Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 4
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Va multumesc mult, mult pentru urari! Sunteti tare dragutze! Va Servesc cu cafea, tort, un suculetz, ce va doreste inima, numai spuneti! |
Eu doresc sa vad un zambet de la tine.
Dumnezeu sa-ti lumineze viata!
alex_andra spune:
La multi ani, Laura
Nastere usoara, Mari
Maine as vrea sa merg la Mari la spital, asa ca, cine vrea sa vina cu mine, 2 degetele sus
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alexandrina spune:
georgi nu ai voie sa pui anunturi neumanitare aici, pune-le pe cele umanitare, ca noi verificam ce mai ai
PS: mi-a ajuns atunci coletul, am scris si la subiect, citez:"georgi - stiu ca lipsesti, asa-mi trebuie daca mi-o fost lene sa-mi masor copii cand le-am licitat, dar le pastram oricum pentru peste vreo 3-4 ani . Cred ca tu mi-ai pus si bonusul care era liber in cutie. Sincere multumiri!"
Eu inca nu ti-am trimis.
georgipuia spune:
Am inteles... ma conformez imediat stergand linkurile... Bine ca nu va sunt mici hainutele...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Valenita ma poti bifa cu "platit" la http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2096 ? Am platit de saptamana trecuta
Mamagiuliei la fel pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1757 ?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
mihaela77O spune:
la multi ani,draga Laura....sanatate,fericire si mult noroc iti doresc,si sa te tina Dumnezeu tot asa,sa nu te schimbi niciodata!!!
am vb cu Mari Paun,erau in drum spre Bucuresti,la ora 13,ar trebui sa intre in operatie!
a zis ca-mi trimite mesaj,cum poate,dupa ce apare Petre,va tin la curent!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexandrina
Eu doresc sa vad un zambet de la tine. Dumnezeu sa-ti lumineze viata! |
Fac o poza si trimit pe mess?
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mihaela77O spune:
intrebare:am o perdea,asa un alb murdar,bej(nu stiu sigur) si o draperie,un verde deschis frumos,ambele din spania,intereseaza pe cineva?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
diana2242 spune:
Miha fa poze pune pret si da dimensiuni poate poate ma lipesc dar eu vreau casa mai intai si eu ca Georgi tot la Valu.deci daca nu e f scumpa si sunt dimensiuni bune o sa iau pt la casa incep cu perdelele.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
aka spune:
La Multi Ani Laura. multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti alaturi de familia ta. felicitari pentru tot ce faci pentru familiile de la 3 sate
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna