Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 6
botosel452 spune:
alynta27, te admir cum poti face fata cu 3 copii
buricul l-ai pastrat? ca am auzit sapt trecuta cum ca s-ar pastra si se arata copilului in prima zi de scoala, sa stie ca e buricul pamantului...sau ceva de genul asta...din popor, binenteles...
Valentina37+
ana_25 spune:
Alynta jos palaria! Est o mamica model! Eu nu stiu cum as face fata la trei copii,si la un ritm asa alert!
Eu nu o sa pastrez buricul!
In timp buricul ala se face o chestie mica,neagra ,zbarcita si dezgustatoare! Eu una nu il vreau ca amintire!
Ana38+ Maia Elena lu' mama
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui botosel452 alynta27, te admir cum poti face fata cu 3 copii buricul l-ai pastrat? ca am auzit sapt trecuta cum ca s-ar pastra si se arata copilului in prima zi de scoala, sa stie ca e buricul pamantului...sau ceva de genul asta...din popor, binenteles... Valentina37+ |
Am trei burice la activ! Fiecare copil are cutiuta lui: buric, fasa de la botez, banuti cu ceara si par de la mot, bratarici din maternitate si altele! Urmeaza sa facem cutiuta Mariei!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Klarisse spune:
Primiti in vizita si niste somnorosi?
Iar a fost o noapte petrecuta intre dormitor si baie..sotul meu a racit destul de puternic....sper sa nu iau si eu raceala cu 8 zile inainte sa nasc.
Ana, Cami multa bafta azi la eco.
Tanamera chestia de langa comoda e foarte faina si utila pentru depozitat diverse, am luat-o din Practiker si a costat 250 de ron.
Alynta jos palaria in fata ta, cu 3 copii cred ca esti in priza 24 cu 7..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 9 zile pana la marea intalnire
botosel452 spune:
citat din mesajul lui ana_25 Alynta jos palaria! Est o mamica model! Eu nu stiu cum as face fata la trei copii,si la un ritm asa alert! Eu nu o sa pastrez buricul! In timp buricul ala se face o chestie mica,neagra ,zbarcita si dezgustatoare! Eu una nu il vreau ca amintire! Ana38+ Maia Elena lu' mama |
Aceeasi reactie am avut-o si eu, cand am auzit
Valentina37+
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui botosel452 alynta27, te admir cum poti face fata cu 3 copii buricul l-ai pastrat? ca am auzit sapt trecuta cum ca s-ar pastra si se arata copilului in prima zi de scoala, sa stie ca e buricul pamantului...sau ceva de genul asta...din popor, binenteles... Valentina37+ |
Ce obiceiuri!
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T
alynta27 spune:
Ana multumesc! Ai sa vezi ca si kk bebelului ti se va parea special! E ceva...ce nu poate fi descris in cuvinte! Ti se pare ca e copilul PERFECT! Dar te las sa "descoperi"!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
K.A.T. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui botosel452
Aceeasi reactie am avut-o si eu, cand am auzit Valentina37+ |
Cool!
K.A.T. spune:
citat din mesajul lui botosel452 K.A.T., tu pe ce fus orar "functionezi"? Esti la fel de activa ca si noi in timpul zilei noastre Valentina37+ |
Dupa fusul orar al lui Tess.
Nu asa va fi de-acum incolo?
...pana la majorat.
Klarisse spune:
Apropo de kk lu' bebe ca ti se pare special imi amintesc cumnata mea cand a nascut, la cateva saptamani incerca sa ne convinga ca kk lu' bebe miroase a branza cu mamaliguta..ei va dati seama ca de atunci acest fel de mancare este..un pic cu..probleme..
Mi-a zis ca am sa vad eu cand o sa apara bebe al meu..
Klarisse graviduta 37+ Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 8 zile pana la marea intalnire