Bazar umanitar *** 45***
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Mihaela77o te rog frumos sa-mi spui daca tricoul reebok este din bumbac sau este din materisl plastic! Multumesc. Si o circumferinta la blugi, asa luata cu metrul de croitorie. |
Carmina,pe tricou scrie in toate limbile bumbac 100%,iar la blugi am dat circumferinta,dar cred ca n-ai remarcat 40*2!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Nerantula spune:
Era zilele trecute la bazar o caciulita groasa 37-38 pentru fetite, si n-o mai vad, ma poate ajuta cineva?
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 3 saptamani !!
kid spune:
citat din mesajul lui diana2242 Fetele am primit mesaj de la nusa are un flacau de 3,300kg frumos foc imi zice. Felicitari Nushule si refacere cat mai rapida. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
FelicitariRefacere rapida si bebe sanatos
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
nushulica spune:
fetelor multumim de urari si felicitari
sunt in spital,bb e adorabil mi-a umplut okii de lacrimi cand l-am vazutsunt iremediabil indragostita de el
eu ma simt rau cu toate calmantele abia stau de durere,dar sper maine sa fie mai bine si sa-mi pot alapta puiul
de David si 38+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui nushulica fetelor multumim de urari si felicitari sunt in spital,bb e adorabil mi-a umplut okii de lacrimi cand l-am vazutsunt iremediabil indragostita de el eu ma simt rau cu toate calmantele abia stau de durere,dar sper maine sa fie mai bine si sa-mi pot alapta puiul de David si 38+ HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Nushu, pupam fata si bebelasul frumos,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
dicirstea spune:
Felicitari Nushu", Refacere rapida!!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Cris-ule, mi-e mi-a placut culoarea la bluzita asta si am si licitat dar abia apoi am vazut ca este S. Imi dai niste masuratori mai exacte la ea?. ma intereseaza mai exact peste bust si cat e lungimea (macar sa imi acopere straturile)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
cris_82 spune:
dici acus masor
bust= 36cm X 2
lungime = 47cm
lungime maneca de la umar = 46cm
acu daca n-or fi bine masuratorile pentru tine,sa-mi spui si ii dau inchidere cu relistare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Leditia spune:
citat din mesajul lui nushulica fetelor multumim de urari si felicitari sunt in spital,bb e adorabil mi-a umplut okii de lacrimi cand l-am vazutsunt iremediabil indragostita de el eu ma simt rau cu toate calmantele abia stau de durere,dar sper maine sa fie mai bine si sa-mi pot alapta puiul de David si 38+ HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Felicitari!!!Sa-ti traiasca,sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
cris_82 spune:
nushu FELICITARI
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR