoo scuze . Simt ca m-am bagat nitel ca musca in lapte. Bineinteles ca fiecare face cum crede. De altfel ti-am si zis - aia a fost strict parerea mea (bazata pe experienta proprie) si mi-o mentin in continuare.

Mergi la inceput