Ghiocei de Martie-Aprilie***252***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La intoarcere, tot cu autocarul, am gasit Tg. Mures- Baia Mare via Cluj: plecare 13.40, sosire Cluj 16.50, plecare Baia Mare 17.00, sosire 20.15- varianta asta mi se pare ok (si circula si duminica)

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gianina, dar tu nu ai un pediatru care sa-ti vina acasa? Ca io din cauza asta am preferat sa platesc inca un medic, pe langa cel de familie (a.k.a. Ficatzeaua), ca sa nu il supun pe copil asaltului de virusi din orice clinica, fie ea si privata. Daca te intereseaza, iti zic pe privat.

O vecina a mea si-a facut abonament la clinica asta: http://www.doctoracasa.ro/abonamentele-doctor-acasa-pediatrie.html
si plateste destul de putin, 170 lei/luna, in care are inclusa o vizita de rutina si la nevoie vizite "fara numar". Imi zicea ca daca are nevoie de analize ii recolteaza tot de-acasa, bashca in caz de nevoie ii aduc medicamentele acasa. Eu inca nu am incercat, ca n-am avut nevoie si am fost multumita de pediatrul meu (si al lui Aris si al Olgai si al... nu mai stiu, da' l-am recomandat mai departe). Ma gandesc ca daca voi aveti nevoie de analize asa de des ar fi si asta o solutie, ca sa nu mai agatati crocobauri. Va ajung aia de la gradi.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, nu-i rau deloc traseul cu autocarul (cu exceptia orei de imbarcare, 5.30 dimi); trebuie sa vad cum e si la intoarcere...Mai tre sa fac si niste calcule, sa vad cum ies mai avantajos...eu in inocentza mea (a se citi prostie) nu luasem in considerare ca toata distractia dus-intors poate iesi peste 2 bulioane (atat reiese de pe site-ul dat de tine).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

La intoarcere, tot cu autocarul, am gasit Tg. Mures- Baia Mare via Cluj: plecare 13.40, sosire Cluj 16.50, plecare Baia Mare 17.00, sosire 20.15- varianta asta mi se pare ok (si circula si duminica)

Nu m-am uitat pe site; dar asta ar suna bine cu conditia sa fie acelasi autocar tot drumul, ca daca e de fugit dintr-o autogara in alta pentru a schimba autocarul, 10 minute e extrem de putin
Pana acum imi surade mers cu trenul (ca e la ore mai rezonabile) si intors cu autocarul asta de zici tu...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever

Mergi la inceput

La intoarcere uita-te la varianta de care ti-am zis;m-am uitat pe site si, la intoarcere cred ca nu va cosa mai mult de 30 de lei/buc si ma gandesc ca pt Sophiphi nu trebuie platit bilet...

Mergi la inceput

Nu trebuie fugit, ca sunt tot autocarele lor. Dar uita-te pe site, acolo dau si statiile si, in unele cazuri, tarifele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Gianina, dar tu nu ai un pediatru care sa-ti vina acasa? Ca io din cauza asta am preferat sa platesc inca un medic, pe langa cel de familie (a.k.a. Ficatzeaua), ca sa nu il supun pe copil asaltului de virusi din orice clinica, fie ea si privata. Daca te intereseaza, iti zic pe privat.

noi a tot trebuit sa mergem la dr orelist zilnic sa o cerceteze cu cele aparate+endoscopii nazale, auriculate(sper sa spun bine) plus aspirat cu aparatul lui nasucul (ca eu acasa faceam munca in zadar)

in rest vorbesc la tel cu pediatra care ne stie ca pe un cal breaz; o duc sa o vada doar cand sunt urgente si banui ei ca sunt necesare mai multe investigatii, ca sa castig timp

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

La intoarcere sunt doua firme diferite, trebuie fugit dintr-o autogara in alta...m-am uitat eu aiurea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Pai in bratze o duc, ca n-o sa car si scaunelul pe tren; destul ca avem drept "bagaje" copilul , caruciorul (acum chiar ca-l luam pe ala micutz) si un troller. Deci trebuie ceva portbagajoi la masina aia care ar urma sa ne duca pe toti...Precizez ca husband e slabanogea iar eu nu am fost ce eram odata:))). Voi luati si carucior cu voi? Nu tare ar avea sens, nu? Oare sa nu luam nici noi?...Hmmm...nu cred ca se poate, ca stand atata sa tot schimbam trenuri n-am cum s-o priponesc altfel pe Sophiphi...mami de Sophia-Diana (Sophiphi)1 AN+4 luniManole forever
Noi nu luam niciun carucior, doar haine si scaunul de masina, dar ala va fi in masina. Hai ca gasim noi o solutie pana la urma. Daca ne sincronizam, va luam noi fara nicio problema! Ingramadim noi totul in portbagaj Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Si noi avem o periuta degetar care o molfaie Alexandra cand o prinde
Din acelea de oameni mari dar pt pici de unde ati luat ?

Din Cora. Dar tot roasa "sfarsheshte" si aia... Vrei? Livram la Sovata.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput