Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 43
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sweetyana nici eu nu pot accesa pagina pt cazul propus de ancadragoman... si votez ...pentru.. Doina mami de fete Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005) |
Subscriu!!!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
valentina, scrie aici parerea ta si eu o copiez acolo. la mine se deschidea. si spune ce-ai facut la interviuri, ha?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
valentina_22 spune:
Inainte de a merge la culacare, caci sunt franta, franta vreau sa le urez celor doi puiuti de mami Mari si Nushu, numai sanatate, viata lunga si plina de impliniri!
Pozici nu am reusit sa vad, sper sa recuperez maine!
Seara buna tuturor!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui madyrizi valentina, scrie aici parerea ta si eu o copiez acolo. la mine se deschidea. si spune ce-ai facut la interviuri, ha? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse diverse pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Pe scut, la unul dintre interviuri dupa ce astept sa intru, imi vine randul tipa se uita se CV meu si zice
"Da se vede ca aveti experienta in domeniu, dar cati ani aveti?
Eu: "30 ani"
Tipa " Ne pare rau, dar noi cautam o persoana pana in 25 de ani"
Vai m-a facut baba!!!
La al doilea nu am stat mai mult de 5 minute, tipul s-a uitat pe CV, dar cand sa dau proba practica,ma intreaba daca sunt o persoana lipsita de prejudecati si fara inhibitii! In secunda doi m-am ridicat de pe scaun si dusa am fost. Pai, in puii mei ce vor ei, o persoana serioasa si muncitoare sau secretara sub acoperire?
La urmatoare doua interviuri totul a decurs civilizat si astept acum raspunsul lor.
Maine mai am programate inca doua interviuri, sa vedem ce iese.
Acum chiar am fugit, la somnic.
P.S. Sunt PRO Marius-Andrei!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
gianina spune:
buna,
galliciana, ducky, ma bucur ca va plac produsele de la mine
votez si eu cu DA pt. Marius Andrei.
numai bine tutuor
Gianina,mami de Simo si Ade
nushulica spune:
ce se voteaza aici fetelor?am pierdut ceva?
de 2 printi iubiti DAVID si STEFAN
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Monnvas spune:
citat din mesajul lui ducky FETELE, am incercat sa intru pe documentele cu CAZURI UMANITARE si REGULAMANTUL sa pot sa le trimit unei fete si imi cere parola !! Oare am facut eu ceva?? Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI |
Aceeasi problema o am si eu. Si zau ca n-am facut nika!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Am ridicat coletul de la Dodo (tanti de la posta n-a vazut ca era alt nume, ca facea fiu-meu scandal), rochita e super, poate mai reusesc s-o port un pic anul asta...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
alinamoro spune:
Nushu, Mari, sa va traiasca flacaii!
Daria, e ok cu plata. Azi am pus bijuteriile la posta.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
dicirstea spune:
Nushu, uite aicicum purtam eu wrap-ul
E din tricot de bumbac subtire, nu-i greu de impachetat copilul in el. Eu nu m-am complicat sa invat decat vreo 2 feluri.
Diferenta intre el si sling e ca la sling trebuie sa schimbi umarul pe care il porti, periodic. Eu nu l-as fi putut folosi pentru ca am probleme cu coloana.
E incomparabil mai bine decat cu hamul clasic, dar daca vrei sa-l porti mai mult de 45'...sau daca iti adoarme, e mai compllicat cu shimbatul umarului.
Fetelor, nu imi place ca intarzii cu plata, dar pana pe 30 trebuie sa platesc o gramada de impozit la casa si am primit adresa de la administratia financiara ca nu am platit impozitul la masina nici anul trecut am 40 lei numai penalitati imi vine sa ma urc pe pereti de nervi, ca astia erau bani de donat pentru un caz adevarat, nu pentru stat. Mama lui de stat!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare