Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Am reusit sa imi pregatesc un sanwich cu 2 oua ochi, branza, rosii si ardei. Mmmmm Va fi fericit Andy ca eu toata sarcina am respins ouale.
Dar oricum incerc sa stau, sa imi gasesc pozitie, mi se intareste rau burtica (burtoiul) si ma doare.
Cat de ok sunt contractiile astea la sfarsitul sarcinii?

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Sunt foarte OK contractiile NEDUREROASE la sfarsitul sarcinii ... organismul se pregateste de travaliu. Ti se intareste burtica si simti un disconfort. Daca tu ai contractii dureroase, pune mana pe un ceas, vezi daca-s regulate. Daca se repeta la intervale regulate si din ce in ce mai mici, atunci zi-ne si noua ca scoatem imediat. Poti incerca sa iei si un anntispastic (no-spa) sa vezi daca nu cedeaza.
Contractii dureroase neregulate si care cedeaza la antispastic = travaliu fals
Hai curaj, oricum esti la termen, daca e sa fie azi ziua cea mare noi te sustinem!

38+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KAT pofta buna!
Botosel si eu de cate ori mergeam la eco si zicea dr ca e fetita!

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Dimineata buna... de la Maya!
Mic dejun???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Eveline, scuipa-n san, nu vreau inca.
Chiar daca sunt la 37+ nu ma simt pregatita sa nasc.
Eu le simt dureroase. Adica mai mult decat disconfort. O sa trec si la cronometrat.
Mai am pana la DPN.
O rog pe Tessa sa nu-mi dea emotii puternice.

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Dimineata buna... de la Maya!
Mic dejun???

ucenic(aspirant) burtica

Ana38+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Mamici, voi dati deja calciu si vigantol? Mie din maternitate mi-au spus sa-i dau vigantol 2 pic pe zi, iar dr de fam mi-a spus sa-i dau 1/2 fiola calciu gluconic timp de 5 zile. A mai dat cineva asa?

buna dimineata si de la noi!

be-one, noi ii dam Vigantol lui Tudor din ziua 10, tot 2 picaturi. De calciu nu ne-a zis nimic.

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

noi ne revenim incet incet, eu cu salili ca babibili ca au incercat 40 de minute sa imi faca rahie de zicea si dr ca sunt sado-maso si acum se cam resimte spatele meu. am gasit o burtiera calumea care imi sustine si sali si burta si matz.
bebe e un papacios, tot spitalul stia ca el cand papa ii trebuie portie dubla de ieri s-a mai reglat cu papica. probabil si-a dat seama ca nu ii ia nimeni biberonul de la gurita san a inceput sa fie insa am ceva rani si dau la pompa din greu. scot cam 40 ml/ masa insa el papa 80 asa ca avem asigurate doar jumatate din mese cu laptic de mami.

revenim

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna dimineata!

In primul rand, sa mai dezmortim motatele pentru fetele noastre:

HAI 2INGERASI!!!

HAI MARI!!!

LUANASHANA, imi pare rau ca a fost nevoie sa ramaneti internati la spital, dar poate ca e mai bine ca l-a vazut pe bebe si i se acorda tratamentul necesar. Si Clarinda a stat la lampa pentru ca avea icter prununtat si dupa vreo 2 zile nu mai avea nimic. Mai mult ideea de internare in spital cred ca e mai neplacuta decat ce are bebe efectiv. Sa treaca cat mai repede si eficient timpul asta! Iti multumesc mult pentru informatiile legate de Filantropia si, daca poti si nu te superi, imi mai poti da cateva detalii? Nu mai tin minte daca ai nascut natural sau prin cezariana, dar ai avut nevoie sa aduci ceva medicamente si alte "ustensile" pentru nasterea propiru-zisa? Cat te-a costat la roomingin si cum ai putut opta pentru asta? Mersi mult si scuze ca te stresez cu asta, dar cred ca ma intelegi ...

Tanamera . Frumoasa foc perdeaua!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 38+ AMR 1

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camisv

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Mamici, voi dati deja calciu si vigantol? Mie din maternitate mi-au spus sa-i dau vigantol 2 pic pe zi, iar dr de fam mi-a spus sa-i dau 1/2 fiola calciu gluconic timp de 5 zile. A mai dat cineva asa?

buna dimineata si de la noi!

be-one, noi ii dam Vigantol lui Tudor din ziua 10, tot 2 picaturi. De calciu nu ne-a zis nimic.

Camelia mamica fericita de Tudor

eu pt prima data am auzit acu la arcadia de calciu din prima zi de viata. eu stiam ca se da din luna 2 10 zile/ luna pana la 2 ani insa aici mi-au zis ca e nevoie de la inceput 10 zile, 4 ml/ zi in cazul lui, pt ca exista acea hipocalcemie fiziologica din timpul nasterii asa ca si eu ii dau. plus 2 picaturi de vigantol/ zi.

-----

Mami de roza + fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi!
Papam biscuiti cu tarate si ciociolata si bem o cafeluta slaba, laptic nu mai suportam!

Be-one bine ati ajuns acasa si bine ca toate s-au terminat cu bine! Sunt sigura ca bebe Ioan va creste ca Fat Frumos!

Fetelor voi ziceti ca-s conditii mai bune la Polizu decat la Filantropia? Eu n-am fost de curand la filantropia dar citisem ca e super high tech si arata genial!

Lora daaa putintel mai am! Sunt agitata tare, nush ce sa mai fac, as comanda si ultimele lucruri de pe listoaca dar apoi nu mai are lumea chiar nimic de cadou! Ce fac bubulinele?

Azi noapte am dormit din nou foarte rau, de la 2 la 5 am numarat diverse, mi-au trecut prin cap tot felul de chestii, am revizuit in cap bagajul, uff... M-am trezit la 9 cu o mega durere de spate, tot spatele...

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput