Sept-Oct '10 -Bravo Mari Paun, 2ingerasi!(170)
Raspunsuri - Pagina 19
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Viovio
Cine asteapta fetita pe 30 septembrie??? Nu de alta dar eu astept un baietel si semnatura ta spune acelasi lucru . Daca te referi la semnatura mea....Cristiana Bianca e fetita din "dotare" si aproape de craciun implinerste 6 ani:)) Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA |
Eram 100% convinsa ca astepti tot o fetita! Nush de ce! Scrie domne colea la semnatura sa stie omu'!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
ionela.n spune:
Voi cand mai aveti contractii, cate no-spa luati pe zi? Luati si altceva?
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionela.n Voi cand mai aveti contractii, cate no-spa luati pe zi? Luati si altceva? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
Cel mai mult am luat 4 nospa pe zi ( de 80 mg)! Si poti pune si supozitoare de uscosin! Relax, nu mai fii asa stresata! Stai cumintica in pat si citeste ceva!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 2s
ionela.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Cel mai mult am luat 4 nospa pe zi ( de 80 mg)! Si poti pune si supozitoare de uscosin! Relax, nu mai fii asa stresata! Stai cumintica in pat si citeste ceva! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
Inca nu am contractii, intrebam preventiv
Azi am stat in casa, majoritatea timpului in pat
Chichi
--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+
Minunea noastra
h_3llena spune:
Felicitari Mari,Ddanagh si 2ingerasi!!!
Eu azi n-am apucat sa intru deloc sa va citesc... si nici nu mai apuc sa citesc din urma... am umblat toata ziua... la medicul de familie de unde mi-am luat concediul si trimiterea pt internare.. si apoi la serv unde am dus concediu si am luat adev de serv... concluzia e ca in juma de ora ma duc la dr.. m-a chemat azi la consult si a zis ca dk evolueaza lucrurile la fel raman la inducere... deci sa-mi tineti pumnii...
Am ceva emotii dar nici nu vreau sa il mai tin pe bebe in burtik daca nu ii ofer conditii de 5*.. si am incredere ca dr stie ce e cel mai bine pt bebe si pt mine...
Intru cand apuc sa va spun dk mai suntem 2 in 1 sau nu...
ici
Elena de 37+ cu... Eduard Gabriel
chichiutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
Inca nu am contractii, intrebam preventiv Azi am stat in casa, majoritatea timpului in pat Chichi -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 37+ Minunea noastra |
Ahaaa! Foarte bine! Stai acolo sa mai creasca buburuza! Ideea e sa nu stai cu contractii daca apar, sa le dai in cap de la inceput!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z
Viovio spune:
Citat: |
Eram 100% convinsa ca astepti tot o fetita! Nush de ce! Scrie domne colea la semnatura sa stie omu'! Cristina Toma Andrei 38+ AMR 2s |
gata...m-am comformat
Si ca sa nu mai existe comfuzii am pus si cateva poze cu Bianca in albumul comun (sper sa fi reusit)
Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 38+
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Viovio
gata...m-am comformat Si ca sa nu mai existe comfuzii am pus si cateva poze cu Bianca in albumul comun (sper sa fi reusit) Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA si 38+ |
Asa domnule! Alta viata! Super pozici!
Cristina Toma Andrei 38+
AMR 6z
nastasie spune:
felicitari 2 ingerasi, ddanagh, mari.refacere rapida si mult laptic.
eu la cezariana, dupa,nu am cerut decat o data calmante.intr-adevar imediat dupa operatie am avut frisoane si la razvan si la calin.dar ce frisoane ca aveam vreo 5 paturi si o pilota.a vrut sa-mi faca un calciu si l-am dat afara ca simteam ca ma inec cand l-am simtit trecand prin gat.mergea si algocalmin parca dar eu sunt alergica si am cam tras cu frisoanele vreo juma de ora-1 ora.ca venise sotul la mine si matusi-mea si nu puteam sa vb de frig.in rest a fost ok.
am culcat piticul, ala mare a fost la mamai-sa si a rupt de somn 3 ore.sotul face mancare ca sa avem maine.
suntem mai bine cu raceala.ala mare a vomat 2 nopti(cate o data) de la mucii din gat, la calin am tras cu batista bebelusului si am scos...mama-mama.nu va zic ca ma incerca si pe mine dar am luat rpd un paracetamol.mama e si ea cobza.i-am zis sa stea cateva zile sa nu mai vina la noi sa nu-i intoarca.sper de luni sa-l duc pe razvan la gradi ca saracu s-a plictisit acasa.plus ca abia azi l-am scos afara, pe calin nici atat.
m-am intins.ce as mai sta.dar macar va citesc.
kat:superba mireasa ai fost.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
K.A.T. spune:
Felicitari 2ingerasi!
Bine ai venit pe lume Antonia Maria!
Kristina 37+ cu Tessa May . K+A=T