Primul an de scoala 2010-2011- clasa I (3)
Raspunsuri - Pagina 19
ingridnen spune:
Noi santem la Daimon la Raluca Constantin.
La inceput am fost la un instructor, Daniel, insa plecase prin vara in concediu si pe urma nu l-am mai vazut. Oricum, vad ca lui Cristi ii place mai mult la Raluca :)
Ingrid si Cristi 7 ani
mama_lui_alin spune:
Multumesc Ingrid. In week acesta vom dezbate subiectul in familie sa vedem ce facem. Cred ca sunt conditii foarte bune la Daimon (ma refer la dusuri, vestiar, temperatura apa).
Alin maine merge la nu stiu ce spectacol de magie, deci nu fac ore. Ei au ajuns la cifra 2 la matematica si la bucle la romana.
ingridnen spune:
ieri au ajuns la cifra 1 la matematica si de asemeni la bucle la romana.
Tot ieri (seara) si-a adus aminte ca nu a completat toate randurile la romana, si asta cu pagini in urma
A facut cateva randuri cu multe comentarii si vaiete
Luni avem sedinta ( a doua, dupa cea din septembrie), sa vedem ce aflu
Ingrid si Cristi 7 ani
teo1970 spune:
si noi suntem la Daimon, am facut cu Liviu, cu Vali si cu Adi, dar cel mai mult ne place de Vali ![]()
vali2000 spune:
buna
Azi au dat testare la matematica..asteptam rezulattele maine...doamne ce emotii....si cand te gandesti ca asta e abia inceputul...acum ii intelegem si pe parinti nostri cand avem noi examene ce stres si emotiii erau pe ei...ca atunci le ziceam...ce tot va agitati asa??
Na ca acum ne-a venit randullll![]()
si sebi
l_carmen2003 spune:
Dimineata era cam pustiu la scoala, toti profesorii erau in cancelarie si s-au bulucit spre clase la fix... ma astept la Greva pe luni...
Asa as vrea sa ma fac mica si sa asist la o ora, sa aud cum ii antreneaza doamna pe copii si cum ii face sa coopereze... Nu stiu sincer ce metode are, dar functioneaza.
De ce spun asta? Miercuri a venit Alex acasa cu un Bine... la cifra zero. Eu aveam emotii pentru cifrele 2 si 3 si la astea a luat FB, dar la zero pur si simplu a facut urat si nu ma steptam. Ei bine, nu l-am mustruluit caci m-a pufnit rasul de cum a venit si a marturisit: ' mami am luat bine la '0' si nici mie nu imi place cum am facut, dar uite am mai facut eu cand am venit acasa 5 randuri de 0 si au iesit aproape bine' - parerea lui.
Deocamdata nu are nici o nota in catalog dar sper ca la cati FB are zilnic sa nu ii treaca tocmai 'Bine'le pe care l-a luat la zero si pe cel de acum o saptamana, la liniute... sper cel putin pentru moralul lui ca el viseaza un FB+...![]()
Noi suntem la 4 de ieri - au facut si 0 dupa cum spuneam - iar la scriere sunt la semnele alea care ii ajuta sa faca pe 'j' si pe 'l' bucle asa se cheama cred...
Sa vedem ce teme primesc in w-e de obicei nu primesc dar banui ca daca intra in greva le va da mai mutl de scris... sau nu?
vrabiuta spune:
buna dimineata mamici
noi inca nu suntem clasa 1, dar citesc cu mari emotii aventurile voastre, pentru ca la anul vom si noi scolari 
am vrea sa mergem la scoala 197, in drumul taberei. daca vreuna dintre mamici are copilasul acolo si are timp sa imi dea un PM, ne-ar fi de mare ajutor, pentru ca nimeni nu intelege mai bine ce se intampla in scoala decat o mamica de scolar clasa I.
spor la invatat puiutilor vostri!
lilib72 spune:
Felicitari micilor scolari pt.calificative
si noi am inceput cu testele, avem pana acum 2 FB si 1B, dar nu stiu daca sunt trecute in catalog.Sunt bucuroasa pt. ca fiica-mea este activa la ore, cu toate ca are colegul de banca nebunatic si vorbeste mai tot timpul ea este atenta. M-a distrat cand mi-a zis fiica-mea ca o sa-l fac pe colegul ei sa fie atent la ore si sa raspunda la ce intreaba doamna
cum? am intrebat eu? nu stiu, ma mai gandesc![]()
Eu de grija temelor am scapat, le face la after school, o controlez cand ajunge si mai lucram suplimentar, mai rar ca nu prea mai avem timp.
Deocamdata sunt multumita de ea, sper s-o tina tot asa.
Va doresc toate cele bune 
lili@domnisorica daria
hobby
ingridnen spune:
aseara copilul facea lectiile in pat
au iesit niste strambaturi... pana l-am vazut facuse vreo 2 randuri
E tare lenes, nu-i place sa faca nimic acasa
Luni avem sedinta atunci sa vezi ![]()
Ingrid si Cristi 7 ani
vali2000 spune:
Buna... gata...avem oficial primul FB la testarea de la matematica![]()
Era ff mandru de el ca anu a avut nici o greseala...era scris chiar FB BRAVO!
Acum mai avem la romana...probabil ca sapt viitoare vor da si acolo testul...
Succes la toti copilasiii la scoala
Valentina si Sebi