Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Otiliav spune:
Baby78, Corina , pe aici sunt insa nu am mai avut nici timp si nici dispozitia necesara sa scriu ceva. Sotul a venit acum o saptamana dar am inceput alte alergari
Am avut parte de tot soiul de evnimente. Pe 16 a avut sotul examenul de dimploma. Vestea buna este ca a terminat facultatea si cu nota bunicica. Vestea care m-a intristat teribil a fost ca i-au furat laptoopul din biroul profesoarei. Fix inainte sa intre in comisie. Va dati seama ce suprat a intrat. De abia asteptam sa-l aduca aici, il luase de 2 saptamni si chiar aveam nevoie de el ca asta de pe care scriu are 5 ani si merge greoi tastele incep sa sara. In fine tot eu am suferit ca m-am suparat. Ca daca a scazut productia am stat si cu bebe marait in brate si uite asa ...
BB suge din ce in ce mai repede asa ca la laptop stau din ce in ce mai putin.
Ah, ar trebui sa scriu o carte despre optimizarea timpului cand mama are trei copii. Eu de exemplu ma bucur si ca am nimerit din prima sa pun 400 ml de lapte in paharul gradat sau cantitatea necesara de sare in mancare Oricum nu ma plictisesc, imi tin creierul mereu on priza cu deciziile de moment. Impart treburile in absolut necesare sau care mai merg amanate pana seara cand adorm copii. Dupa care vine imparteala intre cele atat de urgente incat trebuie sa o pun pe Iulia jos chiar daca va plange. Urgente cam am cu Elisa care din cand in cand mai produce un scutec care da pe afar si daca nu merg in momentul acela cu ea la baie risc sa spal toata casa dupa ea. Sau cand e gata cu masa si vrea sa sara din scaun ca deh nu-i place sa astepte.
Btz, folosesc Aloe Moisturizing Lotion peste care pun cateva picaturi de Forever Alpha-E Factor. Imi place combinatia si mai ales uleiul am tendinta sa-l pun si peste alte creme ca face pielea intr-un fel anume. Eu le-am primit si le folosesc asa. Nu stiu cat de bune sunt pentru vergeturi. Ca desi sunt la bb3 tot mi-au mai aparut unele noi. De abia am motiv cand cresc mari sa le scot ochii cu ce am patimit eu la fiecare in parte sa le am pe ele . Glumesc mai, doar se numesc medalii de mama.
Am vazut ca scriai de anemie feripriva. Eu zic ca apare intotdeauna la copii care iau mult in greutate intr-un timp scurt. Pentru ca masa corporala creste intr-un ritm mai alert si organismul nu are timp sa asimileze fier din lapte cat ar trebui ca sa fie hemoglobina in limite normale.
Eu, chit ca nu slabesc, iau Multivitamine, Fier, Omega 3 plus Medox pentru imunitate.
Am fost putin necajita ca Iulia mi-a luat doar 120 de grame saptamana trecuta. S-a cunoscut stresul meu si fizic si psihic. Sper sa recupereze repede si sa sara si ea de 5 kilograme.
Larissa, Btz, voi v-ati obisnuit cu ei asa cum sunt dar eu cand an deschis pozele am remarcat cat sunt de "uriasi" Iar eu nu am o slabutica in brate.
Am vrut de atatea ori sa scriu ca am si uitat ce aveam de intrebat sau de spus. Vroiam sa intreb pe Racusor sau pe Eladea de hainute de la Next ca am constatat ca voi ramane fara salopete (cand au ajuns la 3-6 luni Ana si Elisa au avut haine de vara, se simte ca s-au nascut in sezon diferit). In final am facut comanda, vin in Norvegia. Habar nu am ce costuri suplimentare vor fi. Pentru livrat am vazut ca au pus 5 euro dar la posta sper sa nu am surprize prea mari. Parca voi comandati de la cineva. Care e faza iesiti mai bine ca pret? aceea persoana banuiesc ca poate trimite si in Norvegia.
Poate mai apuc sa scriu azi. Ana are in vizita o prietena ca mie imi place sa se mai si distreze fata. Sper ca in felul acesta sa sufere mai putin cand o pun sa faca teme ca asta e ultima noastra distractie de cand cu scoala greu, greu.
Gata il trimit pe mesaj ca nu se stie cine mai apasa pe vreo tasta. Scuzati si voi greselile de ortografie dar n-am timp de recitit.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
crispro spune:
Katalina, ce baieti frumosi ai!!! Imi place mult cea cu Victor urland, ca i-a luat Roby suzeta...
Am vazut poze noi cu Luana de Angharad, foarte scumpa!
Chiar ca e faina paturica Paulei!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina Hop si eu! Si totusi care-i diferenta intre schema obligatorie si cea de la GSK?De ce ati ales varianta 2 de vaccin?Chiar nu stiu ce sa aleg.sau daca aleg varianta obligatorie la 2 luni,pot merge cu cealalta la vaccinul de 4 luni? Si eu sunt cam reticenta la vaccinuri de tot felul.e o chestie comerciala in ziua de azi,industria de medicamente e ce mai puternica din lume. Tina,ferma e doar pt consumul vostru sau si comercializati?mi-ar place si mie. La noi e o fericire,nici nu zic ca am copil mic, e f cuminte,noaptea doarme piciul cu o singura masa la sinn la 4,si apoi somn pina la 9.Baietii il adora,il iubesc tare mult.In rest e mai greu cu treburile casnice,gatit,curatenie,lectii,etc.Noroc ca am un ajutor,bona lui Robert care e o comoara pt noi,si n-am renuntat la ea,caci e o femeie deosebita.(mama nu mai e,soacra doar ne viziteaza,). revin racusor,multumim pt toate informatiile care le impartasesti cu noi de la peediatru,eu notez tot. Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004) |
Hehe! Ce progam lejer! Felicitari!
Ferma este vegetala si animala, dar comercializam doar cereale.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Mycya spune:
Buna ziua mamici dragi si delfinasi
noi suntem iar prin tari straine
nu prea am timp sa stau pe internet ca e casa cu susul in jos si cat mai sta sotul acasa tre sa fac curat.
am nevoie de Help...Debridatul cum se da....2.5 ml de 3 ori pe zi adica aceasta cantitate impartita in 3 parti si o dau de 3 ori pe zi ori in total is 7.5 ml intr-o zi ca eu habar nu am
acu fug ca mai plange si gagica care mia scos peri albi
Mami de Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Mycya, io i-am dat de 3 ori pe zi cate 1.5 ml. Se calculeaza in functie de greutatea corpului, adica daca fata are 5 kile, tre sa ii dai 5ml de Debridat pe parcursul intregii zile, adica cate 1.5 ml de 3 ori. Daca copilul are 6 kile, atunci 6 ml pe zi, deci 2ml de cate 3 ori pe zi. Ai inteles ceva? Ca tare greu explic... Asteptam sa reintri in normal, sa ne scrii mai des. Dar e rau cu colicii?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Mycya spune:
Crispo am inteles,ai explicat f bine
e f rau cu colicii....offf nu stiu ce sa ii mai fac,seara dupa 6 are niste crize pana la miezul noptii de ma termina am zis sa incerc debridat ca nu mai fac fata si sa vedem cum e.sper sa ne ajute ca de luni iar ramam singurica cu ea
ma inscriu si eu in clubul bebeilor care vor numai in bratechiar acum doarme bineinteles in brate.si numai la mine,nu la taicasu ca are spini elnuma la mami in brate e moale si pufos....
asa mai sta cu ochii pe mine Duamnii... o mai las in leganel 5 min si io imi fac treaba prin camera dar asa ma urmareste de e in stare sa isi intoarca capul la spate numa sa nu ma piarda din priviri
dar sa o si laud putinea isi tine capusorul inca de la 3 saptamani dar acum sta si pe burtica si si-l ridica am pus chiar si o pozica pe picassa data trecuta cand va scrisesem,dar acum il tine si mai ridicat
a inceput sa imi zambeasca asa tare ca ma topescuneori rade asa tare ca scoate si sunete
fug sa scot pizza din cuptor si revin
rodyka spune:
eu am o pitica maraita acuma, la amiaza... doarme 10 minute si mataie prin somn, asa ca tre sa stau de paza la ea... si doar mami o poate alina!!
intre timp am pus , daca aveti un ragaz sa ne vedeti...
mycya, bine ati revenit!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
Rody
am luat de la un capat la altul pozicile cu delfinasinuma frumuseti ,sa va traiasca
Mycya spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rodyka
SI DE LA NOI!!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
si din partea noastra
pt toti delfinasii pe care nu iam felicitat paana acum
paula_m spune:
La Multi Ani! si de la noi pt Beatrice si Filip
Noi am fost la bunici, la cules via, si m-am dus doar cu Raul cu masina. Dar a stat tare cuminte in spate , in scoicuta...am avut ceva emotii, sunt 40 de km pana acolo, dar am vazut ca e tare cumintel. Bine, a fost cuminte...ca, de cand am ajuns acasa, o tine doar intr-un urlet si o maraiala. Acum a adormit, sa vad cat il tine.
Bineinteles ca s facut febra, de la vaccin, dar am rezolvat-o cu 1/2 supozitor.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze