Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

gabitza si eu am auzit de faza cu zgaltaitul, dar asa e , leganat da, zgaltait nu...

vorba fetelor, si eu am fost adormita numai leganata pe picioare ca eram tare rasfatata si nu am avut nici un fel de probleme

si tii minte ca si in povestile lui Creanga era covatica in care era leganat Nica

eu pe Andrei il legan usor in balansoar, il plimb cu carutul sau il misc pe loc cu carutul cand se trezeste...astea nu cred ca il afecteaza, daca ar fi asa s-ar trage un mare semnal de alarma, ca altfel am risca cu totii sa avem numa copii bolnavi dar nu trebuie zguduit, ca ei sunt fragili...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Cine n-a vazut emisiunea din 20 sept. cu dna dr Culcer
http://www.medicii.tv/

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bon soir!
A fost refreshing cu fetele, lui Victoras i-am lasat lapticul meu in bibe si a papat tot, dar... ghiciti cine era leganat cand am ajuns acasa? Acuma io termin de muls tzitzi 2 si am terminat de lecturat.

Cu leganatul si io stiu ca e ok, sizgaltaitul not ok, exista cazuri de moarte la sugari pe motiv de zglataiala, dar din ce stiu eu, destul de energic, stilul smuls, chiar agresiv as spune.
Btz, tu ti-ai spus parerea, la fel si noi, celelalte, sgur nu e nimic personal, nu fi suparici

Diana, asa imi pare si mie cate-odata comportamentul feciorasului, ca o descarcare nervoasa, dar nu stiu ce sa zic, de ex. in seara asta a adormit la 10, dar dupa juma' de ora s-a trezit urland, parturi si abia de un sfertde ora l-am linistit iar si l-am culcat pe burta, asa doarme cel mai linistit, cred ca tot dincauza burticii. Concluzie n-am, cred ca vorbesc in dodii

I pup iu girls Noapte buna

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna si de la noi, sa aveti somn usor si vise placute...

noi inca bantuim prin casa -noi astia mai mari , isabela doarme dupa plimbarea cu masina din seara asta, am fost la cumparaturi si apoi ne-am oprit intr-un sat vecin pe plaja si am mancat mancare... chinezeasca!! isabela a fost toata o poveste cu sora-sa

apoi am intarziat pana am despachetat, si am citit prospectele de la toate minunile ce mi le-a trimis sora-mea, asa ca de maine am program la pastilute , sa vedem ce se intampla. ref la marar, pe cutia de la pastilele "mami" scrie ca ar contine si marar, deci ceva adevar tre sa fie si cu ceaiul de marar, dar eu nu-i suport gustul!!!

am mai facut iar poze in seara asta, ca nu ma satur s-o pozez pe delfinasa, si ei ii place la nebunie, nici nu clipeste! eu mereu le pun la semnatura, pe contul comun mai schimb cate una sa nu aglomerez... dar cand ma ia cheful, tare imi place sa ma uit la fiecare in parte, asa ca te rugam sa pui inapoi cateva poze cu Vladut, crispro!!

deci, iarasi, noapte buna!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Cine n-a vazut emisiunea din 20 sept. cu dna dr Culcer
http://www.medicii.tv/

multumim, am salvat link-ul

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata! Io is treaza, copilul mai motaie. Ieri a dormit in total 6 ore, nu imi venea sa cred... bine, pe reprize... Apoi aseara, pe la 7, am vrut sa ii facem baie, dar iar a adormit... Abia am asteptat sa dea un semn de trezire, ca l-am si luat la baita... Ii place in apa de numa, cum il scot urla ca din gura de sarpe... Ce masaj, ca de abia il imbrac... In final aproape de 10 seara a adormit, cu traditionalele treziri la 3 si la 6... Acum la 7 a inceput cu ceva maraieli, i-am tot infundat suzeta, tot o scapa... Intr-un final a reusit de mi-a speriat somnul, si el doarme... Azi fiind duminica iesim cu tati la plimbare... In rest io ma plimb numai in curte, nu socializez cu nimeni... asa ca abia astept un pic de plimbarica pe bulevard, o inghetata...

Diana, . Multumim ca ne impartasesti parerile pediatrului. Invatam de la fiecare cate un pic. Intr-adevar, seara copiii sunt mai obositi, mai maraiti. SI io ma gandeam ca poate au revenit colicii, dar nu.. Sunt ei obositi...

Ieri pe la 6 a papat bine copilul, si chiar dupa au venit niste prieteni. Copilul era satul, curat, neobosit, asa ca a avut chef de povesti de numa. Asa fain mi-a gangurit, zici ca imi povestea, si zambea, si se distra. Mi-a placut!!!

Rodi, Paula, . O sa mai pun cateva poze, dar am zis sa nu aglomerez, sa fie loc si pt alti delfinasi. Poate mai fac azi ceva poze noi, ca de mult nu i-am facut poze...

BTZ, si io stiu ca zgaltanatul nu e ok.

Bumblebee, iesire cu fetele.... Fain... Io parca nu ma pot duce, am impresia ca nimeni nu poate sa stea cu bebele, sa imi ofere mie siguranta, nici macar tata-so... O sa incepem sa mai chemam din prieteni pe la noi, sa ne uitam la dvd-ul de la botez. Ca bebelu sta cuminte...

NU mai stiu ce vroiam sa mai zic. Imi e pofta de mancare chinezeasca... Si mararul e bun la lactatie, dar e rau la gust...

Rodi, ce faina e Isa, imi place cu bentita! Dar ce fain sta!!! L-am luat si pe sot sa i-o arat, la fel zice si el, ca e superba!!! Deja stie, zice :"E fata lui Rodi din Spania?"

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata mamici

vroiam sa va spun ca nu v am uitat si va citesc in fiecare zi
noi am fost vineri la eco, motanii sunt bine, zglobii si au peste 530g
colul e de 4cm

in rest suntem bine
am gasit si o caleasca frumoasa la o mamica de gemene
http://picasaweb.google.ro/mirelaaronovici/Burtica#5521111227830698370

racusor am vazut ca tu comanzi de la next, cum se face plata?

o zi buna fetelor si pupicei la delfinasi

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana intradevar ce spui de rotarix e adevarat, acum se da ROTATEQ produs de MERCK, pentru ca rotarixul a fost pus in stand by cam in toate tarile. eu rotateq i-am dat, sigur si in romania e tot asta!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

ma bucur ca spui asta, incepeam sa cred ca doar pe mine ma ingrijoreaza problema rotarixului
...insa din pacate crede-ma ca in Romania majoritatea copiilor fac acest vaccin cateodata am senzatia ca suntem piata de desfacere pentru ce nu se mai vinde in vest

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu nu sunt pro vaccinuri...am citit diverse articole, am si cateva carti despre asta...sunt f multe intrebari si incertitudini cu privire la ele... asa incat nici lui Eric nu i-am facut decat ceea cce a fost obligatoriu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

si eu la fel...nu sunt pro deloc. alexiei i-am facut doar strictul necesar...la cel de 4 ani inca nu am ajuns. la nectarie voi proceda la fel doar cele obligatorii, nimic mai mult. parerea mea eu rotarix nu fac.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#

nici eu nu il fac vroiam doar sa atrag atentia asupra ce am gasit despre Rotarix...si existenta Rotateq, ca alternativa! asa cum spunea si Carmen! pentru cine doreste evident...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mirela, ce frumos a crescut burtica! Si vad ca avem si nume pt motanei, dragii de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput