Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viovio

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Felicitari Mari,Ddanagh si 2ingerasi refacere cat mai rapida,mult laptic si bebelusi mancaciosi si somnorosi.
Ddanagh,maitreyi ma bucur ca ati trecut cu bine peste cezariana.Si la mine tot a doua si mesajele care spun ca a fost ok ma linistesc.La Bia n-am avut nici un fel de probleme sau dureri dar acum am alt medic si mor de frica.

Chichiutza si eu care credeam ca sunt singura cu programare pe 30 septembrie.Azi mi-a comfirmat dr ca nu mai e nici o cezariana programata in ziua aia si ma asteapta la prima ora nemancata si cu bagajul pregatit.

Si mai am o problema.Acolo unde nasc eu sunt oglinzi pe tavan.Nu stiu cum o sa procedez...sa ma uit,sa nu ma uit...curiozitatea e mare...frica si mai mare...

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Daaa am vazut ca suntem amandoua! In oglinzi te uiti si tu putin, daca-ti place te mai uiti, daca nu iti muti ochii! O sa fie o fetita si-un baietel de 30 sept!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Cine asteapta fetita pe 30 septembrie???
Nu de alta dar eu astept un baietel si semnatura ta spune acelasi lucru .
Daca te referi la semnatura mea....Cristiana Bianca e fetita din "dotare" si aproape de craciun implinerste 6 ani:))

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Eram 100% convinsa ca astepti tot o fetita! Nush de ce! Scrie domne colea la semnatura sa stie omu'!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Voi cand mai aveti contractii, cate no-spa luati pe zi? Luati si altceva?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Minunea noastra

Cel mai mult am luat 4 nospa pe zi ( de 80 mg)! Si poti pune si supozitoare de uscosin! Relax, nu mai fii asa stresata! Stai cumintica in pat si citeste ceva!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:

Citat:

Minunea noastra

Cel mai mult am luat 4 nospa pe zi ( de 80 mg)! Si poti pune si supozitoare de uscosin! Relax, nu mai fii asa stresata! Stai cumintica in pat si citeste ceva!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Inca nu am contractii, intrebam preventiv
Azi am stat in casa, majoritatea timpului in pat
Chichi

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns h_3llena spune:

Felicitari Mari,Ddanagh si 2ingerasi!!!

Eu azi n-am apucat sa intru deloc sa va citesc... si nici nu mai apuc sa citesc din urma... am umblat toata ziua... la medicul de familie de unde mi-am luat concediul si trimiterea pt internare.. si apoi la serv unde am dus concediu si am luat adev de serv... concluzia e ca in juma de ora ma duc la dr.. m-a chemat azi la consult si a zis ca dk evolueaza lucrurile la fel raman la inducere... deci sa-mi tineti pumnii...

Am ceva emotii dar nici nu vreau sa il mai tin pe bebe in burtik daca nu ii ofer conditii de 5*.. si am incredere ca dr stie ce e cel mai bine pt bebe si pt mine...

Intru cand apuc sa va spun dk mai suntem 2 in 1 sau nu...

ici

Elena de 37+ cu... Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Minunea noastra

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

Inca nu am contractii, intrebam preventiv
Azi am stat in casa, majoritatea timpului in pat
Chichi

Minunea noastra

Ahaaa! Foarte bine! Stai acolo sa mai creasca buburuza! Ideea e sa nu stai cu contractii daca apar, sa le dai in cap de la inceput!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Citat:
Eram 100% convinsa ca astepti tot o fetita! Nush de ce! Scrie domne colea la semnatura sa stie omu'!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

gata...m-am comformat
Si ca sa nu mai existe comfuzii am pus si cateva poze cu Bianca in albumul comun (sper sa fi reusit)

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 38+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s

gata...m-am comformat
Si ca sa nu mai existe comfuzii am pus si cateva poze cu Bianca in albumul comun (sper sa fi reusit)

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 38+

Asa domnule! Alta viata! Super pozici!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

felicitari 2 ingerasi, ddanagh, mari.refacere rapida si mult laptic.
eu la cezariana, dupa,nu am cerut decat o data calmante.intr-adevar imediat dupa operatie am avut frisoane si la razvan si la calin.dar ce frisoane ca aveam vreo 5 paturi si o pilota.a vrut sa-mi faca un calciu si l-am dat afara ca simteam ca ma inec cand l-am simtit trecand prin gat.mergea si algocalmin parca dar eu sunt alergica si am cam tras cu frisoanele vreo juma de ora-1 ora.ca venise sotul la mine si matusi-mea si nu puteam sa vb de frig.in rest a fost ok.
am culcat piticul, ala mare a fost la mamai-sa si a rupt de somn 3 ore.sotul face mancare ca sa avem maine.
suntem mai bine cu raceala.ala mare a vomat 2 nopti(cate o data) de la mucii din gat, la calin am tras cu batista bebelusului si am scos...mama-mama.nu va zic ca ma incerca si pe mine dar am luat rpd un paracetamol.mama e si ea cobza.i-am zis sa stea cateva zile sa nu mai vina la noi sa nu-i intoarca.sper de luni sa-l duc pe razvan la gradi ca saracu s-a plictisit acasa.plus ca abia azi l-am scos afara, pe calin nici atat.
m-am intins.ce as mai sta.dar macar va citesc.
kat:superba mireasa ai fost.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Felicitari 2ingerasi!
Bine ai venit pe lume Antonia Maria!

Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T

Mergi la inceput