Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 5
Clabuc spune:
Chichiutza, eu am nascut la Polizu cand nu fusese renovata si am stat intr-o rezerva cu 2 paturi (gratuit) cu chiuveta, masa de infasat, plasma (m-am mirat si eu) cu cablu ... In rest, in afara de bai, totul era frumos si curat. La Filantropia cand am fost marti, nu am vazut decat camera de garda care arata ok, de rezerve, camere, sali de nastere, etc. nu stiu sa-ti spun. Poate te lamureste LUANASHANA. Acum, la Polizu, avand in vedere ca este (inca) in renovare, conditiile cred ca vor fi si mai bune, dar nu cred ca se va deschide pana la 1 oct. Oricum, atat eu, cat si Botosel facem schimb de noutati referitoare la detaliile astea. Dupa cum ai scris tu, data fixata pentru nastere este 30 sept, deci nu cred ca Polizu este o varianta, mare minune daca se deschide si pe 1 oct avand in vedere cat s-a tot amanat termenul redeschiderii maternitatii.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
tutz spune:
burticilor si mamicilor
Mihaelka, ai o fetita adorabila
Tanamera, si mie imi place fffoarte mult combinatia cu rosu, perdeaua este foarte frumoasa
Fetelor bafta la eco, sa aveti parte de vesti foarte bune!
Referitor la contractii - de cand sunt si eu pregatita fizic si psihic (adica de luni, cand am intrat in "termen") sa nasc, parca nu mai am contractii decat fffoarte rar... Poate ajung si eu sa ma rog de fiimea sa iasa odata.. Dar cum n-am contractii - am dureri de sold si bazin, mai rele si continue.. :( intradevar mi-a trecut un pic ca m-am odihnit la noapte, dar acum sunt tot in acelasi stadiu dupa ce am facut cateva ture pana la bucatarie si baie.
Tutz 37+ cu Julia
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chichiutza Azi noapte am dormit din nou foarte rau, de la 2 la 5 am numarat diverse ... |
Chichi, am primit de la soacra-mea niste oite fluorescente de lipit pe tavan, ti le imprumut daca ai nevoie - sa ai ce numara
Tutz 37+ cu Julia
Clabuc spune:
Ieri am fost la "defrisat". A durut ca naiba. Dupa ce ca ma dureau soldurile, bazinul, picioarele, a mai trebuit sa stau si pe spate pentru "operatiune" care a durat destul de mult pentru ca ceream pauze lungi si dese sa ma remontez psihic pentru inca o fasie de ceara. Cand m-am ridicat de-acolo, de-abia mai puteam sa pun piciorul in pamant. Si azi-noapte a fost ingrozitor, ma chinuiam vreo 5 minute sa ma intorc de pe o parte pe alta. Acum vad ca sunt mai bine, dara nchilozez repede.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1
Poza preferata Clarinda
oramona spune:
Am mai calcat o tura. Dar mai am mult.offf. si trebuie sa fac si ceva de mancare, dar ce?
Ana, bafta azi la medic, iti tinem pumnii ca totul sa fie ok si bebita Maia sa fi ramas fetita .
Eu tare imi mai doream un baiat, dar cei doi dr. la care am fost de fiecare data m-au asigurat ca-i fetita. Asa ca fetita sa fie.Nu de alta, dar ma gandesc ce-o sa fac cu muntii de rochite si costumase ale celelaltei veverite.
Mai3, am uitat sa-ti spun ca-mi place tare semnatura. Ma bucur ca ai un mancacios.
Be_one, ma bucur ca ai timp sa mai dai pe la noi. Crestere rapida piticului.
KAT, sa-ti fie de bine masa, ma bucur ca ti-am facut pofta, ca ne mai trebuie si noua niste calciu.
mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa
oramona spune:
Chichi, eu tare as vrea sa nasc pe 30 sept., ca sa avem doua aniversari-taticul si puiul mic.Dar cred ca va fi dupa DPN, cel putin asa au zis toate eco de pana acum . Tie iti zic de pe acum nastere usoara si refacere rapida.
mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa
K.A.T. spune:
Am pus cateva poze cu noi:
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/OnceUponATime
Nu gasesc pozele de la nunta dar revin cu link atunci cand reusesc.
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T
botosel452 spune:
K.A.T., tu pe ce fus orar "functionezi"?
Esti la fel de activa ca si noi in timpul zilei noastre
Valentina37+
tanamera spune:
Buna dimineata!
Oramona multumim pentru micul dejun.
2ingerasi,Mari suntem alaturi de voi,mai aveti putin si va tineti comorile in brate.
Fetelor ma bucur ca v-a placut perdeaua mea si peretele rosu.
Eveline ce fac pisoi,ne arati si noua o pozica cu ei?
Ana multa bafta azi la medic,te asteptam cu vesti cat mai bune.
Buburuza ai PM.
Klarisse am vazut in camera lui Matei langa comoda o etajera(sau nu stiu cum se cheama) cu 3 sertare.Poti sa imi spui de unde ai cumparat-o?Merci mult.
Azi o sa spal si eu caruciorul,a stat pana acum in pivnita si sigur s-a umplut de praf,iar de maine ma apuc sa spal si sa calc hainitele.Bineinteles ca iarasi m-au apucat emotiile su stresul.
Aseara am pus in camera un higrometru si vad ca e cam mare umezeala,oare cum pot rezolva problema asta?
O zi frumoasa!
35+ cu
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
alynta27 spune:
Salutare!
Mariei i-a cazut azi noapte buricul! E comica tare ca face kk in miez de noapte! Asa ca 2 ore noapte devin fresh: 2 supturi si un schimbat! Baietii s-au udat azi noapte: Matei a mancat pepene si i-a iesit din scutec, iar cel mare a facut pe el! Dimimeata la 5 sotul era pe felie, la fel si eu cu mititica! Viata se scurge intr-un ritm alert, cel putin saptamana asta cu medicamente si 3 copii fiecare cu cate o probelema ardenta! Cel mai tare ma "streseaza" cel mare cu urletele..Nu le suport de fel... Si ma enervez de numai...Abia astept sa iesim afara! Inca nu am scos-o pe mititica, din cauza fornaielii si a vremii!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra