Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Cristina Nidoflorul este o crema ce contine antibiotice si un glucocorticoid. Eu personal l-as folosi cu retinere si doar daca e musai de musai. Pentru iritatiilr provocate de saliva, eu am folosit la Tudor o crema dermatocosmetica - Bioderma perioral - creata special pentru astfel de probleme. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Am inteles sa traiti
Sincer nu stiam pentru ce e si de ce mi-a dat-o...probabil sa o am in casa
Notat si Bioderma
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Crissy_C spune:
Pt iritatii eu o sterg pe fatzuca cu ser fiziologic si pe urma ii dau cu Avene pediatril - crema de ingrijire - e suuuper, ne-a scapat total si de numeroasele bubitze pe care le facea asta vara, avea o gramada pe piept, pe manutze, si i-au disparut atunci ca prin minune, in 2 zile. Iar acum ii dau pt bubitele de langa gurita si tot asa, se duc una-doua.
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Madamar spune:
citat din mesajul lui Onana Fete dragi, am si eu o intrebare: mai este vreun bebel alimentat artificial diversificat de-acum? Stiu de gemanutele Sabinei, ele sunt pe cereale, dar cu fructe? La noi e a 2-a zi de suc de piersici, azi i-am dat vreo 3-4 lingurite, si cu pulpa, insa cam la o ora dupa ce mananca devine agitat, plange mult, nu poate adormi Asa a facut si ieri, prima zi de suc. Ce ma framanta pe mine: oi fi inceput prea devreme diversificarea, la 5 luni? Sa mai astept oare pana la 6 luni? Ca as putea opri si sa mai astept..Imi dati si mie un sfat, va rog, ca nu stiu daca fac bine ce fac.. Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Sorana, eu am tinut legatura cu alta mamica de Iasi - anamariam 0 fetita ei este nascuta pe 9 mai si a inceput diversificarea demult, in sensul ca au ajuns si la piept de pui - si nu mi-a spus ca ar fi avut momente de astea cu fetita.
Am rugat=o pe Ana sa intre si sa impataseasca si noua ce si cum a fost - sa speram ca o va face, cind va avea timp.
Insa, nici in cazul vostru nu e exclus ca suculetul sa fie cauza agitatiei...
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui cris_09 Crissy,nici Sebi nu a acceptat din prima LP,dar fiind nevoita sa-i dau pentru a face tratamentul am insistat,si acum manana si LP si san ca si cum ar fi acelasi lucru. Cand nu manca LP din bibe,pentru ca nu cunostea gustul ceaiul baby drink il radea,ziceai ca nu a mai vazut asa ceva,insa am incercat cu baby calm si il scuipa ca si pe formula; La tine insa nu cred ca e cazul sa insisti,pentru ca odata obisnuita cu LP la bibe o sa refuze sanul,la fel ca Sebi.Eu nu mai am nici puterea sa-l fortez cu sanul,din cauza durerii de picior,plus ca mi-e mila de el sa il vad plangand de foame,mai ales ca in ultimele luni nu prea a crescut si el a fost si mic.....Sunt mai multe "cercuri vicioase" In concluzie,lasa LP si insista cu sanul Fetele cand am fost la pediatra era in concediu,dar imi lasase reteta de vigantol si nidoflor la asistenta;desi nu ii cerusem.Asistenta mi-a zis k nidoflorul este pt bubite,iritatii etc....sa-i dau la bubitele de pe barbie(de la saliva)? Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Cris - nidoflorul contine cortizon si eu una nu as da cu acest unguent pt o banala iritatie, care trece oricum si fara prea mult efort.
Daca insa te deranjeaza tare, incearca cu Bioderma Perioral parca (Alinutzaa stie, eu numai o citez), numai nu cu Nidoflor, si mai ales pt asa o banalitate.
Noi la gurita mai dam cu apa termala - si dak o fi musai o sa incercam si cu Bioderma.
vorba Onanei - parerea mea!
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana5255
ce mari sunteti. felicitari ptr al doilea dintisor. si Ekaterina nu sta locului o clipa si cand mananca bombane si bate biberonul. si in somn da din maini, din picioare, se foieste, nu are stare. Iustinica e tare cumintica. Multumim ptr urari. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
roxy - intaresc si eu cele spuse de Sabina, prin exemplu propriu, in sensul ca a fost o perioada cind Mateo, am mai spus, scz daca ma repet, parea ca dezvolta un tic, asa ritmic isi misca minuta, insa acum papa cuminte si linistit.
nu devin obiceiuri aceste prostioare, SPER, ca si eu am un pitic alimentat de cei din jur - mama, in speta - ca se va invata sa isi suga degetele si ca cele 2 degete supte a vz ea ca sunt mai subtiri ca celelalte. Pe bune - eu nu vad... dar oare s-ar putea???
Sa va studiati bebelusii si sa ma linistiti si pe mine, sau sa imi spuneti daca este posibil sa se intimple asa - cum imi toaca mama creierii!
Madamar spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Mira, multumesc tare mult, sa dea Domnul sa fie de la dintisori si nu altceva . Citisem ca ai probleme cu iritatia de la scutece, creme cu oxid de zinc ai incercat? Respectiv Cutaden (aka Reviken) - noi n-am avut pb pana acum, dar asta mi-am luat just in case, pt ca am tinut minte ca asta a fost recomandarea medicului neonatolog sef de la Cantacuzino, Adrian Craciun (http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/de-ce-plange-copilul/). Ancutzica, ce mai face surioara noastra de botez? Cred ca am pus adresa de mail, nici nu mai stiu, dar o gasesti la profilul meu de aici de pe DC Merciiiiii Cris, te intrebam cum ai reusit sa introduci bibe nu pt ca vreau sa-i dau LP, mai astept eu sa vad exact care-o fi pb, ci pt ca as vrea sa mai accepte lapte muls din biberon, s-o mai pot lasa si eu cateva ore la mama... Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
ce sa inteleg eu, ca sunt fati de cruce bebeii?
r_ocsy spune:
Laura : ce frumos povestesti tu acolo
Mary : eu deja am comandat crema de la bioderma de care zicea Alinutza si sper sa ne scapam si noi de bubite ca de la atata saliva si mana in gurita ... , degeaba o sterg pe fata cu apa sau ser ca in mai putin de 1 minut iar balim sau bagam manuta in gurita.
Va doresc noapte buna !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Madamar spune:
citat din mesajul lui cris_09 Laura bine ai venit Cum ii cheama pe copilasii tai? Scuze daca ai zis deja si nu am vazut eu,ti se modereaza mesajele si poate am ratat Sa ne spui datele complete sa te trecem in listuta Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
Sa ii treci si la semnatura!:) - pe copii
Diversificare usoara, daca se poate numi asa!:)
Madamar spune:
citat din mesajul lui Alinutzaa Cristina Nidoflorul este o crema ce contine antibiotice si un glucocorticoid. Eu personal l-as folosi cu retinere si doar daca e musai de musai. Pentru iritatiilr provocate de saliva, eu am folosit la Tudor o crema dermatocosmetica - Bioderma perioral - creata special pentru astfel de probleme. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
Sa imi fie iertata repetitivitatea, te-am "reprodus" partial mai inainte!
Madamar spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Laura : ce frumos povestesti tu acolo Mary : eu deja am comandat crema de la bioderma de care zicea Alinutza si sper sa ne scapam si noi de bubite ca de la atata saliva si mana in gurita ... , degeaba o sterg pe fata cu apa sau ser ca in mai putin de 1 minut iar balim sau bagam manuta in gurita. Va doresc noapte buna ! R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
deci si la voi este sportul cel mai intens practicat - inseamna ca ne poti spune daca suge cu asa patos de i se subtiaza deshtu' ala - cum i se pare maica-mii! Drept sa spun, am analizat si nu vad diferente... dar cine stie!?
Noapte buna urez si eu ingerasilor si mamicilor lor!