Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O a nascut Mari...baietel of course,apgar 9,are 2,760 si 48 cm...a spus ca este ok!Petre,bine ai venit pe lume! |
Felicitari, Mari, refacere rapida ! Bine ai venit, bbPetre Sa aveti parte de tot binele din lume, cu totii
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Felicitari, Mari! Sa va dea Dumnezeu multa santate si numai bucurii! Petre, sa ai o viata frumoasa si interesanta, sa fii iubit si respectat. Bun venit pe lume!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
diana2242 spune:
Mari felicitari bun venit Petre sa fii cumintel foc foc si sa o asculti pe mami
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
alinamoro spune:
Felicitari Mari!
Sa va traiasca puiul mic si sa fie sanatos!
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Felicitari Mari, refacere cat mai rapida, multa sanatate lui Petru si numai bucurii in viata de acum inainte pentru voi
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
citat din mesajul lui adablackcat Eu am primit colete de la sabina si kid. Kid, mi-e mare bluza, poti sa o reslistezi tu pentru maria_rubi si o trimit eu castigatoarei?? Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Imi pare rau ca nu-ti vineam gresit masuratorile la ea?
Am relistat bluza, o gasiti aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4836
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
adablackcat spune:
Kid, n-ai gresit nimic, m-am gandit eu asa sa licitez bluza aia...N-am idee de ce, ca stiam ca mi-e mare.
Mari, felicitari. Sa fie sanatos si fericit!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
RHYANNA spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
Fac o poza si trimit pe mess? Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
vreau si eu poza!!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI IUBITA!!!!!!!!!
RHYANNA spune:
citat din mesajul lui mihaela77O a nascut Mari...baietel of course,apgar 9,are 2,760 si 48 cm...a spus ca este ok!Petre,bine ai venit pe lume! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
SUNTEM ALATURI DE EA
MULTA SANATATE LUI PETRU
mikaeela spune:
Confirm si eu plata Laurei_25 -41 lei
La multi ani ,Laura si sa ai parte numai de sanatate si fericire in viata.
Mari,felicitari si multa sanatate lui Petru.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela