Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Buna dimineata!
Asta noapte nu am putut sa scriu prea mult si am ceva restante...
Sorana, te intrebai cine se va naste de ziua ta Iti spun si eu acum La multi ani! ca nu am mai apucat atunci, asa cum nu am reusit sa iti raspund nici in legatura cu infacolul si nu stiu cum ati facut pana la urma. Daca mai este si pt mine, poate imi trimiti PM
Si felicitarile mele speciale pentru Mai3 si bebe Bogdan Filip (Filip aveam si noi pe lista). Acum sunteti Mai4, nu?
Mamici, voi dati deja calciu si vigantol? Mie din maternitate mi-au spus sa-i dau vigantol 2 pic pe zi, iar dr de fam mi-a spus sa-i dau 1/2 fiola calciu gluconic timp de 5 zile. A mai dat cineva asa?

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Multumesc frumos pt urari pana la urma eu am luat doua sticlutze, una pt tine si una pt Mai3 si le-am trimis pe amandoua la Mai3 saptamana trecuta joi. Chiar ma intreb daca le-a primit. Sper ca nu e f complicat sa va vedeti voi acolo, local si sa iei si tu sticlutza ta.

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am si eu o intrebare, acum ma gandesc ca numai pe DC n-am adresat-o... Sa va explic cum sta treaba: Bianca mea e absolut innebunita dupa desenele cu Tom si Jerry..pana aici totul bun. Insa si-ar dori cu ardoare...papusi Tom si Jerry. Daca o intrebi ce vrea de ziua ei: papusele cu Tom si Jerry, ce sa-i aduca Mosul? - evident acelasi raspuns. Ce-si doreste ea cel si cel mai mult - ghiciti, papusele cu Tom si Jerry...
Am cautat, si-am cautat - gasesti cu orice numai cu astia doi nu...i-am luat toate personajele din Scooby Doo...foarte inccantata numai ca ea ar vrea pe Tom si Jerry. Am cautat si online si nu am gasit, nu-s in stare sa caut.
So... intrebarea era: ati vazut pe undeva asa ceva? Nu conteaza ca-s de plastic sau de plus, sa fie personajele astea (are jocuri, filme, dintr-alea de pus pe perete - papusi n-are). Ziceti si mie daca ati vazut pe unde sau daca ati gasit intamplator pe net. Eu ma gandeam ca poate-i aduc ca si cadou din partea lui Darian (daca vede asa ceva chiar nu mai conteaza ca n-avea cum sa-l cumpere el) sau daca nu, de ziua ei sau de Craciun. Pleaseee...daca vreodata vedeti ganditi-va si la mine.

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Buna gluma!!! O sa i-o spun si sotului meu. Apropo, cand i-am zis ca sunt insarcinata a facut el repede calculul si m-a intrebat: "mai, eu nu eram in delegatie atunci???" ... si nu gresea deloc... cred ca bebe a fost conceput putin mai tarziu.

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Si la mine a fost la fel, numai ca eu eram plecata in delegatie la Cluj, angajam ceva oameni pe acolo..

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Sorana, multumesc frumos. Deci tre sa vorbesc cu Mai3.
Mai3, ci faci cu sticluta mea si nu spui nik? Glumesc. Vb PM
Eveline, n-am vazut Tom si Jerry cum vrea Bianca. Dar mi-ai amintit cum acum vreo trei ani am cautat tot orasul (si am gasit pana la urma) masina pe care si-o dorea Dimitrie: o masina de gunoi de jucarie

Oana 36+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

eveline, am gasit un site cu tom si jerry, http: // shop.ebay.com/i.html?_nkw=tom+and+jerry+plush

Dar este ebay...cred ca e un fel de okazii la noi
vezi daca te ajuta

Valentina37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Eveline, uite ec am gasit pe net. Nu e un site din Romania, dar ... macar e un inceput. http://www. timelesstrinkets .com/SixtiesSeventies/60s70s.html Stii cum e: elimini spatiile. Mai caut.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Eveline, tot pentru tine: http://www. twenga .fr/dir-Jeux-Jouets,Jouets-de-collection,Figurine-dessins-animes,Figurine-Tom-et-Jerry

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Am si eu o intrebare, acum ma gandesc ca numai pe DC n-am adresat-o... Sa va explic cum sta treaba: Bianca mea e absolut innebunita dupa desenele cu Tom si Jerry..pana aici totul bun. Insa si-ar dori cu ardoare...papusi Tom si Jerry. Daca o intrebi ce vrea de ziua ei: papusele cu Tom si Jerry, ce sa-i aduca Mosul? - evident acelasi raspuns. Ce-si doreste ea cel si cel mai mult - ghiciti, papusele cu Tom si Jerry...
Am cautat, si-am cautat - gasesti cu orice numai cu astia doi nu...i-am luat toate personajele din Scooby Doo...foarte inccantata numai ca ea ar vrea pe Tom si Jerry. Am cautat si online si nu am gasit, nu-s in stare sa caut.
So... intrebarea era: ati vazut pe undeva asa ceva? Nu conteaza ca-s de plastic sau de plus, sa fie personajele astea (are jocuri, filme, dintr-alea de pus pe perete - papusi n-are). Ziceti si mie daca ati vazut pe unde sau daca ati gasit intamplator pe net. Eu ma gandeam ca poate-i aduc ca si cadou din partea lui Darian (daca vede asa ceva chiar nu mai conteaza ca n-avea cum sa-l cumpere el) sau daca nu, de ziua ei sau de Craciun. Pleaseee...daca vreodata vedeti ganditi-va si la mine.

http://www.virtualtoychest.com/t/tomandjerry/tomandjerry.html

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Eveline, uite unul din Romania: http://www. shopmania .ro/magazin~online-jucarii~produs-tom-si-amicul-sau-jerry~p-8313681.html

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Nu ai pe nimeni care sa ti le aduca/trimita din strainatate ?
Am gasit pe site la amazon dar eu deocamdata sunt in Romania si nu ajung in Anglia decat pe la jumatate lui decembrie..sau poate chiar in ianuarie.
Dar cred ca poti sa le si comanzi direct .
http:// www.amazon.co.uk /Set-14-inch-Soft-Toy/dp/B003H5SEZ8/ref=sr_1_12?s=kids&ie=UTF8&qid=1285238126&sr=1-12

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput