Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi santem "Gica-contra"
-nu avem carnetel
- nu primim mail-uri sau alte instiintari
- nu avem voie cu telefon mobil (am semnat un acord la inceputul scolii)
- nu am primit inca note / calificative
- nu avem decat putine teme, si acelea in caietele speciale

In fiecare marti Doamna este in scoala pentru consultatii cu parintii... azi s-a dus mama sa intrebe ce si cum (profit ca mai este la mine )
In rest, astept sedinta lunara ca sa pun muuuulte intrebari

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Felicitari boboceilor pt FB.Noi inca nu avem nici un calificativ.
Teme avem in fiecare zi pe caietele speciale si spre surprinderea mea le scrie foarte frumos. Alin e stangaci si ma gandeam cu groaza ca va murdari caietele cu cerneala si ca va scrie urat.Nu suporta sa stea cineva langa el cand scrie si ieri si-a facut tema singur, pana am ajuns eu de la serviciu. El de obicei scrie temele pana vin eu acasa, insa supravegheat cu mare atentie de mama mea. Cum timp de trei zile mama e plecata din Bucuresti l-am lasat cu soacra si se pare ca asa am aflat si eu ca baiatul meu poate sa faca teme si fara sa te tii de capul lui. Pot spune ca este un progres imens fata de primele zile de scoala cand il impingeam de la spate sa-si faca temele. Se pare ca este atent la scoala fiindca nu am primit plangeri de la doamna si nici nu s-a intamplat sa mearga cu temele nescrise pana acum. Sincera sa fiu, la cat am fost de amenintata de educatoarea de la gradi ca Alin nu se va adapta la scoala fiindca nu poate sta atent prea mult timp pot spune ca se descurca excelent pana acum. Abia astept sa vad calificativele pe care le va lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Noi santem "Gica-contra"
-nu avem carnetel
- nu primim mail-uri sau alte instiintari
- nu avem voie cu telefon mobil (am semnat un acord la inceputul scolii)
- nu am primit inca note / calificative
- nu avem decat putine teme, si acelea in caietele speciale

In fiecare marti Doamna este in scoala pentru consultatii cu parintii... azi s-a dus mama sa intrebe ce si cum (profit ca mai este la mine )
In rest, astept sedinta lunara ca sa pun muuuulte intrebari

Ingrid si Cristi 7 ani

Si noi exact la fel! As fi zis ca suntem in aceeasi clasa, doar ca ziua noastra de discutii cu doamna este vinerea

Ma gandesc sa ma ocup eu de crearea unui grup de mail sau ceva similar, macar sa mai schimbe parintii impresii daca doamna invatatoare nu va fi interesata.

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Mi se pare intamplarea povestita de Mickyyy inacceptabila.

Poate ca telefonul mobil este o solutie (noi nu avem voie si nici nu-mi doresc sa avem), dar atata timp cat orele se termina la 12 (sau 11:45) doamna invatatoare ar fi trebuit sa se asigure ca pe copii care nu merg in excursie i-a preluat un adult.

Eu as vorbi cu doamna - asemenea situatii n-ar trebui sa se intample.

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Noi avem grup pe yahoo. doar parintii, doamna s-a declarat destul de ne-prietena cu mailul, asa ca daca vrem sa aflam ceva sa o sunam. Oricum e de ajutor grupul, asa am stabilit si ce copiator sa luam pentru clasa, si am facut si lista comuna cu telefoane si mailuri parinti sa fim in contact. Am facut asta de la prima sedinta, sa nu stam sa ne dam de ceasul mortii care-s temele sau ce a mai zis doamna pe scari. Vad ca e incetatenita chestia asta cu zisul pe scari... pe mine ma enerveaza teribil, mai ales ca-s 2-3 care au zilnic cate ceva de intrebat. Eu ma si gandeam: oi fi eu mai putin implicata in viata copilului meu, ca prea nu am intrebari. Dar mi-e jena sa o sufoc pe biata femeie cu tot felul de stupizenii.
Ieri am avut prima sedinta, ne-a comunicat fiecaruia plusuri si minusuri... evident in 2 saptamani nu a fost posibila o super-evaluare... a facut niste recomandari legate de dictie/logopedie, a mai facut niste remarci legate de hiperactivitatea unor copii... si cam atat.
Mie mi-a spus ca Maria isi pune caietul astfel incat sa ii fie usor sa faca liniutele, si-l suceste sa isi usureze viata, si o stiu pe Maria dornica sa inventeze mereu solutii sa ii fie mai usor... am discutat aseara un pic cu ea pe tema asa, dar nu vreau nici sa pun presiune. I-am explicat ca isi fura caciula singura. Are niste stampile in caietul special pentru abecedar, care cica echivaleaza cu foarte bine... dar nu stiu daca-s luate pe merit, ca-s tremurate unele liniute.
Pentru noi e important aportul doamnei de la semi-internat care in mod evident se ocupa de copii, si ma bucur ca schimbasem in 3 zile 3 clase de semi-internat, nemultumiti fiind de supravegherea deficitara.
Faimosul caiet de comunicare cu doamna e gol la noi...
Singura chestie care ma omoara este ca atunci cand au sportul, nu pot merge si nici sa se intoarca in trening. mi-e mila de ei cat stau sa se imbrace si sa se dezbrace, ma gandesc numai la cati nasturi au la camasi si veste... dar astea-s regulile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

si noi avem yahoogroup :D

M e instruit ca daca apare o problema neprevazuta sa ii spuna invatatoarei sa imi dea bip si o sun eu.
sau sa roage un parinte al unui coleg sa ma sune. stie bine numerele de telefon.
la faza cu lasatul in curtea scolii - nu mi se pare ok din partea invatatoarei ca macar nu i-a intrebat ce-i cu ei. cum sa-i lase asa aiurea?
la noi se inchide curtea scolii, e deschisa doar in pauze.

bate vintul si printre betzele lui M, dar nu-l stresez prea tare. in plus, doamna e f dragutza si le pune FB la gramada, iar unde nu merita FB (l-am lasat de vreo doua ori sa faca exact cum voia el
) le pune un V.

telefon inca nu-i dau. cit mai tirziu posibil, pe motiv ca doresc sa-l invat sa se descurce singur, fara sa ma apeleze la fiecare moment.
ieri m-a certat ca am uitat sa-i pun un caiet, drept urmare, tot de ieri isi face singur ghiozdanul, ca sa nu mai uit eu nimic, pt ca is zapacita

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mikyyyyy eu cred ca era datoria doamnei invatatoare sa va anunte telefonic ccc ca ei pleaca si fata ta nu ii va insoti, sa se asigure ca voi veniti dupa fetita si nu sa o abandoneze in curte. Cred ca se impune o discutie cu doamna in care sa ajungeti la un compromis in felul in care informatiile ransmise de ea ajung la parinti. Eu asa as proceda...ca e un carnetel, edresa de email, telefon, etc...EA DOAMNA e datoare sa se ASIGURE ca parintii vin dupa copii, ea ar trebui PERSONAL sa predea copilul parintilor! Cum e posibil sa ii lase in curtea scolii fara sa stie ce se intampla cu ele? OOOOOf!

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

... drept urmare, tot de ieri isi face singur ghiozdanul, ca sa nu mai uit eu nimic, pt ca is zapacita

noi azi ne-am trezit acasa fara caietul special de mate. e convins ca e la doamna... vedem maine...
am avut si tema cu ovale la mate. ce-a mai bocit... de ce trebuie sa faca el ousoare... din toata pagina, vreo 10 sunt ok. ok, nu bune... restul... asta e, maine vine cu caietul rosu, mai face o pagina in plus
la abecedar suntem la linii mari, in josul randului. liniutele lui parca au vazut o fantoma, toate tremura...

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Concursul saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Multumim pentru urarile de sanatate.
Cred ca in aceasta perioada este foarte incercata imunitatea copiilor.
Dimineata cand merg la scoala este o temperatura mai scazuta decat la pranz si probabil ca aerul rece ii sensibilizeaza un pic, asa incat aveti grija...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taisia spune:

Noi doar la romana scriem liniute. La matematica spunea ca azi va face recapitulare la ce au facut pana acum (orientarea in spatiu), deci probabil vor incepe si acolo sa scrie. Doamna nu le mai insemneaza tema pe caiete, doar ce retin copiii. O s-o ducem greu ca Adi e tare neatent, spune ca uita pana acasa.
Nu avem note, nici sedinta cu parintii n-am mai facut.

mamica

Mergi la inceput