Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child ERINA ii place carnita de vita? Am incercat si eu ieri, dar a fost cah! Mai incerc si azi, sper sa am succes mai mare. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Nu maninca cantitati mari din supa crema-comparativ cu masa de fructe. Eu am inceput cu liofilizatul acela care are gist cam la fel indiferent de tipul de carne. Ii pun 30-50g in legume.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
child spune:
ROXANA daca mananca tot ce scriu, nu-i mai dau lapte dupa solide.
Daca refuza, incerc mai tarziu si daca si atunci ma refuza ii fac laptic, depinde cat a mancat din mancarea solida (laptic 90-120 sau 150ml rar).
Meniul de azi:
- cereale cu lapte
- supa-crema de legume cu carnita de vita
- para cu branzica
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanaiacovita spune:
Asa face calutul meu :
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Asa face calutul meu : Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana, ce dulce e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
aoleo ce tare e eric :)))) imi vine sa.l smotocesc
child tu cerealele cu lapte cu i le dai? stiu de la ivan ca se fac zeama, chiar si mare fiind si manca repede la un moment dat se faceau apa, eu facandu.le groase de la inceput
fetelor intreb ca mai avem o saptamana si incepem si noi, plus ca ieri de la cumparaturi m.am aprovizionat cu un dulap plin de borcane :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ioanact spune:
Roxana eu ii dau laptele imediat , desi o sa-i dau ceai/apa dupa mancare.
Ea, dupa lapte adoarme.
O legan de zor .. isi baga maneca de la bluza in gura . I-oi fi foame La 12 a terminat masa.
Nu cred! S-a m linistit , a inchis ochii. Probabil gingia .. Off
Daca adoarme descarc un filmulet cum a papat azi .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
silvanei ii ies doin dinti jos, cel putin asa cred, ca se vede alb umflat si.si molfaie buzele de zor
POZE
oanaiacovita spune:
Multumesc tuturor de info cu scaunelul. O sa il punem si noi invers.
Sensibila sa poarte Gia sanatoasa toti papuceii.
Nafi sper ca e mai bine Ricky. Noi, multumim lui Dzeu, nu am facut febra. Off, bine ca am scapat pana la 1 an.
Bey Roxi esti de o frumusete rara. Sincer.
Lapte pana ieri avea 3 mese ziua si una noaptea. El papa asa: la 8 laptic, la 10-11 fructe, la 1 laptic, la 4 legume, la 6 iaurt si la 9-9.30 laptic+bibe noaptea care azi noapte l-a scos. Sa vedem pt cat timp. Cantitativ-150-180, depinde.
Denisa eu zic ca sta bine Maya in fundic. Eric a inceput sa stea singur la 6 luni si 2 sapt.
Erina multumesc ca mi-ai adus aminte ca tre sa cumpar carne de vita. Si peste o sa iau sapt viitoare.
La noi marimea 19 e mare tare, dar depinde si de producator. Am 3 perechi de incaltari 19, toate diferite ca lungime.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
ce batuta in cap sunt...acum ca am scris de dinti mi.a venit ideea, la ivan aveam asa ceva
http://www.blogdelbebe.com/imagenesWeb/internas/alimentador-antiahogo.jpg
si foarte mult la folosit, era bun, ca.i bagam de toate si sugea acolo in legea lui, puteam sa.l las si singur ca nu avea cum sa se inece, l-am aruncat acum 2-3 saptamani, puteam sa.i schimb doar plasa si sa.l folosesc la silvana...
acum ma duc sa iau altul
POZE
child spune:
ROXANA i-am dat cereale care se fac cu apa, intr-adevar iese mai gros la inceput iar la final se subtiaza de ramane doar laptele, dar pe la mijlocul mesei tot amestec in castronas sa nu ramana laptele la sfarsit.
Sper ca ai inteles ceva
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)