Ghiocei de Martie-Aprilie***252***
Raspunsuri - Pagina 6
aditapop spune:
Bineinteles ca l-am admirat repetat si pe Mutzu! Mi-e asa de drag, cred ca foarte greu mi-ar fi daca l-as vedea sa nu-l iau la smotocit, ceea ce stiu ca i-ar provoca iritare maxima (asa face si Razvan cu oricine care incearca sa-l pupe cu forta)
M-am bagat la concursul Clipe de Vara, daca aveti chef sa va uitati la cele 2 poze adi-1 adi-2 aici, ca de votat numai peste o luna.... Sunt multe fotografii reusite!
POZE NAZDRAVAN
elena.elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 1. Dodo, trebuie sa ii spui directorului despre madama pt ca aceasta smucire ar putea fi doar inceputul...lucrez in invatamant...sa spunem ca am vazut destule in doar 4 ani de activitate 2. eu m-am gandit sa o tin pe Piti acasa pana la 3 ani si jumatate dar, discutand cu o prietena, mi s-a sugerat ca ar putea ramane in urma fata de ceilalti colegi, lucru confirmat in mintea mea in momentul in care am vazut activitatile micsunicii...cerculete, liniute, recunoasterea greselilor dintr-un desen vorba Deniseimada, trebe meditatii la pitica mea. in fine, voi ce credeti, daca eu ma ocup de ea-nu ca pana acum- as putea s-o tin acasa? 3. am vazut ieri un bebe de vreo 3 luni, mic, delicat, molicel si m-a apucat un dor de Piti mica...tot nu-mi vine sa cred ca umblatoarea energica din casa a fost asa candva... Fiica Ploii |
http://www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/
elena.elena spune:
citat din mesajul lui novus Hello !! Am vazut pozele cu Sophihi care e dementiala !! Am admirat-o si pe Timeea cea frumusica si cocheta !!! In sfarsit astazi ne-am intalnit cu Aditapop si cu Razvan care e un frumusel Prea mult nu am stat noi de vorba pt ca picii aveau activitati diferite dar o sa avem vreme, elena.elena sa viit si tu ca am inteles ca esti maestra si in ale gatitului asa ca vrem retete si idei sau daca aduci mancarea de-a gata e si mai bine www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
elena.elena spune:
citat din mesajul lui aditapop Seara buna! Am admirat frumusetile Sophiphi si Timeea, in poze, iar live pe Alexandra de Novus! E si mai frumoasa decat in fotografii Apropo de grup de mamici, eu pana sa o intalnesc pe elena.elena pe care am simtit-o din prima ca e pe sufletul meu nu am gasit pe nimeni cu care sa ma potrivesc si la program si la stil... exceptie era Novus, care insa era ocupata jumatate de zi, iar cealalta jumatate nu reuseam defel sa ne-o potrivim...acum e super ca musai sa revina si ea la ora de iarna deci o sa ne vedem mai des dupa-masa. POZE NAZDRAVAN |
alina.n spune:
hmm ..deci nici voi nu reusiti cu periatul dintisorilor...dar daca nu ii curatam nu e ok ca pot face carii nu?..ce aiurea ca nu stiu cum sa fac sa o conving,nu-i place sa o ating pe gurita si pace
vazut si eu poze cu Timeea e o blondina superba!!
19+
Monnvas spune:
citat din mesajul lui alina.n hmm ..deci nici voi nu reusiti cu periatul dintisorilor...dar daca nu ii curatam nu e ok ca pot face carii nu?..ce aiurea ca nu stiu cum sa fac sa o conving,nu-i place sa o ating pe gurita si pace vazut si eu poze cu Timeea e o blondina superba!! 19+ |
Alina,noi am renuntat la periuta-degetar, am luat periuta cu batz, ca de om mare (exista si de un an), si ca la Adela,eu abia apuc sa dau un pic cu peria, ca o ia musiu si o roade.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
elena.elena spune:
Si ultimul mesaj, ma invatati si pe mine sa pun linkuri scurtate cu un singur cuvant, de ex cum a pus Adita mai sus?
aditapop spune:
citat din mesajul lui elena.elena Si ultimul mesaj, ma invatati si pe mine sa pun linkuri scurtate cu un singur cuvant, de ex cum a pus Adita mai sus? http://www.albumdefamilie.ro/cont/elenamitro/ |
Ah, cum nu te-as invata, dar habar n-am cum sa explic in scris, pe mine m-a invatat adrisimo demuuult, am la semnatura, si de acolo tot copiez
Vino maine pe la noi si-ti arat
POZE NAZDRAVAN
Ilinca_M. spune:
Apropo de pupat cu fortza, pentru cine are rabdare sa citeasca:
http://temepentruacasa.wordpress.com/2010/09/21/institu#539;ia-copilariei-copilul-ca-obiect-afectiv-de-john-holt/
Eu spun ca merita de citit!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Kea spune:
Salutare fetele!
Am fost azi cu copilul la dr, dimineata era la fel de extinsa zona rosie. Ce nu-mi place sa merg la dr in perioada asta in care fiecare din sala de asteptare tuseste sau isi sufla nasul! Copilul bineinteles ca l-a tinut minte pe dr, asa ca s-a pus pe tipat de cum a intrat in cabinet (aici medicii au mai multe incaperi de consultatie, asa ca intai intri tu in incapere si mai apoi vine dr). I-a masurat zona rosie, a incercuit-o cu pixul, ne-a dat 5 globule homeopate (cred!), apoi ne-a trimis in laborator unde asistenta i-a pus un pansament mare cat juma de picior bine imbibat cu nu stiu ce crema). Habar n-am cum actioneaza astea doua, ca nici macar n-am intrebat, eram ocupata sa linistesc copilul. Mi-or fi spus, nu stiu, ca eu vorbeam continuu sa-l linistesc. Mi-a zis ca ii pot pune si un paracetamol. Nu i-am pus. Maine dimineata mergem din nou la control. Asta seara m-am uitat pe langa pansament si e tot rosu in zona incercuita. Macar nu s-a extins.
Dupa amiaza ne-a debarcat sotul la un magazin de jucarii, ca el trebuia sa mearga la unul de calorifere. O ora am stat acolo si s-a jucat cu de toate. Keutu e acum pasionat de corturi/casute, mingi, carucioare de tot felul si bete lungi (aici intra: limbi de pantofi, umbrele, maturi cu coada lunga, jucarii din acelea cu roti si cu un bat lung etc). Asa ca dupa ce am plimbat prin magazin o ora un carucior cu nu stiu ce piese (se mai juca cu altceva, se intorcea si il lua), pana la urma a uitat de el si s-a multumit cu o matura si o minge.
Asa ne-am "serbat" azi implinirea unui an jumate! Pupam colegii sarbatoriti (Iulia, Ian, Alexandru,Izia, Ana, Mara, Medeea) si le uram la multi ani si sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata!