Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (10)
Raspunsuri - Pagina 17
crispro spune:
Rodi, nu reusesc cu mana... daca ar trage piticul o data doar, e suficient, ca dupa aia tasneste de numa. Dupa ce trage prima data piciul, apoi doar inghite, ca ii curge de numa, ca vrea, ca nu... Acum ca mi-s asa tari, doar picura... Mai incerc...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
anca_vlad spune:
sunt doar ingrijorata pt ca stagneaza, pana acum a luat ff frumos in greutate dar mi se pare ca s-a lungit!
poate seamana cu vlad si creste in salturi, cand ia in greutate nu creste in lungime si invers!
o las pana la sfarsitul luni si vad pana atunci cum evolueaza!
bumblebee multumesc `pt grija!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Rodi, nu reusesc cu mana... daca ar trage piticul o data doar, e suficient, ca dupa aia tasneste de numa. Dupa ce trage prima data piciul, apoi doar inghite, ca ii curge de numa, ca vrea, ca nu... Acum ca mi-s asa tari, doar picura... Mai incerc... |
comprese cat de calde poti sau un dus cald, sa vezi cum curge!! daca la mine curge, pai la tine... iti dai seama!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
anca, unde doarme Maria? in leagan? ii place, nu?
ai PM
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Am reusit, am scos 40 ml din sanul ce ma durea... SI nu am muls, ci doar am apasat bine sanul... Alta treaba, nu mai doare... Acum poate sa doarma piticul linistit.
Poze
anca_vlad spune:
rodyka ai pm!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
crispro spune:
Sunt foarte happy, ca a papat Vlad 170 ml, din ambii sani, Deci asta era secretul, sa ii dau din amandoi... Merci, fetele de sfaturi! Plus ca mai am in frigider 40 ml, ca desert, inainte de somnul de la noapte.
Poze
Diana_Eva spune:
Buna ziua
Noi venim de la pediatru:
- avem 5kg si 57cm la 5 saptamani!
- bubite de care vorbeati voi avem si noi - vorbit cu dr - nu le facem nimic trec in 2 zile - eu le dau cu apa termala de Avent - dr a zis bine cum vrei ele trec oricum
- picaturile de vitamina D nu trebuie schimbate la 30 de zile - a facut o fata cand i-am zis
- nu facem nici un vaccin pana la 3 luni - cica acum are anticorpi de la mine - daca facem vaccin corpul ei nu va face anticorpi avandu-i pe cei de la mine asa ca il facem degeaba - doar daca eu aveam hepatita B i se facea vaccinul de hepatita B
- voma pe nas si gura - comuna la bebi lacomi - era normal sa nu respire s-a inchis automat epiglota sa nu ajunga in plamani voma - se tine copilul vertical si se maseaza usor spatele
- nu dam cu nimic fundutul - ca arata foarte roz si frumos - doar de aia nu papa mama nici un fruct crud - doar pepene si ala rar, iar legumele le calesc usor (fara cartof, ceapa, varza, mazare...)
- se tine copilul afara cat mai mult - cica venim din natura asa ca i face bine cat mai mult aer curat
- se da copilului cat vrea sa manance fara restrictie, daca vomita asta e , se asteapta 20 de minute si i se da iar mancare (daca vrea)
- nu se trezeste copilul pentru a manca
- sunt copii care cresc bine cu 120ml/kg corp altii au nevoie de 200ml - nu se stie de ce asta e
- maraielile de seara sunt normale la varsta asta
- copil perfect ne vedem in 7 saptamani
Cam asa sunt pediatrii din Viena - fara graba, calmi, zambareti ...
Eu continui cu pompa si cu BEREA(fara alcool - 1/zi)- deja 2 mese pe zi sunt integral lapte de mamica. Iar restul 50-50% - e drept ca noi mancam doar de 5-6 ori pe zi. Dar mancam cate 180-200ml.
Sunt fericita ca azi am intrat intr-un costum cumparat toamna trecuta - marimea 38. E drept ca am tras si impins ceva ca sa intru si am stat cu sacoul incheiat ca se rasfrangea burta dar AM INTRAT in el - raportez minus 14kg dupa 5 saptamani. Mai avem 6kg sa ajungem de unde am plecat dar mi-am propus sa dau jos 8.
La multi ani sarbatoritilor!
Cu mult drag,
Diana mami de Eva pui PERFECT 20.08.2010
crispro spune:
Diana, ma bucur ca totul e bine cu Eva la control. SI te invidiez pt faptul ca intri in haine de dinainte... Io chiar in nimic...
Poze