Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Paula,eu nu cred ca a exagerat medicul.El s-a referit ca si Dna Culcer int-o emisiune saptamana asta,ca e de evitat leganatul caci pe termen lung s-ar ajunge la aceleasi efecte ca si zgaltaitul.
Si da,creierul lor este inca moale,ca o racitura ar fi un termen pe intelesul tuturor,insa cum ai spus si tu,nu trebuie imobilizati la pat,insa nici miscari foarte bruste nu trebuiesc facute.

Leganatul in brate este admis deoarece nu are o intensitate mare,insa cel din pat facut cu viteza nu.

Dar fiecare medic cu parerile lui

P.S. Cate produse nu sunt pe piata care dauneaza organismului si totusi sunt comercializate intensiv?Chiar si cele pentru copiii.

Pupici

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Fetelor nu ma intelegeti gresit.El s-a referit strict la leganatul intensiv.
Si va spun ca medicul meu nu este nebun,ci un om foarte bine documentat.

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

hai mai...pe mine m-au zgatait ai mei in toate modurile... asa urlam noaptea ca tata hatana landoul cu totul. ma tineau in landou noaptea ca pe atunci nu erau leagane. si va dati seama ca picau de oboseala si faceau cu randul la hatanat.... si...iata-ma intreaga la minte...sau ma rog...aproape mai am eu lipsuri pe ici pe colo ( ce modesta ) da'la scoala am luat mereu coronita...
eu zic ca la viteza mica nu are nimic leaganul.... acum sigur, fiecare mamica face cum considera

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#

Mergi la inceput

Vad ca a deschis un subiect aiurea.

Eu mi-am spus parerea,acum fiecare face ce vrea.Insa se pare ca nu m-am exprimat corect.

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Iubita, fiecare dr e cu parerea lui...fratelui meu i-a zis dr cand si-a scos fata din spital, sa nu o puna in scoica deloc in primele 6 luni, sa o tina in brate si in masina, pt ca ii dauneaza grav coloanei...cati dr intrebi, atatea pareri...eu incerc sa-mi ascult instinctul.
Sincer, il pun si in leagan, cam 1 ora pe zi , il pun si in scoicuta, pt ca in masina nu-l pot transporta altfel.
Chiar o sa ii intreb si eu pediatrii ( cei 3), care l-au vazut pe Raul pana acum, ce zic despre leagan.
Cristina, sa pui inapoi pozele cu Vladut. Asa imi place sa iau toti delfinasii pe rand la vizionat si tu ai lasat numai o poza cu Vlad!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana intradevar ce spui de rotarix e adevarat, acum se da ROTATEQ produs de MERCK, pentru ca rotarixul a fost pus in stand by cam in toate tarile. eu rotateq i-am dat, sigur si in romania e tot asta!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

ma bucur ca spui asta, incepeam sa cred ca doar pe mine ma ingrijoreaza problema rotarixului
...insa din pacate crede-ma ca in Romania majoritatea copiilor fac acest vaccin cateodata am senzatia ca suntem piata de desfacere pentru ce nu se mai vinde in vest

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu nu sunt pro vaccinuri...am citit diverse articole, am si cateva carti despre asta...sunt f multe intrebari si incertitudini cu privire la ele... asa incat nici lui Eric nu i-am facut decat ceea cce a fost obligatoriu...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

si eu la fel...nu sunt pro deloc. alexiei i-am facut doar strictul necesar...la cel de 4 ani inca nu am ajuns. la nectarie voi proceda la fel doar cele obligatorii, nimic mai mult. parerea mea eu rotarix nu fac.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna2#

Mergi la inceput

Larissa ce spui tu acolo e leganat,nu e acel zgaltanat la care m-am referit eu.Si anume zgaltanatul care poate provoca si moartea.La cum ai zis tu ca ai fost leganata in landou normal ca nu sunt consecinte.

Si ma repet sa ma fac inteleasa si sa nu aruncati cu rosii in mine.Medicul s-a referit strict la leganatul in mod excesiv si abuziv,cu viteza mare si des.

leganatul in brate,sau in patut la viteza mica nu dauneaza.

Sper ca m-am facut inteleasa acum.

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna seara mamici.... Beatrice si Filip...sa fiti sanatosi alaturi de familii voastre

Hmmm...legat de leganat...sunt de acord cu Larisa...si eu am fost leganat si nu am nimic..de fapt cred ca multi copii au fost si sunt sanatosi...eu am mai leganat/o pe Antonia pe picioare pt ca altfel nu adormea....acum s/o laud putin...aseara a dormit de la 9.30 pana la 3.30...nu/mi venea sa cred...sper sa fie la fel si in seara asta ca doar e fata mare acum

Mycya multa rabdare iti doresc si ai sa vezi ca o sa treaca si perioada asta cu colici...asa eram si eu ca tine ziceam ca o iau razna....la mine e bine ca fata mea sta la oricine in brate...eu cand ies afara ma gasesc cu prietenii si o pasez ba la unul ba la altul

Va de n.buna...sa doarma linistiti toti delfinasii

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

btz_ovi - cred ca inteleg ce spui - sau ce vroia dr sa spuna - leganat DA, zgaltait NU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

vai vai vaidaca mai am parte de seri ca asta ma gasiti la spitalul de nebuni abia dupa 4 ore am putut sa o linistesc,i-am facut baita mai dvreme ca am zis ca adoame dar de unde atata fericire.

acum a adormit in sfarsit dupa juma de ora de facut naveta pat -patutz sa ii bag suzeta inapoi in gurita ca o scapa si se trezea, dadea din maini si din picioare mai sa fuga din loc.acu nu mai zice nica sper sa fi adormit bine si sa nu ma mai trezeasca

va multumesc de incurajari fetelor

fug la somnic.n buna si somnic dulce definasilor

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput