Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Vreau si eu un sfat.De vreo 2 saptamani am inceput si eu diversificarea.Problema e ca nu accepta deloc legumele.Deschide gurita la inceput apoi ii vine sa vomite.De 2 zile am inceput si cu fructe.Le accepta daca pun si faina de orez cu vanilie.Ce sa fac?..sa renunt la legume deocamdata?..sa mai incerc peste cateva saptamani?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki eu zic sa continui sa incerci, nu sa o fortezi doamne fereste, dar macar o lingurita azi, maine inca una si tot asa, scuze ca ma repet dar mare grija la textura

oana multumesc
eu la ivan nu stiam ca poate sta si asa mare cu scaunul intors, asa ca a stat de la 1 an cu fata la directia de mers...daca as fi stiut l.as fi intors, acum are 4 ani, nu mai are rost

child merci, nu stiu din cele cu apa, eu am folosit doar din cele normale cu lapte

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

oanaiacovita - multumesc
Superbbbbbbbb Eric !
Gia e inebunita dupa zgomul de cal cum face Eric sunt curioasa cand ajung acasa sa i-l arat sa vedem ce face !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Roxi,I-am facut si ca mai zemoasa si mai pasta.Nu vrea de nici un fel.O pacalesc si ii dau o lingurita apoi ii vine sa vomite.Azi i-am adaugat si carnita,am zis ca poate are gust mai bun...nici asa nu vrea..Daca seamana cu mine e clar.Pana la 20 de ani nu o sa manance supa

AMR....7KG

Mergi la inceput

niki ce.i pui in supa aia sau in piureul de legume? intreb pt ca.s unele care oricat de fine le faci tot raman atze sau cojite aproape invizibile cum ar fi prazul, cel putin asta de aici
ivan a mancat cel mai bine legumele, care oricum nu aduc nici.un aport , fierte fiind :))))))

POZE

Mergi la inceput

i-am cumparat si din www.naturnes.es/?utm_source=NestleBebe&utm_medium=Link&utm_campaign=NuestrasMarcas#/home/intro/" target="_blank">astea printre altele, ca.s facute la vapor cica

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Acus m-am intors de la "pozar". Chistul ala se incapataneaza sa ramana acolo..a zis sa mai asteptam pana in ianuarie..daca nu si nu...trebuie operat laparoscopic. Of..alta anestezie!!! De aia imi e cel mai frica, ca si acum la 6 luni tot ma doare dc apasa cineva pe locul unde a fost facuta anestezia. Trebuei neaparat sa caut ceva naturist/homeopat sa incerc, poate asa am mai mult succes.

Roxana ce e maica manivela aia??? http://picasaweb.google.com/roxana1777/Diverse#5520409663463309378 Dadeai la manivela cand stateai in pat?!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nu merge filmuletul pus pe picasa. Incer diseara.

S-a trezit si Ioana, mergem sa mancam.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

briza nu, aia o invarti si iese seara un vibrator mare din saltea!
e manivela care lasa niste cortine mari si grele exterioare

POZE

Mergi la inceput

Briza.ma gandesc ca manivela aia foloseste la ridicat\coborat rulourile de la geam...sau nu?
Roxi,cartof dulce, dovlecel,morcov.Ieri am pus si ardei gras.Nu-i vb ca ramane ceva atos..ca nici nu apuca sa inghita si ii si vine sa vomite
Sensibila sa stapaneaca fetita sanatoasa noile achizitii
Nafy lui Riky sa se faca bine.
Denisa sa stapaniti sanatosi masina de spalat vase

AMR....7KG

Mergi la inceput