batatura-ochi de gaina

batatura-ochi de gaina | Autor: kariguld

Link direct la acest mesaj

sper sa gasesc la voi cateva informatii folositoare. practice, ca de teorii.....
so, de mai mult de doua luni am pe lateralul talpii o batatura-ochi de gaina. am cumpara o solutie de la Scholl, speciala cu care m-am tot dat. ceva ceva s-a luat, din pielea de deasupra. insa ma doare in continuare. si cand stau in apa firebinte (asa e procedura ca sa iasa inamicul afara) daca incerc sa o indepartez(cu un cleste special) ma doare si nu pot actiona.

ce solutii mai sunt? cand ma incalt in pantofi, ma omoara durerea tot timpul cat ii port n-as vrea la medic, ca sunt satula pe anul asta de medici.

e prima data cand ma confrunt cu "inamicul".

multumesc anticipat de raspunsuri.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_____________________M-am nascut pentru succes!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mie mi-a folosit www.urgo-consumer-healthcare.com/262-corricide" target="_blank">acest plasture

cristina d.

"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

sa nu fie cumva un neg plantar, nu batatura

negii care se formeaza la nivelul talpilor nu cresc in exterior, ci se adancesc, in profunzimea tesutului; cu cat incerci sa-i elimini, confundandu-i cu o batatura , cu atat dor mai tare si cresc mai mult. nu cumva ai si un punct(sau mai multe) negru in mijlocul bataturii ?

acum 2-3 luni ai fost cumva la piscina, sauna, spa, ai mers cu picioarele goale pe undeva, in afara casei desigur, ai folosit papucii/incaltarile altcuiva ?

daca e neg plantar, musai trebuie sa te duci la un dermatolog bun...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

corina, nu nu am fost in ultimile luni la piscina. numa in zona....si nu-s puncte mici negre in mijlocul lui. cand mi-a aparut, ma vazut o asistenta, o doamna in varsta cu experienta.
mi-a trecut prin cap ca poate sa fie neg plantar, ca fiul meu a avut acum un an si s-a vindecat foarte repede cu tratament.

am folosit si plasturii aceia speciali, tot de la Scholl. degeaba. a fost de marimea unghiei de la degetul mare, acuma a scazut. ma doare cand ma incalt, in rest foarte rar. si cum vine toamna.....nu mai pot umbla incaltata lejer.

Bazar general pe DC

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Kari,eu nu cred ca rezolvi cu plasturi sau solutzii puse pe batatura!Cred ca tot doctorul rezolva problema!

Chiar daca plasturii sau solutziile ai impresia ca rezolva problema ,dupa o anumita perioada reapar!La primul tip de incaltzaminte neadecvat...reapar!Asa ca...!

Sanatate!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Kari,eu nu cred ca rezolvi cu plasturi sau solutzii puse pe batatura!Cred ca tot doctorul rezolva problema!

Chiar daca plasturii sau solutziile ai impresia ca rezolva problema ,dupa o anumita perioada reapar!La primul tip de incaltzaminte neadecvat...reapar!Asa ca...!

Sanatate!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

da...deci n-am scapare, bisturiul ma asteapta. port incaltaminte cu jumate chiar un numar mai mare. ca nu suport sa ma stranga ceva de picioare sau sa ma simt inconfortabil.

a, si am uitat. cand a fost socrosenia aici, la sfaturile ei pretioase mi-am pus felie de lamaie, seara la culcare. da cine a dormit legata asa??? ba zicea sa-mi pun si usturoi pisat. (la noi se gaseste usturoi de-ala puternic la gust si miros, deci fara)

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Cred ca este o veruca plantara. Mie mi-au trecut cu Cryopharma (http://www.pcfarm.ro/produs/3566/Cryopharma-pentru-Tratamentul-Verucilor-Plantare).
Au avut si copilasii, si cum la ei Cryopharma nu se poate folosi pt ca sunt prea mici, i-am dus la dermatolog, le-a facut o mica anestezie in talpa si le-a ars cu electrocauterul. Eu zic sa incerci Cryopharma, la mine a avut efect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IonescuOana

Cred ca este o veruca plantara. Mie mi-au trecut cu Cryopharma (http://www.pcfarm.ro/produs/3566/Cryopharma-pentru-Tratamentul-Verucilor-Plantare).
Au avut si copilasii, si cum la ei Cryopharma nu se poate folosi pt ca sunt prea mici, i-am dus la dermatolog, le-a facut o mica anestezie in talpa si le-a ars cu electrocauterul. Eu zic sa incerci Cryopharma, la mine a avut efect.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED S-O IA CINEVA!

Oana, multumesc
o sa caut maine la farmacie, nu stiu daca o gasesc la noi. io traiesc in Deutschland
daca nu, maine seara ii dau foc!

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

n-am rezolvat nimik, la noi in farmacie sunt alte produse, cred {} ca foarte bune dealtfel.
luni ajung la medic ptr alta problema, sa vad ce-mi recomanda.

Bazar general pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Aha. UIte aici niste produse chiar de pe site-ul Dr. Scholl, care in Deutschland e la mama lui. Sunt un gel si niste plasturi cu substanta respectiva pe ei. Am inteles ca sunt ok, mi i-a recomandat si mie un medic dar n-am mai avut nevoie pt ca am scapat cu Cryopharma:

http://www.scholl.com/en-GB/Scholl-Seal-and-Heal-Verruca-Removal-Gel-5ml/10002128/ProductDetail.raction

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susse spune:

Kariguld, eu am avut problema asemanatoare, dar fix int alpa, sia cum cativa ani in Romania. A trecut cu o solutie speciala de la Scholl, care anu asta nu am mai gasit-o in Romania deloc, cik nu se mai produce.

Insa, am alta intre doua degete la picior si a trecut tot cu o solutie de la Scholl, cumparata de la Rossmann, se cheama Freeze Warzen Entferner. Am folosit-o o singura data si in cateva zile locul este ca nou.

Mergi la inceput